Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Filmovi

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Filmovi

Mene zanima dali vaši klinci od 3,4,5-6 godina gledaju filmove na televiziji?
    Naravno ne one baš strave i užasa ali druge i dali im vi to dopuštate i u kojoj mjeri?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moja je gledala samo Narniju.
    I crtiće, naravno.
    Čula sam da će biti ET na TV-u...možda to pogledamo.

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ne. Mislim da u ovom uzrastu pojma nemaju o filmovima - titlove ne umeju čitati a domaće (srpska produkcija) im nemam nameru puštati jer su prepuni psovki. Mojima ti se pod film u najboljem slučaju računaju Henry's Amazing Animals

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

gledao neki sa životinjama i ove naše stare dječije ala Vlak u snijegu (nije oduševljen, još je očito premali)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Gledala je Vlak u snijegu i još dio nekog filma sa nekakvom zebrom koja govori, inače ne. Gledali bi ET večeras, ali mi je to prekasno za Leu.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vlak u snijegu do besvijesti, Čarobnjak iz Oza, Družba Pere Kvržice i sve Harry Pottere.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Andrej je dosad gledao samo Vlak u snijegu i mislim da od cijelog filma nije kužio ništa osim da je vlak zapeo u snijegu (ok, to i jest središnji događaj u filmu )
    Čarobnjaka iz Oza smo pokušali, ali se toliko uplašio one zločeste vještice s početka da nije htio ni čuti da nastavi gledati (knjigu smo inače pročitali dvaput, uživao je u njoj).
    Sad sam se sjetila, odgledao je i cijeli dokumentarac Bijeli planet, to ga je oduševilo (a film je stvarno prelijep).

Inače malo gleda TV. Još uvijek je na Bobu graditelju i Malim robotima. Meni ne smeta, što manje ekrana, to bolje.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Na TV-u baš i ne. Termini nam ne pašu. Ako je kakav dječji film na TV-u, snimim ga na snimalicu pa pogleda kasnije. Tako imamo snimljene Vlak u snijegu, Shrek1, Snjegulicu, Spužva Bob (film). Evo, sad je E.T., ali je kasno i već je u krevetu (a i gledala ga je na DVD-u). Zato idemo često u kino ili pogleda DVD.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

E da, gledali smo i Vlak u snijegu.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

moja voli zmajeve, carobnjake, vjestice, princeze
    pa skidam sa neta svakakva cuda,cak i dokumentarac o zmajevima,
    od merlina do fire&ice,filmove sa psima (beethoven i sl.),deda mrazom,
    u videoteci je fasciniraju coveri sa krokodilima, predatorima,alienima i sl.
    obozava dokumentarce o zivotinjama,zebru trkacicu, u harry potteru su je fascinirali oni "duhovi" iiz Alcatraza,arthur i minimoyi, garfield filmovi, pa film sa onim dr. za zivotinje (Eddie Murphy glumi), Eragon...ne mogu se ni sjetit svega trenutno... i sve moram sa njom pratiti,komentirati pa poslije neke scene upotrebljava u igri i adaptira ih onak kak se njoj vise sviđaju...

iako moram priznati da je vecinom telka podređena njoj i crticima,
    cak mi se uvukla i na komp sa Suncicom i Hlapicem (ucenje slova i brojki)
    danas je rano zaspala pa sam uspjela pogledati napokon dio serijala SG Atlantis...

btw ima 4 godine

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E, da, gledali smo i na Hallmarku neke bajke, Snjeguljica, pa neka s patuljcima, a odgledao je s nama i jedan dio jednog dijela LOTR.

Dokumentarce isto znamo pogledati, najčešće na National geographicsu.

A gledao je i s tatom film Transformeri i Spiderman

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi smo gledali Bambija i slonića Damba i to je skužio, odgledao i zapamtio do u detalj.
    i nekakvog uskršnjeg zeca smo morali vrtiti...

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno filmovi

Kod nas je pravilo da TV mora biti ugašen, u suprotnom Olja se zainteresira baš za sve, postavlja 100 pitanja u minuti i misli da sve što gleda mora odgledati do kraja! Dakle TV uključujemo ciljano - ako je odgovarajući termin i film za nju, da je film sinhroniziran ili domaći, a to je vrlo rijetko. Gledala je Vlak u snijegu koji smo i snimili i oduševljena je, često ga gleda, a često se moramo i igrati toga. Pratila je i seriju Jelenko, nešto je skužila a nešto i pored tisuće pitanja i odgovora nije. Omaklo nam se pa je neku večer gledala film Billy Elliot; film je prekrasan, ali nije za nju, a i mm i ja smo se umorili od objašnjavanja! U pravilu odgleda ujutro crtiće, nekad po želji nešto iz domaće filmoteke, a vrlo rijetko iz videoteke.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •