bas ti hvala mimajedva cekam, cini mi se predvno...
bas ti hvala mimajedva cekam, cini mi se predvno...
jedno pitanje
koliko plaćate apartman u vrhu sezone?
i da li je netko naišao na mogućnost plaćanja apartmana karticom?
(hm, vidi, pa to su dva pitanja)
ako ideš preko agencije, vjerojatno možeš plaćati u ratama.
Lani smo apartman za četiri osobe platili 85 eura na dan i bili smo zadovoljni, novo opremljen, klimatiziran, 50 m od plaže.Trina prvotno napisa
Predlani smo platili 65 eura na dan, ali nismo bili zadovoljni sa apartmanom, jedino dobro je to što je bio na samoj plaži, okrenut prema zapadu, pa smo imali terasu sa najljepšim pogledom, ali interijer je zaista bio predpotopni.
vidiš ovo je interesantno.mi smo hotel platili manje od vašeg apartmana, a još smo imali doručak i večeru švedski stol.piplica prvotno napisa
znam da apartman ima tu prednost da si možeš sam skuhati, pogotovo za bebe, ali mi je ipak ugodnije u hotelu
ima još netko sa iskustvima u cijeni apartmana?
Super za vas ako ste za 500 kuna našli polupansion za 4 osobe, još u špici sezone...
Mi hotele preferiramo za kraće boravke i vikende, jer nam se jednostavnije spakirati, ali za ljetovanje su nam zakon apartmani ili bungalovi na plaži, to nam je pravi odmor.
Što se tiče doručka i večere, napunimo hladnjak i riješeno, a za ručak, ako nam se kuha- skuhamo nešto ili bacimo roštilj, a ako nam se ne da, idemo u lokalnu konobicu na morske specijalitete.
je, u apartmanu si slobodnijipiplica prvotno napisa
hotel smo našli preko last minute, stvarno ima povoljnih, a za klince nam je u istome bilo besplatno iako smo dobili i poseban veliki ležaj za starijeg
Mi smo (zasad) odlučili da idemo na Rab, u Lopar...sad me samo čeka traženje apartmana ...osim ako neka dobra duša nema neku preporuku![]()
virni tu. čisto informativno...icyoh prvotno napisa
http://www.generalturist.com/Accommo...tumDo=4.7.2009
mi smo bili u Korinjaku prije 2 godine. hotel je ubi boze, meni to izgleda ko neko komunisticko odaraliste, u koje nije ulagano od vremena komunizmaTeica prvotno napisa
![]()
al mi smo isli zbog toga sto imaju vege pregranu i taj neki program. prehrana nije bila losa, al meni je bilo grozno sto stavljaju uzasno puno luka i cesnjaka, a mi to uopce ne jedemo.
plaze oko hotela skoro pa i nema. u svakom slucaju nije za klince. vecina ljudi iz hotela je isla na kupanje na neki otocic, al to je za djecu jos manje prikladno.
na kraju kad uzmes da programe koje nude dodatno placas meni se cini malo preskupo.
mjesto je inace jako mirno, nema auta, a ni niceg drugog![]()
bas je za odmorit zivce. i pazi da rezerviras trajekt unaprijed, zna biti guzva.
inace imas slican program i na pasmanu, meni se to cini puno zgodnije za djecu
:shock: nemoj me zezati. Naše cijene su 30 eura manje (od ove gornje cijene) za špicu sezone pa sam mislila da je možda puno. Ajde baš mi je drago na ovoj informacijipiplica prvotno napisa
:shock: nemoj me zezati. Naše cijene su 30 eura manje (od ove gornje cijene) za špicu sezone pa sam mislila da je možda puno. Ajde baš mi je drago na ovoj informacijipiplica prvotno napisa
ja još nisam našla smještaj ispod 100 eura, a da je krevet dovoljno udoban da se stvarno mogu odmoriti.Trina prvotno napisa
prestara sam za jeftine apartmane s krevetima iz sedamdesetih, gdje su madraci gazdama služili 20 godina, pa su onda stavljeni gostima, tek "da se ne bace".
mrzim smještaj gdje se vidi da je sve sklepano od stvari koje susjedu, rođaku... nisu trebale.
ako imam novca, platim.
ako nemam, ne idem nigdje i gotovo; bolje ću se odmoriti kod kuće ne radeći ništa nego preokrećući jastuk cijele noći, e ne bih li našla neki položaj koji me neće žuljati.
ne želim sliku Svete Marije iznad kreveta, ali ni babe Ane i barba Mate na dan vjenčanja.
ne želim frotirne plahte u koje se uvuče kakva dlačica rutavog talijana koji je tu bio prije nas.
ne želim beštek koji ostavlja metalni okus u ustima.
ne želim bojlere kojih se bojim jer im je odavno amortizirana cijena.
o onim dekama i regalima sam već pisala.
uglavnom, teško je imati zadovoljnog gosta, ako je taj gost zahtjevan.
ali, zašto ići na godišnji negdje gdje će mi biti lošije nego kod kuće?
odavno sam prerasla vrijeme kad mi je bilo dovoljno samo more.
a sada, otkako su djeca tu, kriteriji su još viši jer moram paziti i na udobnost i na sigurnost i na blizinu plaže... i da plaža nije stjenovita, i da ima plićaka...
elem, toliko sam zakomplicirala da mi je stvarno bolje ostati kod kuće![]()
Mislim da cijene apartmana ipak najviše ovise o lokaciji. Apartman u kojem sam ja bila na Mljetu u top sezoni košta 100 eura, a mislim da se u selu u kojem ja ljetujem isti takav u isto vrijeme može dobiti za manje od 50. Kad smo jedne godine išli u Dubrovnik našla sam na netu neke apartmane koji su super izgledali, ali nije u njima bilo mjesta, pa nam je gazdarica ponudila drugi apartman. Ja pitam jesu li isto dobro uređeni a ona kaže: pa normalno, sve super. A kad tamo na licu mjesta - kuku meniA cijena ista.
Apri, zaboravila si najlon-tende u tušu i sanitarije u boji...![]()
Nego, što kažeš na one dlakave navlake za wc-dasku?
Sad kad ovako sve napišeš.. pa nebi tako nešto iznajmljivala od srama pred ljudima. Mi iznajmljujemo SVOJ stan iz kojeg se ljeti selimo u manji. Znači, kako je nama tako je i gostima. Bez barba Mate na zidu, Gospe i križeva, bez starih pljesnjivih madraca i namještaja kojeg nitko nije htio. Sve je naše i ništa nije starije od 8 godina. Ali ajde, nismo Dubrovnik ni neka ekstra popularna lokacija pa ne možemo stavljati takve cijene. Ali naš apartman je zakonapricot prvotno napisa
Neću se reklamirati, samo sam ti htjela pružiti podršku u izbjegavanju takvih apartmana kojih ima i previše. Eto.
deeebeli potpis na ovo !!apricot prvotno napisa
mi idemo godinama i moja velika preporuka je ZATON
evo pogledajte
http://www.zaton.hr/
je da su cijene velike ali zaista presavršeno od apartmana,posteljine,namještaja(sve novo renovirano), plaže,mora,mini club za klince,ma predivnoooo !!!
joj Trina, svaka Vam cast, mm je htio da mi to napravimo ove godine, no nema sanse da rentam svoj stan, nekako mi se gadi da netko spava u mom krevetu i jede iz mojih tanjura
ajme ljudi, pa gdje vi to ljetujete :shock:
moje selo je malo, no nikad do sada nisam naisla na apartmane koji tako grozno izgledaju
evo ove godine sam nasla jednoj nasoj forumasici prekrasan ap. uz more, 2 sobe + dnevna, 2 balkona u jeku sezone za 55 eur, sve novo, prekrasno (jos se samo nadam da ce se i njoj svidjeti)
pa daj nađi i meni
sad odmah!
