-
Eto mene, novopečene mame. Pa , da vam se malo javim.
Vidim da se MM uspješno snašao ovdje dok me nije bilo i svima vam muchos muchos hvala na čestitkama ( MM ih prenašao telefonski dok sam bila u rodilištu i svaka me je čestitka istinski raznježila )
Fran se nevjerojatno brzo sprijateljio s mojom cikama već drugi dan u bolnici i to je riješilo moje prvotne strahove o dojenju.
Malo smo naišli na probleme drugi dan ( tj. noć ) po povratku iz rodilišta. Naime, cike su se naglo napunile a kako je F. majušan, on ne moze toliko popapati. Dogodilo se ono očito - povišena temperatura, zimica, bolne grudi, kvrzice. Patronažna me je krvnički izmasirala pa mi je bilo znatno bolje. Ja nastavljam masiranje grudiju i kvrzica svaki dan ( tijekom dojenja, a ako osjećam pojačanu napetost onda i izmedju hranjenja ) jer one su i dalje nabrekle od mlijeka. Neke kvrzice imam osjecaj da ih se nikad necu rijesiti koliko god ih ja masirala. Da ne pretvorim ovaj topic u topic o dojenju, sada cu stati ovdje.
Inače, MM i ja se svakim danom osjećamo sve sigurniji u ono što radimo. Čak smo i prvotno pola satno previjanje uspjeli ubrzati na 15 minuta heheh. Jučer sam po povri puta uspjela pogledati jednu tv seriju u komadu ( Kevin Hill ) pa čak i malo Otvoreno poslije toga. Svakom novom danu se više veselim nego prethodnom jer znam da ću biti jedan dan iskunije nego prethodni 
Vrijeme nam nam ide na ruku , tako da još nisu udarile one prave vrućine.
Iznenadili smo se kada smo skontali da osim cike usred noćnog "pjevanja" Frana smiruje i nedefinirana radio stanica koja zvuci ovako nekako " ššššššššššššššššššššššššš š" ( sličan učinak ima i puštanje vode no nije ekološki prihvatiljivo pa tu metodu ne uzimamo u obzir 
MI smo na žalost na trećem katu i meni je doslovce noćna mora popeti se poslije carskoga gore. Stoga će trebati proći još minimalno tjedan- dva dok ne izadjem iz stana. Srećom imamo balkonček bez kojeg bi vjerojatno bila malo fiju briju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma