ivarica prvotno napisa
djeca su u toj dobi pod velikim utjecajem vrsnjaka i znam za nekoliko slucajeva gdje su upisivale/i srednju skolu onu koju je upisala i najbolja frendica, a da su u nekim drugim podrucjima mogli puno vise
istina, ali ja bih npr. pustila da se to dogodi, ja mislim da je i to "obijanje o glavu" zapravo dobra stvar.
tako je moj brat upisao "teslu" jer su išli svi njegovi frendovi, pa se onda prebacio nekako u "kulturu". mama šizila, ali pustila.
pa sam se ja nameračila na prijemni za kazališnu režiju /nisam prošla/, a ništa drugo te godine nisam prijavila, iako bih na drugom faksu prošla. mama šizila - ali pustila.
godinu dana sam pauzirala /i stekla radno iskustvo u budućoj struci/ a slijedeće upisala na faks bez ikakvih problema.
diplomirali i ja i buraz, on i magistrirao. umjetničke struke od kojih kao "nama kruha", ali eto živi smo, zdravi i imamo posla i sasvim pristojno živimo.
najljepše je raditi ono što voliš; a da skužiš što je to što voliš...do toga ponekad vodi krivudava cesta, a ja bih je pustila djeci da je savladaju, pa kako bilo da bilo