Prije tjedan dana smo preboljeli gripu i sve je bilo obro 4-5 dana a onda odjednom opet temperatura koja se kreće od 38-39 i to temperatura koju teško skidamo. Skinem je s lupocetom ili ibuprofenom i drži jedno sat vremena i onda opet skače. Sinoć smo je uspili skinit samo s voltarenom jer je već krenula do 39,5,6. Izvadili smo krv SE-24 Leukociti 17000, grlo je crveno, pluća u redu, bris nosa i grla negativan. Dobili smo sumamed, danas ga pijemo drugi dan, još imamo sutra ali mi još uvijek muku mučimo s temperaturom. Teže mi je ovu skidat nego kada je imala gripu. Zna li netko o čemu bi se moglo raditi i ima li ovome kraja. Bolesni smo već mjesec dana od prehlade, upale grla, upale uha, gripe do sada ovoga. Već sam luda! Zaboravila sam napomenuti da je ovo priča o jednoj bebi a imamo i sestru blizanku pa sada sve to x2 s time da mi Klara sada nije dobila ovu bakteriju (za sada). Pitam se može li se raditi o nečemu što nije prenosivo pa da barem Klara prođe bez ove najnovije bakterije.