Pozdrav!
Već se dugo spremam napisati novu temu no nikako da uspijem. Ne znam od kuda bi počela. Maleni je sada 4 i pol mjeseca, od 2. mj počeli su proljevi svih boja i oblika, plakanje prije kakanja, podrigivanja, prduckanja. Nakon što sam izbacila kravlje mlijeko i jaja, situacija je bolja, stolice više nisu tako obilne, nema vjetrova itd... no, još uvijek ima tragova krvi. Tek ovaj tjedan idemo na detaljnije pretrage, no situacija je sada ovakva da kaže doktorica da cemo najvjerojatnije morati preci na umjetnu prehranu (Neocate) jer maloga smeta moje mlijeko.
Posto nam je nasa pedijatrica prvih mjesec dana tih njegovih proljeva (koji su znali biti i do 12 puta u danu) govorila ma sve je to ok, i nista se konkretno nije poduzimalo, nekako vise ne slusam doslovce sto mi pricaju. Imali smo i gadan strajk dojenja, a sto je najgore, jos uvijek ga u vecini slucajeva moram uspavati da bi ga nahranila, a to je dosta tesko s bebom koja je stara 4 i pol mjeseca. Ne znam od kuda mu energije, mali je stvarno vesela beba i stalno se smije i nema vremena spavatiUz njegov smanjen apetit, potrebu da ga se uspava, moja neispavanost u protekla 2 mj, losa prehrana ... jasno vam je da mi se i kolicina mlijeka smanjila.
I nije mi jasno, evo prije 4 dana cice su mi bile cijeli dan prepune, mali je jeo cesto i puno, toliko da me sve bilo strah dic ga da se ne ispovraca koliko se prejeo, i onda po noci opet mekane... i tako sad ove dane. Izdajam se, ali vidim da ne mogu ja bas puno izvuc koliko on moze (kada hoce) cak i ako je praznija.
Rođen je 3230, prvi mjesec dobio skoro kilu i pol, drugi 1200, treci i cetvrti po 500 g, s tim da je u prva 2 tjedna dobio 400g, a druga 2 tjedna 100 g.
Namjeravam ovaj tjedan nabaviti set za relaktaciju, nadam se da ce nam to pomoci. Vec sam na izmaku snaga, nemam bas niti neku podrsku, ne znam vise sto da radim, sto da mislim, sto da jedem...