Citiraj Mince prvotno napisa
Evo meeee....
Juce sam bila na pregledu i vidjela kako kuca to malo :D
Bila sam sva sretna....
Doktorica mi je rekla da je sve u redu,ali da nosim skroz nisko..i da moram da lezim.Kaze da je pravo nisko i da se nada da ce se vremenom podignuti.....
Uglavnom je sve ok...
Mince znam da postoji nekakv trudnički pojas, nosila ga je moja prijateljica kad joj je trbuh počeo rasti i puno joj je olakšao (nosila je nisko od početka T i stalno osjećala dolje pritisak); prosurfaj malo, ima ga i kod nas kupiti; ja sam u 2.T nosila jako nisko i pred kraj ti to stvori opterećenje na cervix pa se možeš prerano otvoriti, ja sam se otvorila u 35. tj. i preležala u bolnici 2-3 tjedna (da sam znala za pojas nosila bih ga bar od 4-5. mj. T);
drago mi je za tvoje malo , mene je to oduševilo, na onom velikom ekranu mala crna točkica bjesomučno lupa
jesi li dobila antibiotik za mjehur, ja sam imala upalu mjehura prije 2-3 mjeseca i imala iste simptome, pritisak i 100x na wc;
meni se jučer pojavio spotting, nakon jedne duže šetnje, sad se neću više micati,morat ćemo svi ležati i mirovati do 12-13 . tj. , valjda će do tada sve biti ok