i meni, ali za sljedeće ljeto. I u prizemlju.
ja koliko toliko proguram taj odurni namještaj, ali jedne sezone se uopće nisam tuširala u apartmanu zbog plastične zavjese. nama je najveći problem naći apartman u prizemlju.
ako se netko sjeća, govorila sam o dekama s konjskim glavama.
evo, pronađoh apartman s takvima:
http://www.silba.net/apartmani-perovic/slike/a-006.jpg
i u istom apartmanu onaj tapacirani bračni krevet, o kojemu sam isto govorila:
http://www.silba.net/apartmani-perovic/slike/a-015.jpg
ma ne može se u tome ljetovati!
pa to se ne može očistiti; sumnjam da se deke peru poslije svakoga gosta, a o tapacirungu da ni ne govorim.
vidi ovo:
http://www.silba.net/apartman-bacilo/5.jpg
ja znam da su to ljudi uredili u najboljoj namjeri, ali meni iz slike skače prašina, a kamoli uživo!
evo dnevne sobe apartmana u kojemu ćemo ljetovati ove godine.
ne pitajte gdje je, neću vam reći. (otočić gdje nema auta ni ničega. znači, može se i do tamo dovesti ikea)
http://web.vip.hr/brazil.hr.vip/phot...ni_boravak.jpg
Apri, evo jedan za tebe:
http://www.apartmani-hrvatska.com/os...ObjektID=13330
Pogledaj sve one AP1, AP2, S1....
![]()
a stvarno si bezobrazna!
ja se poveselila!
naivka!
Evo... bit cu dobra.
Ima puno slika!
Sad umjesto da ucim, gledam sto ljudi nude... uhh.![]()
Gle ovo na Lopudu, sve super-tech (dobro, bar lavabo). Jedino sto su odsjeceni od svijeta tamo (znam iz iskustva). Inace je lijepo.
Dobro, odustajem.. za sad. Mora se uciti. Zasto odustajem? Zato sto mi je drugi pokusaj potrage bio - ovo.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne bih ja tako daleko kao što je lopud, treba mi biti na tri sata autom
brodom može koliko treba
ja cu samo reci da sam odusevljena Lopudom, bili prosle godine, meni je tamo super za djecu, nema prometa, super plaze...
koliko ste putovali?
isli smo avionom do Cilipa, cekao nas bus te brod u Dubrovniku za Lopud
(sve organizirano)
apri, baš mi se sviđa boravka, doima se svjež i prozračan![]()
pretpostavljam da je i plaža i ostalo obećavajuće što znači da bi i ja to 8)
mi smo prije dvije godine bili na Lopudu, isto smo išli avionom iz Zagreba
Nisam ni ja htjela prvih par godina, kasnije smo se odlučili na to i nisam požalila. Iz više razloga. Prvi je taj da smo sebi sredili apartman u prizemlju u kojem nam više odgovara bbiti ljeti nego gore. A drugi su zarada. I meni je bila odbojna pomisao da netko spava u mom krevetu, koristi se našim prostorom. Ali gle, na krevet stavim štep deku koju perem, posteljinu imam za goste, servis isto (mada mi to i ne smeta)..kasnije kad zbrojim koliko smo zaradili, baš me briga za ovo ostalo. A još nismo naišli na goste koji nisu bili zadovoljni. Jer ipak je to stan koji ima sve unutra. Nema ništa mini, pola itd. A i s godinama ti se isti ljudi vraćaju tako da je puno ljepše i lakše kad imaš ljude koje već poznaješDia prvotno napisa
šta je ovo na krevetu? izgleda kao slonovske gaće 8)Kaae prvotno napisa
Ne znam, nisam tamo bila.ivy prvotno napisa
![]()
Ako nagovorimo Apri da ode do Lopuda, mozda i saznamo!
a u kojem mjesecu ides? ja sam bila prosle godine krajem 7. i meni je to prenakrcano i uopce mi se ne svida, nikad vise ne bi isla tamo, tj. nisam ni isla prosle godine. plaze izvan kompleksa skoro i nema, osim jedne male plazice na koju smo mi isli, al je more puno trave i to me malo smetalo, al je super obiteljska plaza bez guzvedonna prvotno napisa
inace je apartman bio super, jako velik s velikom terasom u hladu, 2 kupaone, velike sobe spavace. nije najnovije ali je ok, kvantiteta je prevagnula nad kvalitetom prostora![]()
meni je isto lupud prekrasan za djecu. Sve pješčane plaže, malo mjesto, ma predivno. Mi ne noćimo tamo nego idemo iz Dubrovnika na Lopud na kupanje, tako da nije bogu iza nogu.
Jedino su nam ukinuli bivšu Novu koja je išla iz stare gradske luke svako par sati - šteta - to je baš bio gušt. sad se opet mora preko gruža.
Ali mislim da je s klincima prekrasno otići par dana na lopud.
Meni je isto Lopud poznat iz odlazaka na cjelodnevno kupanje iz Dubrovnika. Nisam nikad tamo nocila.
Nije bogu iza nogu, ali daleko je, s obzirom da je Apri trazila nesto blize.![]()
zna li netko neki normalan apartman za nas dvoje i malu u Tučepima,Brela ili tamo negdje a do 50 E da je?hvala
donna mi inače ljetujemo već 10 god u Tučepima i prošle god smo na prepiruku jedne forumašice bili u super apartmanu na plaži u Tučpima. Doduše, bilo nas je 4 odraslih i dvije bebe u dvosobnom za cca 90 E ali je smještaj super.Ako te zanima stavim link.Inače i ove god idemo vjerojatno tamo, nisam još razervirala, jer nismo 100 % sigurni u datum, i isto nam treba za nas troje neki manji apart.pa ne znam jer ta gđa ima samo velike ili imanje...
http://villa-ankora.com/villaankora/hr/index.shtml
ma zapravo evo link, možda se nekome svidi, ja imam sve riječi hvale i za smještaj, i za mjesto , a i za domačicu (imali smo par nezgoda s klincima , s probavnim smetnjama, gđa je svaki dan mijenjala posteljinu, bez ijedne riječi negodovanja...), dala nam je apart. na 1. katu zbog djece i rekvizita, ma super je
je ...zgodno je ali je 110 eura apartman :/ a za te novce bi ja radije u Zaton no ove godine idemo na povoljniju cijenu pa ako još nešto znate ...može preporuke!![]()
apri, znam koji je to apartman, hehe
inače, ja sam ga na netu pronašla prije nekoliko godina, i drugi je prekrasan, i sve oko toga, ali mi je lokacija malo premrtva za naše trenutne potrebe. ali najsmješnije je što sam ovog proljeća skužila da je vlasnica moja znanica koju sam čula preko neta nakon sto godina, povela se priča i ravno na jelte, kuću u kojoj ćeš ljetovati. jako me zanima kako će vam biti, ja bih očekivala sve najbolje jer ljudi se zbilja jako trude
85 E je manji apartman donna u ovoj vili koju sam linkala, a vama troma sasvim dovoljan.Nas četvero odraslih i dvoje djece smo prošle god bili u velikom (naravno da sam se cjenkala i dobila povoljnije 8) )koji je bio konforan za dvije obitelji, tako da je za jednu obitelj manji app.mislim sasvim ok.Moguće da ćemo i ove god tamo završiti![]()
Ja isto znam di apri ide, nisam bila, ali slika govori tisuću riječi
, ugodno se odmori s obitelji i naravno po povratku očekujemo dojmove.
Šta je da je po slikama djeluje čarobno.
Šta ćeš apri kad znatiželjnim babama niš nemreš sakriti.
Jel netko ima kakve utiske, ako je ljetovao na Ugljanu - Kukljica - Zelena punta?
Znam da nije baš najluksuzniji smještaj, ali kaj kad mi je želja otići jednom tamo.
[/url]