Gdje ih ima za kupiti?
Gdje ih ima za kupiti?
Postoji dućan sa Starkama u Ilici 45 (ili 47?), kod Frankopanske, prva stanica br. 11 od Trga prema zapadu. Nisam sigurna imaju li bijele, ali imaju popriličan izbor (drže samo Starke).
Bilo prošlo proljeće u cisalfi, intersportu....
Ja sam crvene kupila prije godinu dana za nekih sumanutih cca 400 kn, bijele na sniženju 200.
U Gajevoj na lijevoj strani, malo poslije krizanja s Berislavicevom, ili kako se vec zove prva ulica nakon Tesline, postoji ducan s ogromnim izlozima, a prodaju uglavnom samo Converse.
Sve u svemu, ducan je pored Bang and Olufsena, a prije Turbo Limaca.
veliki izbor starki imaš u onom starom borovu u ilici, model line ili mode line.
U Ilici kod Frankopanske stvari stoje ovako:
niske bijele starke - 400 kn
visoke bijele starke - 430 kn (ako sam dobro zapamtila)
neke ne baš sasvim bijele, nego recimo boje žutice (prljavo-bijele, nazovimo ih) - 279 kn (te su na sniženju)
Ja sam ih bas danas vidjela u onoj ulicici koja vodi prema placu, gdje ujutro prodaju cvijece i to u ducanu na uglu sa tkalcicevoj. Stoje u izlogu i mislim da su 390kn niske.
Ja ih vidjela u Imporanne centru, ak je još uvijek nekom potrebno.![]()
na ebayu , ja kupila preko nekoliko
dođu oko 50 usd s dostavom u hr
ja kupila prošle god Marinu u cisalfi, smješno jeftino...
bile su i za odrasle.
u ilici 47 onda vjerojatno (45 nije jer je to javna garaža) je baš conversov dućan, a imaš i u frankopanskoj ANYWAY dućan (odmah gore na vrhu) gdje drže strake i pumiceKapric prvotno napisa
u ilici 47 onda vjerojatno (45 nije jer je to javna garaža) je baš conversov dućan, a imaš i u frankopanskoj ANYWAY dućan (odmah gore na vrhu) gdje drže strake i pumiceKapric prvotno napisa
U Branimir Centru imaš i oslikanih starkica...prekrasne
All star niske i visoke u bijeloj, crvenoj, rozoj, lavanda, plavoj i crnoj boji u Cisalfi u Mandi centru su 379 kn.
http://www.converse.com/#/products/s...lshoes/505620F
ovaj tjedan idem u zagreb ali ne znam gdje da nađem ovakve starke.
možete li mi pomoći?![]()