:D :D :D Bravo za Emu!
![]()
:D :D
bravo :D :D![]()
rotty prvotno napisa
za sretnu mamu i njeznu Emu.
Neka se tako i nastavi![]()
rotty ČESTITKE :D ~~~~~~~~šaljem punoooo vbrica da beta buge velika!
:D :D :D
Bravo za Emicu i sretne mamu i tatu!
Evo me drage moje sa izvještajem od zadnjeg pregleda.
Danas smo 34+1, pregled je bio sa 33+4. Bebica Emica je super :D , napredna je i po mjerama uvijek veća za nekih tjedan dana. Težine je 2300 g i okrenula se glavicom prema dolje :D .
Trudnoća je uredna, potpuno sam zatvorena no cerviks je malo omekšao.
Jedino me muči alregija na ambroziju no nadam se da mi Ema ne zamjera što kihnem jedno 100 puta na dan.
Planiram što prirodniji porod u privatnom rodilištu, ali taj izvještaj ćemo kada Ema dođe kući.
Već sada razmišljam o 4 smrzlića koji me čekaju u Mariboru i čim budem mogla/smjela idemo po drugu bebu.
Sve vas volim i pratim![]()
Rotty, ~~~~~~~~~ za malu naprednu curicu :D
Predivnojedva cekam da nam Ema dodje na ovaj sareni svijet
![]()
:D :D
bravo cure naše!!!
~~~~~~~~~~~~~~~ za porod kakv želiš
![]()
![]()
:D
Joj rotty moja... nemas pojma koliko mi sad znaci tvoja prica i dolazak male Eme jednoj divnoj mamici...
Sada dok cekam betu sa divnim blasticama iz Maribora....
Hvala ti za to!!!!!!!!!![]()
Prica je vrlo slicna tvojoj i spram drugih postupaka sve je nekako drugacije, pozitivnije, normalnije, sretnije...
Tocno razumijem sto si pisala u postovima...![]()
Tebi i Emi zelim svu srecu i puuuuuno veselja, iskrene cestitke!![]()
![]()
Pa da potpisem i od Ine post u cijelosti !!!!!!!!!!ina33 prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
:D![]()
Čestitam :D
Draga čestitam od srca. Hvala ti što si sa nama podijelila svoju sreću, i ulila hrabrost i nadu za nas koji tek trebamo na postupak u Mb.
Želim ti lijepu trudnoću.Uživaj.
:D :D :D
prekrasne vijesti o malenoj Emi![]()
sretno i dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Hvala vam![]()
Čekalicama i curama u postupku šaljem trudničke vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mami i Emi i punooooooooooooooooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školski porod
![]()
Srce tebi i Emi, i hvala za poticaj za Mb ..ja imam transfer u desetom mjesecu i ova prica mi je super. Martina jos cekam tvoju betu... :D
Za najljepši prvi susret sa tvojom Emom!![]()
Drage moje rode, vec se dugo spremam napisati pricu, ali nikako vremena.....dana 15.listopada u 16.00 sati na svijet je dosla 3910 g teska i 53 cm dugacka i nama najljepsa Ema na svijetu.
Rodila sam sa 40+4 tjedana, a evo i kratke price.
U 39.-tom tjednu bila sam potpuno nestrpljiva da upoznam svoju curicu, ulaskom u 40.tjedan imala sam osjecaj da cu cijeli zivot biti trudna...Bila je srijeda, probudila sam se sa osjecajem da mi se nista neda i da bi samo lezala i znala sam TO je TO, jer sam citavu trudnocu bila hiperaktivka, non stop na nogama, u pokretu i sa voljom za sve (divna trudnoca, svakome bi pozeljela), i tako sam vec po ne znam koji put pregledava torbu za bolnicu, pripremila sve u kuci (da muz moze prezivjeti bez mene) i osluskivala tijelo. Navecer je pocelo lagano stezanje maternice i rekla sam muzu "uskoro cemo upoznati svoju curicu", otisli smo spavati oko ponoci, stezanja sam osjetila ali nista strasno.
Oko 5 ujutro sam dobila prvi pravi trud, skocila iz kreveta i rekla muzu da se idem okupati i da cemo polako krenuti (udaljeni smo 70 km od rodilista) .
Bili smo za divno cudo smireni (inace uvijek strka) i putem do rodilista smo brojali razmake izmedju trudova koji su bili pravilni i na svakih 5 minuta. I nisu bili nista strasno. BILA SAM SRETNA jer cemo vidjeti nase cudo.
I da ne duljim, porod je zavrsen carskim rezom, spinalna anestezij, u radjaoni MM uz uzglavlje, Toni Cetinski na radiju i pjesma "Kade zena zavoli" i moja Ema, njen miris, plac, divna, cista, zdrava.....
Danas nasa curica ima skoro 3 mjeseca i prava je dobrica, vec smo se potpuno upznale i uhodale tako da imam osjecaj da je tu citav zivot.
U Mariboru nas cekaju nasa 4 smrzlica i iduce godine planiramo Emi dodati drustvo!
Sve vas ljubim i mislim na vas.
uh...koliko pravopisnih gresaka....oprostite mi... Ema mi je na rukama i pisem jednim prstom.
Htjela bi samo jos dodati - USPJELI SMO!!!
prekrasno ova tvoja priča i vraćanje na prvi post mi je danas baš trebalahvala ti i čestitam od
![]()
krasno ! bravo za emu i eminu mamu! Sad rastite i budite sretni i veseli
Xsandra-zvrk prvotno napisa
![]()
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bracu ili seku![]()
savršena priča![]()
Neka Ema čim prije upozna preostalo društvo![]()