-
[/quote]
dado tvoj stav proizlazi čisto iz razloga što ti nemaš takvo dijete, ali djeca su različita pa im se različito mora i pristupati.
ne učim ni ja sa svojom, ali sam to na neki način radila prve 2-2,5 godine njenog školovanja, bolje rečeno učila sam ju kako treba učit.
moja navika je da svaku večer pitam da li je sve naučila, napisala zadaću, prođem po rasporedu da vidim šta ima drugi dan, pitam kad ima lektiru, jel joj čisto sve za tjelesni i slična pitanja. možda nepotrebno, ali tako smo navikle od početka.[/quote]
mislim da čak i ne..moj stav je takav oduvijek, jer smo i sestra i ja bile super učenice, a nitko nikad sa nama nije učio. i da budem ovaj put jasna do kraja, ja sam organizirani, vrijedni tip, a ona je totalna umjetnica u glavi i u kreiranju svog vremena učenja. mama me je prvi i jedini put pitala dobro je li ti učiš kad sam polagala zadnji ispit na faksu, i usput tulumarila ko luda. (majke mi, pitala je neki dan
) iako moram priznati da je moj tata nastojao utjerati mi"strah" tipa nećeš ti meni jedinice doma...što svakako nije moj način i stav koji ću zauzeti prema svojim klincima..e da i još jedan događaj, kad me je pukao pubertet i u 6 osnovne sam prošla s 4 na polugodištu, moja majka je bez puno nerviranja rekla nek si izaberem jednu slobodnu aktivnost od koju ću odustati (išla na balet i tae kwon do) i morala sam- nastavila ići samo na balet..naravno do kraja godine sam popravila ocjene ( i dalje me nije provjeravala da li učim ili ne, i jesam li napisala zadaće), jer mi je ovo bilo koma..moram priznati da nisam sigurna ni danas da li je to ok, ali je postigla svoj efekt bez puno drame i zanovijetanja. ja danas nemam crni pojas, ali nisam ni balerina
enivej, mislim da je mandy u svom postu pogodila bit onoga što ja mislim (dakle ne gnjaviti ih jesi li ovo ili ono), a istovremeno sam u međuvremenu pročitala jednu knjigu gdje kaže da ne ispitujemo djecu o tome što su radili već da sami ispričamo što smo mi radili tijekom dana, pa će se i oni priključiti...uglavnom sad ih ne mogu ugasiti kad krene priča o tome...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma