Citiraj vlatka5 prvotno napisa
zaposlena _zena ne mora znaćiti da direktor radi plaću da bi mutio.nema ti tu neke mutljaže.samo što se kod tebe zeznio je sigurno iz neznanja.jer ja radim u svojoj firmi plaće jer nije uredu da drugi imaju uvid u plaću svih u firmi i da se o tome razglaba osobito ako nemaju svoje raćunovodstvo.

ti inzistiraj da te obeštete za taj iznos,jer imaš pravo na to i njihova je greška.a što je zakon takav da ćeš ti morati platiti neuplaćeni porez je bezveze ali mi tu ništa ne možemo.
Na žalost muti , i to svjesno. Ja sam mu rekla za tu grešku, koja se dogodila slučajno i nenamjerno ali je njemu dobro došla i iskoristio je priliku. Kako je on to ispravio - samo je umjesto tih 1800 Kn upisao 0 u osobni odbitak i takvu disketu poslao u Poreznu, a to što iznosi poreza i doprinosa ne štimaju nikom ništa. I kako da to nitko ne provjerava ? Ispada da poslodavac može uplatit 100Kn poreza , 100Kn doprinosa, samo da ima neki iznos zaposlenik će na kraju godine to rješit s poreznom i naravno sam platit ??? Gjde je tu pravna država ??? I što će bit kad jednog dana budem išla u mirovinu, ako to doživim ???
Hvala ti na savjetu i podršci. Sve sam izračunala u lipu pa vidjet ćemo kako će se stvar dalje razvijat.