super :D
super :D
Danas bili na UZV, trudnoca 5+1, vidi se pravilna GV smjestena na odlicnom mjestu :D (sto je super s obzirom na moju dvorogu maternicu). Dobili smo i slikicu!
Naravno odmah sam pitala dr. jel vidi kakav hematom, nasmijala se i rekla da nema i da je sve super i dodala da jedino mi sa potpomognute imamo takvih pitanja![]()
Iduci UZV za dva tjedna kada bi trebali vidjetii
.
Sve vas![]()
rotty![]()
![]()
Kada vidim u tvom potpisu sve te silne postupke koje si prošla draga, tako sam sretna zbog tebe. Uživaj u trudnoći. Punoza tebe i za malog bebača.
:D :D
rotty, odlične vijesti, samo tako školski dalje![]()
:D
:D :D :D ~~~~~~~~~~~~~~~ da bude do kraja sve ovako školski
obožavam ovakve prelijepe vijesti!!
Rotty čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za
, prekrasnu trudnoću i prelijepi porod!!
![]()
Super.Sada si mi ulila još više nade za mb.![]()
![]()
![]()
rotty prvotno napisa
krasne vijesti, još jednom čestitam!!! Uživaj i stvarno nakon ovakvog potpisa zaslužila si!!!![]()
Hvala vam drage moje, svakoj od vas zelim ostvarenje snova a sebi zelim dosadnu "nista za prijaviti" trudnocu.
Prosla sam tri klinike i Maribor stvarno zelim izdvojiti, ne zbog naseg dosadasnjeg uspjeha (kazem dosadasnjeg, jer pravi ce biti kada bebica ugleda svijet) vec zbog neceg drugacijeg...mislim da je to osjecaj sigurnosti. I prije plusa na testicu MM i ja smo se dogovorili da uvijek u buducnosti samo Maribor.Ja uvijek idem glavom bez obzira, a MM razmisli dva puta prije nego odluci i napravi, no u ovome smo se slozili od prve. Ne bih htjela da netko misli da omalovazavam druge,naprotiv, i mi u Hrv imamo odlicne strucnjake i ljude koje se trude, ali to je moje iskustvo.
Pusa svima.
Uživaj u svakom danu... vjeruj mi, tako brzo prođe!
Hej super draga za Maribor, bravo. I mi imamo termin za knzultacije 09.03.2009. i onda godina čekanja. Ali kada vidim tebe i tvoj uspijeh, ta godina mi neće biti teška za čekanje.
![]()
![]()
![]()
Ma neka si ti draga uspjela, a gdje si uspjela to je tako nebitno, ja bi i na kraj svijeta išla samo da imam priliku, a do sad je nažalost nisam imala i ko zna kad ću, ali nadam se!!!![]()
za tebe i bebača!!!
Draga rotty CESTITAM!!!!! :D
Zelim ti mirnu i skolsku trudnocu te uspjesan,bezbolan porod i prekrasnu,zdravu bebicu!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
JOS JEDNOM HURRRAAAA za mariborski tim!![]()
Čestitam od srca :D
Ja želim brzo opet bit trudna da uživam u svojoj prekrasnoj kosi....fali mi![]()
bravo rotty :D :D Uživaj draga!
čestitam
Danas bili na UZV, 7+1 i vidjeli. Dr. prezadovoljna, kaze da je sve skolski. Iduci pregled za 4 tjedna.
Od simptoma imam mucnine, bolne grudi i pospanost.
MM i ja presretni :D
Saljem vamsvima i trudnicke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ onima koje ih trebaju.
:D :D :D čestitam i želim od sveg srca da se tako nastavi
Predivne vijesti! Uzivaj, draga nasa trudnice :D
:D :D :D
:D :D :Dwewa prvotno napisa
:D:D
![]()
za nastavak školske trudnoće ~~~~~~~~~~~~~
:D![]()
![]()
![]()
Drage moje, evo da vam javim novosti. Sa 16+3 receno nam je da cemo vjerovatno dobiti curicu, a danas sa 19+3 potvrdjeno. Znaci mala Ema dolazi na svijet :D . Sve je odlicno i Emica je po mjerama malo naprednija.
Osjecam se super, potpuno sam aktivna, dobila sam 2,5 kg i prolazim kroz najsretnije razdoblje u zivotu.
Sve vas pratim i ljubim, a curkama u postupku i cekalicama saljem posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()