Upravo slusam emisiju o MPO na radiu 101
Upravo slusam emisiju o MPO na radiu 101
O potrebi hitne zakonske regulative medicinski popomognute oplodnje u Dijagnozi 101 govore predstavnici struke , dr. Renato Bauman iz Opće bolnice sv. Duh i dr. Erden Radončić iz Poliklinike Vili .
Drago mi je da se sve više izlazi van s tom problematikom i da su mediji odlučili preuzeti inicijativu (koliko-toliko) oko toga, al veseli me što su doktori uvijek na raspolaganju javnosti oko upućivanja i davanja objašnjenja vezanog uz ppoplodnju!![]()
xtinaka prvotno napisa
Ufff, propustila sam......
Ali, dr. Baumanu i dr. Radončićuza gostovanje na radiju!
i ja propustila. jel se može gdje skinuti ta emisija?
a dr Baumanu i dr Radončiću svaka čast.
Alec, gledala sam na njihovoj web stranici i nema ništa osim najave za emisiju, možda tijekom dana stave...![]()
i ja sam tražila na njihovoj stranici i našla samo najavu. nadam se da će staviti.tinaka prvotno napisa
slušala samo zadnjih 6- 7 min
koliko sam uspjela čuti vrlo profesionalno i pozitivno
mislim da su oni prave osobe za javne istupe
a VV su nahvalili toliko da su najbolji ...pa i najbolji su zar ne?
samo nemaju oni vremena za radio i TV, oni non-stop delaju
dr. Radoncicu i dr. Baumanu!
I meni je bilo drago cuti pohvale VV-u, ipak je to "moja" bivsa klinika.
nisam slušala![]()
ali znam da se mogugarant
Ako skužite da je negdje snimljeno da se može slušati, pliz javite.
Nisam znala za emisiju, jednostavno mi bio upaljen radio, (a cure šute i pozorno slušaju), pa sam se javila u emisiju i rekla kako nikakva ozbiljna platforma zakona ne postoji, jer jedini relevantni predlagatelj, tj. MZ tek radi stručne podloge. To je službena info koju je potpisao ministar na naš direktan upit o tome u kojoj je fazi izrada prijedloga.
HDZ-ov prijedlog je dakle samo jedan od niza prijedloga koje ubacuju političke stranke za dobivanje političkih poena, a u ovom slučaju je i pokusni balon za prijedlog koji će tek pisati MZ.
No sad sam puno suvislije napisala nego što sam rekla u emisiji, ali to je smisao. Pa neka se zna, eto.
super da si se ukljucila u emisiju :D :D :D
Ma Gost01 bila si sjajna! Ja sam isto slučajno čula i slušala jednim uhom, ali čini mi se da je bilo ok, uvod je bio korektan i gosti super.