Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: BH KONTRAKCIJE

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno BH KONTRAKCIJE

Ne da mi se tražiti dal negdje već ima o ovoj temi, al zanima me kako se osjete te kontrakcije. Čitala sam da bi ih u ovom tjednu trebala početi osjećati.Znam da je to prirodno i da se tako maternica prokrvljuje i vježba i da ne bi trebalo boljeti,al me ipak strah. Kako ću ih osjetiti i koliko su česti? Koliko tvrd bude trbuh i da li je moguće da se grči samo npr. u donjem dijelu ili cijeli? :? :? :? Joj, ubija me ova radoznalost.Uvijek moram znati o svemu sve u detalje jer ponekad znam biti panična da se penjem sama sebi na jetru!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Sigurno ima jaaako puno na forumu, ali eto od mene odgovor.

Ja ih osjećam vrlo blago, onako samo kao neka nelagoda. Popipam trbuh, uvijek bude tvrd samo donji dio (inače nosim niže, ne znam ima li to kakve veze), traje 30-ak sekundi i dalje sve po starom.

Evo upravo mi jedna traje.

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa
    Sigurno ima jaaako puno na forumu, ali eto od mene odgovor.

Ja ih osjećam vrlo blago, onako samo kao neka nelagoda. Popipam trbuh, uvijek bude tvrd samo donji dio (inače nosim niže, ne znam ima li to kakve veze), traje 30-ak sekundi i dalje sve po starom.

Evo upravo mi jedna traje.
    jel to osjećaj ko da se nešto lagano upre u tebi npr. beba pa za par sekundi pusti. Jer sam ja jučer jednom tako nešto osjetila u donjem dijelu trbuha pa sam lagano pritisnula i pustilo je, a trbuh je bio napet pa je omekšao. Koliko puta na dan to osjetiš i koliko kod tebe drži?

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kad mi se pojavi taj neki osjećaj koji ukazuje na BH, prvo popipam trbuh da vidim da li je zaista to u pitanju. Pa je tako jučer desna strana bila tvrda, a lijeva mekana. I skužila sam da se to očito beba uprla, i da nije kontr. I tako je jučer bilo nekoliko puta. Ne mogu vjerovato da je beba već toliko velika.

Inače, BH mi se dešavaju 2-3x dnevno, najčešće kad sjedim nekako zavaljena na kauču. Ili kada se po noći okrećem s jednog boka na drugi (dakle kad napregnem trbušne mišiće).

Ne zabrinjavam se uopće, tako mi je bilo i s Janom.

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Kod mene je stvar u tome da mi se zna bebač tako namjestiti, točno ga osjetim kako se upre pa ga malo pomilujem pa se premjesti na drugu stranu i tamo dalje pravi red. Ili kad mi se piški a ne idem odmah isto osjetim taj neki osjećaj koji drži 4 - 5 sek pa pusti. A ništ pitat ću drugi tj. gin. do sad je bilo sve u redu, zatvorena sam i beba ko da uopće ne spava,stalno lupka tak da me to umiruje.Hvala na pomoći.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ima otvorena ta tema sa istim nazivom nekoliko tema niže na ovom pdf-u

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja ih nikad nisam osjetila...
    Možda budem u ovoj trudnoći

vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj vanesax prvotno napisa
    Ima otvorena ta tema sa istim nazivom nekoliko tema niže na ovom pdf-u
    da,vidjela sam kad sam već otvorila temu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •