ajme sienna, on pere svoj ves :shock:

moj od kucnih obaveza ima (ili citaj: prihvatio je) samo odrzavanje svoje sobe. To izgleda prestrasno, ja pustim da gomila prljave gace i carape na prozoru, hlace i majice zguzvane ostavi na podu. Onda kad vidi da nema ciste odjece lijepo odnese u prljavi ves i dobije natrag cisto.
Sobu cisti sam - ne cisti, ja reagiram kad se skupe muce ispod kreveta iz straha od kakve alergije ili astme.

Ide u ducan, spremi svoje sude nakon obroka...toliko da osjeti i on ima obiteljskih obaveza.

Dodatni interesi kojima bi ga mogla "ucijeniti" - nema ih. Ide u Sovu na engleski na moje inzistiranje (tu ne popustam) i ide 2x tjedno na informatiku. Eh, to mu je ponekad tlaka jer je subotom prijepodne, ali opet ga interesira. Cesto imaju natjecanja i jedino mu mogu ukinuti odlazak na natjecanje ili pripremu, ali to ne mogu - tako je ponosan na prvo mjesto.

Druga i jedina zanimacija je igranje na PC, na te kazne je vec oguglao.

Sva objasnjavanja oko toga zasto ucimo, zasto toliko dugo idemo u skolu, sto se moze raditi s osnovnom skolom...ponavljamo u beskraj. A planira ici na MIT.
Glazbeni, likovni i tjelesni su mu prestrasni predmeti i to razumijem, nikad ga ne pilam da iz toga mora imati peticu jer to ne mozes sjesti i nauciti. Ali pilam da mora na tjelesnom obuci dres i da mora imati pribor za likovni.

A zasto sam ja zapela za tu lektiru - zato sto on uopce ne ukljuci mozak. Sve je procitao, sve razumije ali misli lebde negdje nebom, uopce ne zeli razmisliti sto je poanta price. Ma, ko da ima lijeni mozak.