-
Mi imamo Bebeconfort Axiss, pa ti mogu napisati nešto na tu temu...
Dakle, zapelo mi je oko prvo za ovo što si napisala da se rotira za 180 stupnjeva. To je točno, ali samo donekle.
Axiss se okreće ILI ulijevo ILI udesno (kako je podesiš). Dakle, NE okreće se za 180 stupnjeva i čak mislim da je to pozitivno jer su automatski onemogućili ljudima da okreću AS prema sebi u autu.
Jer ako ti je AS na desnoj strani stražnje klupe i ti si je podesila da se okreće prema vratima, dakle udesno, ne možeš je okrenuti ulijevo a da je prethodno ne razmontiraš i promijeniš smjer okretanja na prekidaču ispod AS.
Što se tiče ostalih stvari, ja sam jako zadovoljna. Osim što je impresivno izgledala u dućanu, jednako tako izgleda i dan danas u autu, materijal je super (osim što je poliester, ali takvi su većinom), lijepo se održava (pere u mašini) i AS stvarno djeluje čvrsto i kvalitetno.
Jedina stvar koju zamjeram i koja bi po meni trebala srušiti početnu cijenu AS je 'kvaka' za okretanje AS. Kad je podigneš, ostane u tom položaju - izgleda da je popustio federić koji bi je trebao vratiti u početni položaj.
Inače, stvarno moram reći: SVE 5!
Ponovo bih je kupila i veliki, veliki plus mi je rotacija, posebice kad parkiram jako usko uz zid ili drugi automobil. Jednostavno ne moram ući do pola u auto da bih izvadila dijete.
Kad ćemo kupovati AS za Čudo, uzeti ćemo Axiss.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma