-
gripa pa opet temperatura
Prije tjedan dana smo preboljeli gripu i sve je bilo obro 4-5 dana a onda odjednom opet temperatura koja se kreće od 38-39 i to temperatura koju teško skidamo. Skinem je s lupocetom ili ibuprofenom i drži jedno sat vremena i onda opet skače. Sinoć smo je uspili skinit samo s voltarenom jer je već krenula do 39,5,6. Izvadili smo krv SE-24 Leukociti 17000, grlo je crveno, pluća u redu, bris nosa i grla negativan. Dobili smo sumamed, danas ga pijemo drugi dan, još imamo sutra ali mi još uvijek muku mučimo s temperaturom. Teže mi je ovu skidat nego kada je imala gripu. Zna li netko o čemu bi se moglo raditi i ima li ovome kraja. Bolesni smo već mjesec dana od prehlade, upale grla, upale uha, gripe do sada ovoga. Već sam luda! Zaboravila sam napomenuti da je ovo priča o jednoj bebi a imamo i sestru blizanku pa sada sve to x2 s time da mi Klara sada nije dobila ovu bakteriju (za sada). Pitam se može li se raditi o nečemu što nije prenosivo pa da barem Klara prođe bez ove najnovije bakterije.
-
Za početak bih ti rekla da ne koristiš prečesto ibuprofen, tj. ne pri temperaturi od 39 celzijevaca. Ja sam recimo kod Jane primjetila da puno bolje reagira na Panadol baby (dakle paracetamol) nego na Ibuprofen, koji bi kao trebao biti za ful visoke temp. S više strana sam dobila info da se nije za zezati s njime.
E sad, za ovaj ostatak, skidanje temperature, ne znam što drugo da ti kažem osim onoga kaj već i sama sigurno radiš - kupanje dok se voda ne ohladi, zamatanje u mokri ručnik (ne hladan), mokri oblozi na čelo, puno tekućine...
I sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma