Prije mjesec dana sam imala biopsiju nakon kojeg je doslo do komplikacija i prema ljecnikovoj procjeni, izgubila sam oko 1 litru krvi, ako ne i vise. Ne moram spominjati da sam nakon toga bila kao riba na suhom. Sad su se na mene pocele lijepite sve moguce ljetne viroze: uglavnom stalno sam bolesna, umorna, pospana, vrti mi se...
Nakon jos jedne detaljne obrade kod doktora savjetovano mi je, izmedju ostalog, i da prekinem s dojenjem, jer to navodno dodatno isrpljuje organizam. Moja kcer ima 1,5 godinu, jos uvijek je dojim, nekad 3 puta dnevno, ali uglavnom jednom.
Ja sam nekako nesigurna oko toga, zapravo, da budem iskrena ne zelim prestati dojiti jer mi je to super. Za tjedan dana idem s malom na more, gdje ce joj cice biti stalno na vidiku i ne znam kako bi uopce u praksi izvela taj prekid dojenja.
Pa koliko zapravo dojenje iscrpljuje organizam? Ili tocnije, koliko produzeno dojenje isprpljuje organizam? Ako neka od vas nesto zna o tome, ili ima neko slicno iskustvo mojem, hvala unaprijed na pomoci!