Cure koje brojite dane i trčite stalno na wc provjeriti jel smeđe il crveno, šaljem vam
Ja sam sad u 38. tjednu, a i meni je trudnoća počela sa Dabrostonima, strahom da ću izgubiti bebicu,... Imala sam jedan rani spontani iz sebe, a mislim da svaka žena koja je to prošla sasvim logično ne može biti bezbrižna u trudnoći, pogotovo u toj fazi. Kad je počeo taj smeđi iscjedak, ja sam se već u glavi počela pripremati na to da će biti kao prošli put, da je pitanje dana kad će početi jače curiti i da se ne nadam. MM i ja smo jedva mogli razgovarati koliko smo bili ukomirani. Pa UZV na početku 6. tj. (išla sam tako rano upravo zbog tog smeđeg iscjetka i prethodnog spontanog) gdje je sve bilo ok, ali još bez vidljivog ploda u gestacijskoj vrećici i srčeka, pa najdužih tjedan dana čekanja do slijedećeg UZV-a. Tamo se vidjelo titranje srčeka i malo veći "kružić" (gestacijska)nego tjedan dana prije. Cijelo prvo tromjesečje sam morala piti Dabrostone, ali inače- malac napreduje kako treba, svi pregledi i nalazi su za 5 i eto sad već pomalo odbrojavamo. Imam osjećaj da sam trudna već godinama, a taj prvi dio trudnoće pun strepnje, kao da je bio u nekom drugom filmu. Kako su prošla prva "rizična" tri mjeseca tako sam ja bila sve mirnija, negdje u 4.mj. sam prestala panično provjeravati dal "štogod curi", i počela uživati.
Malo sam oduljila, al znam da kad sam ja pretraživala forum tražeći informacije u toj fazi, bilo mi je puno lakše kad bi pročitala da su neke priče slične mojoj dobro završile. Držim fige svima