Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Spontani i opet trudna?

Snježana29

Početno Spontani i opet trudna?

Moj muž i ja več duže vrijeme radimo na bebici! I želja nam se ostvarila prije 1 mj, no nažalost bio je spontani I doktor je rekao da čim dobijem drugu M dođem k njemu na neki pregled, uzimanje nekih briseva i da če nam tada reči kada možemo počet raditi na novoj bebici! I prije nekih 2 tj sam osjetila da me grudi jako bole i imam sve simptome kao u trudnoći! Kako se nismo pazili tjekom odnosa sad me je jako strah da sam ostala trudna, ako je to ikako moguče, molim vas pomognite mi bar nekim savjetom ili sličnim iskustvom! I ako sam trudna dali je to opasno? :?

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

moguće je....bilo bi bolje da si prije obavila pregled,pa da se možda ustanovi što je razlog tog spontanog,da se nebi opet ponovilo.
    nama je nakon spontanog rekao da pričekamo par mj.ostala sam ponovno trudna nakon 6 mj.
    nemora biti opasno.
    nadam se da će biti sve u redu,nemoj puno na to misliti i velika

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

moguće je....bilo bi bolje da si prije obavila pregled,pa da se možda ustanovi što je razlog tog spontanog,da se nebi opet ponovilo.
    Potpisujem.
    Za utjehu , imam frendicu koja je isto tako nekih 1-1,5mj. nakon spontanog zatrudnila, trudnoca je bila skroz uredna , bez ikakvih problema i rodila je ljepu,zdravu curicu duge crne kose.
    Drzi se i pokusaj se opustiti, bit ce sve uredu.

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Snježana, ako si ostala trudna, napravi pod hitno obrisak cervixa i što još bude savjetovao ginekolog (krvna slika, urinokultura...)... ako je neka bakterija u pitanju da stigneš brzo odreagirati!
    Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •