Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 159

Tema: Baby-friendly ljetovalište na Jadranu?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

i naši će klinci spavati u putnm kindaćima,
    zato ćemo i uzet apartman da imamo više mjesta,
    eventualno dvije sobe da budu, jer oni ionako ne spavaju s nama u sobi...
    mi smo prošle godine bili u sezoni,
    nism boravili u solarisu, išli smo jedan dan tamo na izlet i u izvidnicu za ovu godinu,
    mjesta za parking je bilo dovoljno čak i za nas koji nismo bili gosti hotela,
    neznam zašto al najviše me se dojmio onaj kafić u bazenu...mmmmmmmm
    (to se odnosi na sadržaj za tate i mame.... )

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Je li bio tko u Petrcanima, u hotelu Pinija? Meni se cini dosta zgodno za klince...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj daisy may prvotno napisa
    bez ljutnje, ali ja sam ovakvima htjela brisače trgati

užasan je problem bio s parkingom, nekad je muž po najvećoj vrućini stajao u autu i vrebao kad će se osloboditi koje mjesto.

ja, zapravo, ne znam što je child-friendly destinacija.
    meni je to ono gdje i ja mogu malo predahnuti, gdje sam sigurna da svaki korak djeteta bez roditelja nije poguban.
    i zato mi je najbolji odmor bio, kako i tanja_b kaže - na mljetu (i još sam joj ja to mjesto preporučila :D )
    to je bilo prvi put da sam mogla ležati u ležaljci, čitati i ne misliti hoće li se što dogoditi.
    zapravo, tih sedam dana tamo... nismo mislili ni na što

napominjem da je tamo totalna informativna blokada: nema TV, nema novina... nema ništa.
    nema dućana.
    i zato i jest tako lijepo.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Citiraj daisy may prvotno napisa
    bez ljutnje, ali ja sam ovakvima htjela brisače trgati

sve ok, ali nas je portir pustio na parkiralište hotela, a to sigurno nebi napravio da nije bilo mjesta.....
    mi smo mu napomenuli da nismo gosti hotela, već idemo samo pogledati...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

little duck, mi smo bili s malim ( 3 godine tada ) u Petrčanima u hotelu Pinija!
    eto do sad najbolje ljetovanje s djetetom, predivno i topla preporuka

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pratim ovu i sve slične teme i nikako da netko spomene Pašman :?
    Pa kako to? Ja bila samo na jedno popodne prošle godine, i baš mi se činilo zgodno, plaža idealna za djecu (pijesak u moru, daleko daleko je plitko), jest otok ali 10 min trajektom, pa se pitam ima li taj otok nekih negativnih strana koje su mi promakle?
    Molim iskustva jer razmišljam i ja o ljetovanju tamo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa
    Traži, traži, možda i nađeš nešto pristojno...

Mi ljetujemo već godinama na Silbi i zaljubljeni smo u nju.
    Žalosna sam da mi je termin baš sredinom ljeta, pa ove godine ne idemo, a da ne pričam da su djeca zbog toga neutješna...
    ja sam ove godine baš razmišljala o Silbi
    jel imaš kakav apratman za preporučiti

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pogledaj malo na www.silba.org

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Žalosna sam da mi je termin baš sredinom ljeta, pa ove godine ne idemo, a da ne pričam da su djeca zbog toga neutješna...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

i zato mi je najbolji odmor bio, kako i tanja_b kaže - na mljetu (i još sam joj ja to mjesto preporučila :D )
    Ma meni su tvoje preporuke zakon, a ova je bila najbolja od svih
    Nakon Mljeta više nemam nikakve potrebe istraživati druga ljetovališta po Jadranu.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa
    Pa kako to? Ja bila samo na jedno popodne prošle godine, i baš mi se činilo zgodno, plaža idealna za djecu (pijesak u moru, daleko daleko je plitko), jest otok ali 10 min trajektom, pa se pitam ima li taj otok nekih negativnih strana koje su mi promakle?
    Bili lani u Tkonu. Meni i maloj savršeno, MD tak-tak. Do plaže 2 minute, pijesak, hladovina, nema gužve (kraj srpnja i početak kolovoza), more čisto. Bili par puta i u Pašmanu, ali mi je Tkon ipak draži.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pašman je zakon. Trajektom za tren do Biograda a baš je lijepo i onako ležerno. Meni je nekako najdraži Kraj (od tamo mi je bila prijateljica pa smo stalno visile dolje) ali svako mjesto je predivno i ima ono nešto svoje. Ali za druge plaže ne znam ali ova u Kraju je vjerojatno ta koju opisuješ, pijesak i plitko more sto godina naprijed. Mi odemo tamo brodom jer su djeca oduševljena tom plažom pa pretpostavljam da, što se djece tiče, ne možeš pogriješiti

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Ma meni su tvoje preporuke zakon, a ova je bila najbolja od svih
    Nakon Mljeta više nemam nikakve potrebe istraživati druga ljetovališta po Jadranu.
    apri se specijalizirala za preporuke - nama je njeno skijalište idealno

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tanja b, molim te opiši malo to s mljetom. ja sam tamo bila ko klinka i privlači me već godinama ali mm nije baš avanturist (čitaj, najradije bi da je more ispod našeg zg balkona), a i meni se čini nekako daleko autom, a za avio pogotovo nemamo para ove godine. druga stvar koja me zanima su sadržaji, odnosno što tamo rade djeca koja nisu opsjednuta plaža-kupanje đirom. iako ne isključujem da ove godine možda bude drukčije.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj morska prvotno napisa
    odnosno što tamo rade djeca koja nisu opsjednuta plaža-kupanje đirom
    tako gdje smo tanja i ja bile - ništa.
    i baš zato i jest lijepo.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj morska prvotno napisa
    druga stvar koja me zanima su sadržaji, odnosno što tamo rade djeca koja nisu opsjednuta plaža-kupanje đirom.
    Pa moj npr. nije opsjednut plaža-kupanjem, a nismo ni mi.
    Kad nismo bili na plaži, ili smo uživali na velikoj terasi s pogledom na more (Andrej je slagao mini-lego vozila i bio bi kadar to raditi po cijeli dan), ili bismo se odvezli autom malo dalje od mjesta i krenuli u šetnju.
    Našli smo stazu koja vodi do najljepšeg vidikovca na svijetu, brali kupine (i davili se u njima, koliko ih je), hodali do Odisejeve spilje (poseban doživljaj, ako ste hodači).
    Andrej po pitanju sadržaja nije prezahtjevan, glavno da ima sladoleda putem (a bilo ga je!), i sve je super.
    A što je najvažnije, svi smo bili opušteni i smireni, bez opterećenja da moramo ići ovamo ili onamo, na plažu ili u šetnju išli smo kad nam se išlo, i baš zbog toga smo se tako dobro odmorili.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

gdje ste bili smješteni, privatni smještaj, hotel?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa

mi ove godine (kao i prošle) idemo u jednu prekrasnu kucu na silbi!
    tamo smo 2. i 3. tjedan u kolovozu! :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    Citiraj larmama prvotno napisa

mi ove godine (kao i prošle) idemo u jednu prekrasnu kucu na silbi!
    tamo smo 2. i 3. tjedan u kolovozu! :D
    i nama su u igri ta dva tjedna 8)

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo i mene na ovu temu jer sam upravo u potrazi za smještajem za prvu polovicu 8. mj.
    Inače već godinama ljetujemo u Tučepima i tamo nam je super, našli smo dobar partman odmah na plaži , ima hlada, more i plaža super, svo vrijeme ljetovanja autom se ne mora nikuda ići jer je tamo pregršt sadržaja , a ako poželimo i okolna mjesta imaju štošta za ponuditi.
    Ove god bi promijenili ustaljenu rutu i negdje drugdje otišli ali gdje??
    Ono što mi je bitno-apartman blizu plaže (zbog mnoštva rekvizita, odlaska min 2 * dnevno plaža-apartman), kuhinjica, kupaona, tv, klima, hlad na plaži, kopno (nebi se baš otisnula na otok iz razloga čekanja i ovisnosti o trajektu).To je u globalu to..ako imate za preporuku neki smještaj slušam pozorno

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Cure, je li ko posjetio Pakoštane? Kakve su plaže, je li prevelika gužva, tražila bih neki apartman tamo

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Sorry, mislila na Primošten a kucala drugo. dakle Primošten, sa klincima, predlozi, preporuke

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Jojjjjj, nisam zahvalila na preporukama za Pašman
    Sad molim, ali HITNO, ako netko ima kakav info o Prižbi na Korčuli, čini mi se lijepo i mirno, ali da me ubijete nisam našla slike niti jedne baby-friendly plaže-dakle, da nije stjenovita i da ima normalan ulaz u more-prilagođen djeci.
    Ja i dalje navijam za Pašman, ali MM bi na Korčulu, pa...
    Plizzz brzo, ako netko nešto zna, jer moram danas rezervirati jedan jedini slobodni apartman na Pašmanu koji sam našla u terminu koji mi odgovara

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Anyoneeeeeee?????

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

apricot kada čitam tvoje postov eosjećam se kao da sam ih sama pisala, (osim što kod mene ne pale otoci barem dok je beba mala, dakle kopno i blizina velikog grada)jer tepisi, prastare deke, kuhinja iz doba moje bake, ne samo sanitarije u boji nego i pločice smeđih ili zelenih uzoraka koje su bile popularne prije nego sam se rodila, 2 kreveta iskopana iz ko zna koje rupe spojena kao bračni s madracima koji su odavno dali svoje..hm i to još da im platim!!!da ne spominjem kako slike nikada nisu ono što na kraju dobiješ---prošle godine sam posijedila od potrage i odlučila se za hotel (i zato jer mrzim i ne želim kuhati na GO-u ), pohvale idu Edenu u Rovinju, best ever i rekla sam da više nikada neću tražiti drugi hotel jer taj zbilja izgeldsa za 4 zvjezdoe (naravno tako i košta) ali nije mi se gadilo ništa, hrana je bila odlična i raznovrsna, hotel je u borovoj šumi s ležaljkama tako da dijete može biti cijeli dan u hladovini i igrati se na travi, tu je i bazen pa smo rijetko odlazili na plažu koja je udaljena samo nekoliko koraka, restorančić koji zadovoljava prehrambene potrebe tijekom vremena ručka i tak..ove godine bi isto ali u blizini se gradi novi hotel pa je radi buke preporuka NE DOLAZITI!! i tako sam ja opet na početku...šmrc

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj marka99 prvotno napisa
    ...jer tepisi, prastare deke, kuhinja iz doba moje bake, ne samo sanitarije u boji nego i pločice smeđih ili zelenih uzoraka koje su bile popularne prije nego sam se rodila, 2 kreveta iskopana iz ko zna koje rupe spojena kao bračni s madracima koji su odavno dali svoje..hm i to još da im platim!!!da ne spominjem kako slike nikada nisu ono što na kraju dobiješ---
    Što sam starija, osjetljivija sam na sve ovo. Toliko da sam ljuta sama na sebe Lani sam uspjela pronaći apartman koji je to ljeto prvi put iznajmljivan i bila sam oduševljena. Nije velik, ali je za nas troje dovoljan. Novi kreveti, madraci, posteljina, namještaj, klima koja se dodatno ne naplaćuje, sigurna terasa za klinku, nema onog groznog mirisa koji se s godinama uvuče u apartman. Kaj da velim, i ove godine idemo tam. :D

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam sebi pronašla more daleko od mora
    Tako da pitanje o Korčuli više nije aktualno

Datum pristupanja
    Feb 2009

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam sebi pronašla more daleko od mora
    Vidi je! I sad nam ne želiš otkriti gdje

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Baby-friendly ljetovalište na Jadranu?

Citiraj Fana prvotno napisa
    tražimo neki hotel na Jadranu koji je baby-friendly. Da je plaža blizu, da ima sadržaja za najmlađe, da nema puno stepenica zbog eventualnih kolica, da je hrana ok, da im ne smeta dječji smijeh i suze u restoranu...
    U Porecu ti mogu preporuciti hotel "Zagreb". Imaju i sobe u prizemlju, sa terasom, u hladu borove sume; plaza je velika, ali dio koji je super za klince je sljuncan, a iza njega je opet hlad borove sume.
    Setnica ima u smjeru sjevera (prema drugim hotelima - Pical - koji dijeli dio iste plaze, i Luna (cija plaza ima ruznije more), i u smjeru grada, zapravo si od starog centra na 10-ak minuta setnje, a ima i turisticki vlakic (za klince uvijek zabavan).

Takodjer, i hotel "Parentium", u Zelenoj laguni - van Poreca, ali opet, postoji turisticki vlakic, setnica uz more skroz do centra, plaza je sljuncana, hlada ima... U kolovozu zna biti guzve, doduse.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj donna prvotno napisa
    apartmani u ZATONU naj naj :D
    rezervirano i za ovu godinu

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Je li netko bio na Ižu ?

I ako jeste, što kažete?

(Ne poznam Iž uopće, ali pola života čeznem za ljetovanjem u Dalmaciji i za otocima...jer smo cijelo moje djetinjstvo ljetovali na Kvarneru.)

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Enela,
    Unutrašnjost Istre

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mljet je prekrasan, ali moj favorit je silba
    a nakon toga 2tj kornata :D

kontinentalna istra mi je savršena za proljetne produžene vikende, u ljeti mi je prevruće

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Teica prvotno napisa
    Je li netko bio na Ižu ?

I ako jeste, što kažete?

(Ne poznam Iž uopće, ali pola života čeznem za ljetovanjem u Dalmaciji i za otocima...jer smo cijelo moje djetinjstvo ljetovali na Kvarneru.)
    lijepo, ali ako čezneš za dalmacijom, bojim se da ćeš se razočarat.
    nema baš hlada, plaže nisu raj na zemlji...
    ja ga volim, didova kuća mi gleda na iž, barkom smo esto na njemu, ali nikad ga ne bih odabrala za duži odmor

ali mnogima je top1 odredište

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Enela,
    Unutrašnjost Istre
    Prekrasno! Nekoliko godina sam ljetovala u okolici Medulina i dosta smo obilazili unutrašnjost Istre. Malo ljudi zna za mumije u Vodnjanu u crkvi. Pogledaj ako ćeš imati prilike.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Vespera :D mi se čini idelano mjesto za odmor ALI...koliko mogu vijdeti balkone soba dijele staklene stijene, dakle 0 privatnosti, a to me nevjerojatno nervira obzirom da se radi o 8500 kn pp za nas dvoje i maleckog

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Magriz, hvala na odgovoru!

Nisam mislila na duže, tjedan dana u hotelu Korinjak (kakav je on, znaš možda?) - jer imaju vege prehranu i program koji nas zanima.

Veliš da nema hlada i da plaže nisu baš nešto. Ako nema hlada - to mi je problem! A kakve su plaže - stijene, šljunak, pijesak?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Teica prvotno napisa
    Magriz, hvala na odgovoru!

Nisam mislila na duže, tjedan dana u hotelu Korinjak (kakav je on, znaš možda?) - jer imaju vege prehranu i program koji nas zanima.

Veliš da nema hlada i da plaže nisu baš nešto. Ako nema hlada - to mi je problem! A kakve su plaže - stijene, šljunak, pijesak?
    nije totalno bez hlada, ali nije ka neo obilje
    plaže - šljunak, stijene. ima lijepih za djecu
    pješčanih nema

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pa ja ti baš ne preporučam, išli smo samo MM i ja, ali dosta je divlje i sunce brzo zađe i eto vise ne idem na pašman, jer je stvarno 7 dana bilo previše.

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Magriz, ponovno ti zahvaljujem !

Znači, hlada se nešto može naći, jesam dobro shvatila?

Ova plaže koje spominješ da su lijepe za djecu, da li ih je teško pronaći? (Mislim jesu li to male i skrivene uvalice poznate samo domaćima?)

To što nema pijeska, za mene, sebičnu majku , je dobra vijest.
    (Ne volim pijesak, ne mogu si pomoći.)

Što se šljunka tiče, misliš li na tzv.oblutke (po kojima se može relativno lako bosonog, kako tko ) ili na onaj šljunak koji je malo "negostoljubiv" - oštar i pika?

Sam ulaz u more je baby-friendly (tipa bar par koračića plićaka, bez ježeva) ili ne?

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

enela, ajde drago mi je ta ti se svidjelo nase malo misto 8)
    nadam se da se vidimo i ove godine

Pašman (otok) vam ima sve velike pjescane uvale u koje god misto dosli, plaze su stvarno baby friendly

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

yes! idemo na mljet!! zanima me sta je sa insektima tamo? prošle smo godine bili na lastovu- prelijepo, ali osa je bilo nevjerovatno mnogo, toliko da smo ručali unutra... o pijenju soka vani nije bilo govora.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

hm... jel se može automobilom na otok i po cijelom otoku ili ne? mi smo smjesteni u samom nacionalnom parku.. kako do tamo?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

komaraca ko u priči, ponesite svu "dodatnu opremu".

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

a auti? ose?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

u kojem ste mjestu?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

nasuprot babinih kuća- njivice- stara kuća na osami, piše da se do nje može autom, ali ne znam da li se to odnosi na osobni auto doveden s kopna.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Na Mljet se može autom i svuda se može voziti. Mi smo bili u Solinama, to je lijevo od uprave NP a Babine kuće su desno, do Solina se vozi po putu uz samo Veliko jezero (to uopće nije prava cesta, ali se ide autom jer nema drugog puta), a do Babinih kuća se stvarno ne sjećam, ali čini mi se da su one jako blizu tog 'centra' NP gdje je pošta i dućan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •