Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 294

Tema: vlažne maramice

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

kakvo zlo napraviš pelenama?znam da če me sad svi "napasti" ali ja nisam uočila probleme u vezi jednokratnih pelena.... :?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

neznam sta fali jednokratnim pelenama,ali ja sebe ne vidim s visekratnim,imamo jednu koju koristimo za siroko povijanje,ali nisam bas odusevljena da bi ih koristila ,nekome su ok,a nekom ne

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja koristim samo jednokratne,platnenu sam za široko povijanje dok je trebalo.i mislim da to nije nikakvo zlo i da su bebe zakinute za nešto bolje.prije dok smo mi bili mali su se koristile samo platnene jer drugih nije bilo.danas ima izbor,dobre su i platnene i jednokratne.samo ovisi ko če koje odabrati za svoje dijete!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

jednokratne pelene zagrijavaju testise i mogu prouzročiti neplodnost.
    cijele studije su o tome napisane, čudi me da ne znaš za to.
    zato je povećanje muške neplodnosti uočeno i gneracijama od sedamdesetih nadalje, otkako se jednokratne koriste.

a da ne govorimo da jedno dijete u svome pelenaškom stažu potroši cca 5000 pelena.

znaš koliko je to?
    ovoliko: http://www.roda.hr/_upload/tekstovi/hrpa_pelena.jpg

svakako pogledaj fotku.
    tom "brdu" treba cca 500 godina da se razgradi.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

nama je nastetila kemija u njima.
    tisucu sitnih kuglica gela po spolovilu moje curice koje, kako upijaju vlagu u pelenama tako i sa njezne njene sluznice.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

kakve ste to pelene koristile?pa testisi se griju i u jednokratnim pelenama...to znam ali za odrasle muškarce....a ne sad da če sbi dečkiči biti neplodni.nepoldnost je i zbog stresa u životu kojeg ima sve više

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

koristila sam sve na trzistu i uvijek ista stvar.
    a od nekih parfumiranh mi je bila muka. nisam znala jel mi se dijete pokakalo ili je to parfem iz pelene....

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mislim da ste malo pretjerale s neplodnoscu i pelenama,po tome bi vecina decka bila neplodna,halo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jednokratne pelene su na trzistu da bi olaksale mamama,a i mislim da su bebe bolje suhe nego u platnenim,jedino ako mjenjate pelene poslije svakog pisanja,ali ih onda trebas 50kom min,a to si bas nemogu svi priustiti posto znamo kolko dodu

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Enea prvotno napisa
    mislim da ste malo pretjerale s neplodnoscu i pelenama,po tome bi vecina decka bila neplodna,halo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jednokratne pelene su na trzistu da bi olaksale mamama,a i mislim da su bebe bolje suhe nego u platnenim,jedino ako mjenjate pelene poslije svakog pisanja,ali ih onda trebas 50kom min,a to si bas nemogu svi priustiti posto znamo kolko dodu
    pa se onda ide na stetu zdravlja djeteta. jer ako dijete ostavis u mokroj peleni, isusuje se njegova guza. jer se dijete i krece, zar ne. dolazi do trenja i i gornji, zadnji sloj na peleni puca, pa sva ta kemija dolazi direkt na kozu djeteta.
    sto se financijske strane tice, platnene su jeftinija varijanta.

zar nije poanta da dijete bude u suhome a ne u "boljesuhoj kad je mokra" peleni?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pa, možeš ih i naslijediti ili kupiti rabljene.

a jednokratne te dođu cca 200kn mjesečno, zar ne?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

cu reci, svako ce napraviti svoj izbor, samo bi bilo ok da napravi taj izbor na temelju informacija i pokusa donjeti sto bolju odluku, zar ne? jer ono sto me zasmetalo je u recenici
    jednokratne pelene su na trzistu da bi olaksale mamama,a i mislim da su bebe bolje suhe nego u platnenim,jedino ako mjenjate pelene poslije svakog pisanja,ali ih onda trebas 50kom min,a to si bas nemogu svi priustiti posto znamo kolko dodu
    je da ce cesto ide s tme "da se mami olaksa" na ustrb djeteta. i da se stedi na ustrb djeteta.
    i ja sam otkrila platnene sa njenih 12mj. i znala sam i nakon toga obuci joj jednokratnu znajuci da radim los izbor. ali nisam sama sebe zavaravala da su jednokratne bogom dane

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

jednokratne pelene su na trzistu da bi olaksale mamama
    ispravak netočnog navoda: jednokratne su na tržištu da bi proizvođači istih zaradili

istina, one olakšavaju mamama, isto kao i vlažne maramice, ali ne znači da ne mogu naštetiti djetetu

ako je dijete u jednokratnima suho, te ne znači da je to bolje za dijete. ne šteti djetetu vlaga nego druge stvari (ovi superupijajući materijali tzv. kristalići, a, u krajnjoj liniji i bakterije iz stolice, npr.). bila jednokratna ili platnena, pelena bi se morala mijenjati nakon svake nužde, bila ona mala ili velika (s jednokratnima to često nije slučaj jer bi situacija bila financijski pogubna )

ako zanemarimo problem neplodnosti, jednokratne pelene su povećale pojavnost urinoinfekata za priličan postotak, a i počeli su se javljati puno teži slučajevi pelenskog osipa nego što su se javljali kod su se koristile jednokratne pelene.

opet, ne kažem da ih se ne mora koristiti, samo smatram da bi roditelji morali biti malo bolje informirani o mogućim nuspojavama korištenja. kada znate koje s moguće posljedice, možete odlučiti što mislite da je za vas najbolje. nekome su to i dalje jednokratne i vlažne maramice, a nekome ne... Sve je stvar izbora

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mislim da vi zivite u svojem svijetu tj eko,a i zrak koji udisemo je stetan,ne?po tome bebe ne bi smijele uopce van ,jer ima puno smoga,malo ste pretjerale,ok svako ima svoje misljenje,nema veze

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

kako ja nisam imala tih problema a koristimo jednokratne?!neplodni su muškarci koji su danas u 30-im a tad su ih mame motale u platnene pelene! i proizvođači platnenih pelena zarađuju na tome....sve je to radi zarade a ne baš neko misli "ajmo učitit sve da djeca budu zdrava,ajmo proizvodit platnene pelene za njihovu dobrobit..."to rade jer znaju da če neke mame KUPIT platnene pelene....

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

mislim da vi zivite u svojem svijetu tj eko,a i zrak koji udisemo je stetan,ne?po tome bebe ne bi smijele uopce van ,jer ima puno smoga,malo ste pretjerale,ok svako ima svoje misljenje,nema veze
    ja to gledam ovako- kumulacija.
    ne mogu ju zastititi od smoga u gradu, ali mogu birati sta ce jesti, sta ce obuci (pa joj tako necu kupovat sintetiku), sta cu joj stavit na guzu, cime cu tu istu guzu oprati....

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

a hrana ti je danas sva špricana.kao naribaš bebi jabuku koju si kupila od bakice sa placa...misliš domača,nešpricana...a baka ima voćnjak kraj ceste,i jabuka je puna smoga i svega,....

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

wlatka, nitko nije rekao da su SVI neplodni vec da se biljezi nagli porast.
    a prije 30 godina se i kod nas moglo nabaviti jednokratne pelena, a o svijetu izvan nasih granica da ne pricam. tako da ti teza ne stoji, zar ne

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj w latka prvotno napisa
    a hrana ti je danas sva špricana.kao naribaš bebi jabuku koju si kupila od bakice sa placa...misliš domača,nešpricana...a baka ima voćnjak kraj ceste,i jabuka je puna smoga i svega,....
    jao, jao...jednako kao i ti. eto kako.
    ali cu joj mozda kupiti jabuku i napravit sama kasu, necu kupiti gotovu. ili cu joj dati da gricka rizine kuglice a ne smoki, i tako...tamo gdje ima izbora, tamo ga radim.
    tako i sa pelenama i maramcama.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ok ok moglo se ali tada je bilo više onhi koji koriste platnene,tada je rijetko ko kod nas kupovao jednokratne!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

kako znaš da jabuka od koje češ sama napravit kašicu nije špricana,premazana nekim voskovma da dulje ostane friška ili slično?da se razumijemo,ja sami za to da se kašice same rade doma ali sam i za gotove..ovisi o prilici u kojoj se nalazimo. :D

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ok ok moglo se ali tada je bilo više onhi koji koriste platnene,tada je rijetko ko kod nas kupovao jednokratne!
    da ali ako nam svijet nudi taj podatak, zasto ga zanemariti?
    jel trebamo mi sad docekati u nasim prostorima generaciju muskaraca ili nesto poduzeti?
    jer uzimamo bez razmisljanja sve sto "zapad" nudi, a kad nudi negativne posljedice, e onda idemo sa onim "a nas to nece. mi smo zasticen od svega".
    eto, tako nam se djeca na ulici mlate na smrt, a nedavno smo govorili kako kod nas toga nema...
    no otisla sam u OT...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

u pravu si, živimo u nezdravom svijetu
    ali ipak, i na sreću... nekim stvarima možemo doskočiti i na njih utjecati, direktno ili indirektno.

pa ja zato odabirem nekorištenje vlažnih maramica, kad već živim u kući toplom vodom, pa koristim i platnene pelene (i jednokratne, ali se ne osjećam sretno zbog toga), razdvajam smeće...

mislim i na to da moja djeca jednoga dana žive u kakvom - takvom svijetu.
    i... to mi uopće nije komplicirano!
    uživam u pomisli kako svaki dan učinim NEŠTO. Možda to jest jako malo s obzirom na sve što se oko mene događa, ali to je moj mali doprinos

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

a dobro sad od vlažnih maramica došle na mlačenje djece po ulicama... :? malo smo se udaljile od teme...svih zla ovog svijeta je bilo i prije samo šta se nije toliko pisalo i govorilo o tome...sad nemojte da ispadne da odobravam to nasilje i slično...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Apricot je to dobro rekla.

Cinjenica je da zivimo u nezdravom svijetu. Najmanje sto mogu uciniti je ne pridonosti tome jos vise svojim izborima

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

a stvarno malo pretjerujete...pa pričamo o vlažnim maramicama za bebe!!! mame bi tu trebale izmjenjivat informacije...tema posta nije ekologija...pitala sam mame koje koriste maramice jer me zanimalo šta druge koriste i koje su najbolje....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa

Cinjenica je da zivimo u nezdravom svijetu. Najmanje sto mogu uciniti je ne pridonosti tome jos vise svojim izborima
    no, i platnene pelene se peru, deterdžentom, onečišćenje okoliša i tako to....

nije baš neki argument

no jedno je sigurno, svatko ima pravo na izbor

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

vjerovatno ima onih koje platnene pelene peru ručno u hladnoj vodi jer da bi se koristila tola voda treba ju neki bojler ugrijati,pa mašina oprati,onda voda od pranja ode u kanalizaciju.... joj sad mi je več smiješno...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja se uopce nisam referirala na zastitu zemlje, nego na ZASTITU zdravlja mog DJETETA (koliko god mogu utjecati svojim izborima)

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

...i saznala si da mnoge mame koriste vodu i smatraju ju boljim izborom od maramica. zašto to nije jednakovrijedna informacija kao da netko koristi DMove maramice?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vjerovatno ima onih koje platnene pelene peru ručno u hladnoj vodi jer da bi se koristila tola voda treba ju neki bojler ugrijati,pa mašina oprati,onda voda od pranja ode u kanalizaciju.... joj sad mi je več smiješno...
    w latka, sad cu ti nesto reci.

Nacin na koji ti komuniciras nije bas uobicajen na ovom forumu. Tako da ili se prestani sprdati i kreni normalno razgovarati dajuci nam neke cinjenice itd. ili ces otici par dana na hladjenje izvan foruma.

Oprosti, ali ni mene a ni mnoge ovdje nece zadovoljiti cinjenica "vi pretjerujete, nikome nista nece biti od vlaznih maramica". Dokazi da nikome nista nece biti.

I ja i mnogi ovdje smo uvjereni da kemikalije u tim vlaznim maramicama ne cine dobro djeci i zbog toga radje odabiremo sigurniji izbor - vodu.

Na tebi je da to ili prihvatis ili ne. Ali sprdati se tudjim izborom je neprihvatiljivo.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

zato jer sam pitala za maramice...a ne za vatu i vodu.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

apitala sam mame koje koriste maramice jer me zanimalo šta druge koriste i koje su najbolje....
    pitala si:

koje vlažne maramice koristite,koristite li ih uopće?
    dobila si razne odgovore, ne kužim šta tu sad nije ok??? :?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

pa znate šta,dem se sama ohladiti na par dana jer vi uopče niste tolerantan forum.sorry t je moje mišljenje!ako sam koga uvrijedila izvinjavam se...pozdrav!

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

pa znate šta,dem se sama ohladiti na par dana jer vi uopče niste tolerantan forum.
    istina je u oku promatrača :/

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Oprosti w latka, ali puno stvari koje su iznesene tu - ti si ismijala i isprdala.

Ako si htjela samo osobe koje misle da su vlazne maramice spektakularne, onda si to trebala i navesti, pa se drugi ne bi ni javljali, a ne postaviti pitanje "koristite li ih uopce".

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Jenz prvotno napisa
    Citiraj anchie76 prvotno napisa

no, i platnene pelene se peru, deterdžentom, onečišćenje okoliša i tako to....

nije baš neki argument

no jedno je sigurno, svatko ima pravo na izbor
    pp su ekoloskije od jednokratnih

vidi tu
    http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=287&Show=2651

Za održavanje platnenih pelena potrebna je voda, struja i deterdžent za rublje. I to je potrošnja prirodnih resursa i zagađivanje okoliša, no u puno manjoj mjeri nego pri proizvodnji jednokratnih pelena. Za pranje platnenih pelena može se izabrati sredstvo koje je blago za okoliš, dok su opasne kemikalije koje se pojavljuju u proizvodnji jednokratnih neizbježne.

Korištenjem platnenih pelena uz pranje s malom količinom deterdženta koji je blag za okolinu, zaista činite mnogo za zaštitu prirode i okoliša. Nakon odlaganja brzo su razgradive, dovoljno je šest mjeseci.

lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ni balzinice, ni maramice... mi koristimo samo vodu i brišemo se suhom tetrom... tako i u gostima.
    ako smo pokakani, spužvica i kap welede i pod špinu.
    iskreno, meni se od mirisa svih maramica koje sam imala u rukama diže želudac.

lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

htjela sam spomenuti da se platnene, a ni druga roba, ne mora nužno prati deterdžentom. mi koristimo oraščiće - http://www.inasoapnutshell.com/

znam da se prodaju u austrijskom dm-u. i totalno su povoljni, neškodljivi, prirodni...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ne bi ulazila u rasprave iznad ali želim podijeliti svoje mišljenje i ono što sam ja primjetila .

Do nedavno sam nažalost koristila vlažne m , kažem nažalost jer nikada nisam baš ni bila zadovoljna s njima no tako su radili u rodilištu od prvog dana a ja sam nastavila .

Sada koristim pamučne blazinice ako je piškina a ako je kakana veće pamučne krpice za pranje iz dm- a . Kakica mi puno lakše ide dolje nego s vlažnima i manje mi treba krpica 2-3 dok sam vlažnih znala i po 6 baciti ako je bila jako kakana jer bi mi se zgulile i to me je uvijek ljutilo .

A i financijski je isplativije tako da smo i mm i ja zadovoljni ! A koliko je tu tek love prošlo .

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Samo da se nastavim . Kažem da je isplativije jer se doma mogu koristiti i gaze koje se onda samo operu . A i zdravije za guzu .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja moju J. odnesem do umivaonika, na licu mjesta skinem pelenu i pelenom, dok je skidam, pokupim eventualna govanca pa direktno pod slavinu. Nema posla cak ni oko gaza.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tako i ja

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Čitajući četiri stranice ove teme, pozlilo mi je od vašeg nadmudrivanja.

Molim vas, zatvorite ovu temu, bilo je dosta.

Razumijem pravila ovog foruma, u potpunosti se slažem s njima, i veliki sam fun Rode.

Međutim, ujedno smatram kako bi vi, osoblje, moderatorice i administratorice foruma, samim time što ste to što jeste, trebale biti mudrije i ne dozvoljavati si više uvlačenje u ovakva isprazna nadmudrivanja.

Inače,

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj dorostina prvotno napisa
    Čitajući četiri stranice ove teme, pozlilo mi je od vašeg nadmudrivanja.

Molim vas, zatvorite ovu temu, bilo je dosta.

Razumijem pravila ovog foruma, u potpunosti se slažem s njima, i veliki sam fun Rode.

Međutim, ujedno smatram kako bi vi, osoblje, moderatorice i administratorice foruma, samim time što ste to što jeste, trebale biti mudrije i ne dozvoljavati si više uvlačenje u ovakva isprazna nadmudrivanja.

Inače,

To je tvoje mišljenje. Mi koje smo ovdje bile 4 stranice mislimo drugačije. Nama se o tome razgovara, a kome se ne sviđa ne mora dolaziti na ovaj topic.
    Ja mislim da je bilo važno meni u mojem srcu da obznanim što su nama maramice učinile, i koliko su štetne bile u našem slučaju. Jer možda netko ima sličan problem, a na njih nije posumnjao.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj dorostina prvotno napisa

Inače,
    Mi se vodimo za ovim: ako ijedna mama odustane od kupnje bespotrebnih maramica, napravile smo "dobar posao"

Naravno, na ovaj topic se ne javljamo kao osoblje Foruma, već kao mame s iskustvom, koje su se u prvom postu i "prozvale".

Ma ne beri brigu, ponekad čovjek i slučajno napravi dobru stvar.
    Pa čak i ispraznim brbljanjem

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

E baš ću probati očistiti pećnicu s njima - živo me zanima je li istina da ju čiste.

Imamo ih doma, ali ih koristim za kožni trosjed i fotelju, i za malog kada izađe u šetnju. Maloj guzu perem pod pipom - jednostavnije mi je i zdravije.

Prvi sam negativni glas protiv vlažnih maramica čula od patronažne sestre kada je stariji bio beba. Od tada ih ne koristim za čišćenje guze, osim kada smo vani ili na putu.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ovdje je bilo smijeha na prezagrijane testise.....
    Ja o tome nisam čitala, već sam primjetila :shock:
    J je imao tako zagrijane testise u jednokratnima da sam ga jedno vrijeme povijala po starinski u dvije tetre i to prikapčala pamučnim bodićem jer nisam znala gdje kupiti zaštitne.... aime bilo je stvarno strašno....
    Onda sam u ljekarni primjetila bambinomio pelene i kupila paket 530 kn... 12 pelena i 3 zaštitne gaćice i prezadovoljna sam... više nije prezagrijan i ja se radujem unucima
    Stvarno mi je jednostavnije i jeftinije koristiti platnene.... a bila sam veliki skeptik.... moram priznati
    I da, ovo je tema o vlažnima.... doma pod pipu, a vani one iz mullera.... čine mi se povoljne i koliko sam uspjela pohvatati, imaju ok sastav.... ima puno vlažnih (obično one skuplje ) koje sadrže dosta parabena, a na njega se sumnja da uzrokuje kontaktni dermatitis :/

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja upotrebljavam vlažne maramice. Ne uvijek (npr. doma mi ga je draže oprati pod vodom), no vlažne maramice nama odgovaraju.
    Jednokratne pelene također.
    L u godinu dana niti jednom nije imao ozbiljnih problema s kožom jer bi ih u tom slučaju (kao i svaka normalna odgovorna majka) izbacila iz upotrebe. tako da mi je nepotrebno uvlačiti se u raspravu o štetnosti/ koristi maramica. I od mene bi bilo krajnje nekorektno govoriti kako maramice ne valjaju, kad ponavljam, ni niti jedan jedini put nismo imali problema s guzom (kuc, kuc).

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam bila zadovoljna s vlažnim maramicama dok sa 10 mjeseci nismo završili u bolnici s upalom bubrega koja je nastala zbog kasno uočenog urinoinfekta.
    Prvo što mi je nefrolog rekao je da zaboravim vlažne maramice jer su toliko pune svega da su totalno štetne i da skidaju prirodnu zaštitu s kože. Preporuka je prati bebe s čistom vodom. Poslije tog iskustva, mi smo ih totalno izbacili iz upotrebe. Bile su nam u torbi samo za hitna presvlačenja negdje vani, ali i tada sam koristila one Niveine za koje piše da su čista voda.

Početno

Ja koristim vlažne maramice od kada se je moja kćer rodila, onakve kakve su koristili u bolnici takve još dan danas koristim. Nikad nije imala ni nikakvo crvenilo ni ništa takvog, uostalom svako dijete drugačije reagira na maramice tako i na pelene. Ipak svi imamo različiti tip kože. Kao što je gore navedeno napravit ćemo dobar posao ako što više mama "nagovorimo" da maknu vlažne maramice. Ja mislim da svatko ima svoj odabir i odluku da li će koristiti maramice ili vodu.Hm, stvarno se pretjeruje sa nekim stvarima.Zašto se uopće tema naziva "vlažne maramice" ako ih ne koristite i većinom pričate o vodi i gazicama. Nije fer, ovo je forum da se nešto sazna, i da se razmjene iskustva a ne da se nekog kritizira. Anchie ja mislim da ste si vi dala malo previše svoje volje da stalno nekog napadate i omalovažavate. Od kud vama pravo da možete samo tako nekog izbaciti kao što ste napisala w latki da se sprdava i nenormalno razgovara? Ja mislim da ste to vi ta osoba koja nenormalno razgovara.I onda nemate ništa drugo za napisati nego da ćete ju udaljiti sa foruma na "hlađenje". Baš sam se pitala, da li sa vama nešto nije u redu? Očito je da kada vam neko smeta ili kada vam ta osoba nije po volji ili kada mislite da ste vi u pravu više nego neko stručan i osposobljen za takve stvari vi ga izbacujete???? Ja mislim da bi bilo pametno da izbacite sama sebe malo na hlađenje jer ste si očito uzela malo previše maha i dozvole da tako manipulirate ljudima koja iznose svoja mišljenja i onda ih izbacujete, očito ste vi višak ovdje.Čemu postoji onda ovaj forum?Da bi ga vi mogla provjeravati i izbacivati ljude sa kojima se ne slažete, naravno, svaki čovjek ima drugo razmišljanje,ali vi to očito ne možete shvatiti. Ajde molim vas lijepo da vi stanete na zemlju i da malo ohladite.Kažem, ima sručnijih ljudi od vas koji mnogo toga znaju.Svaki puta kada pročitam vaš komentar,dignete mi živac i stvarno ne znam tko je to tako pametan bio da vas je postavio za administratora, niste to zaslužila.Bilo bi vam pametnije da se bavite svojom djecom a ne da tu stalno nekog kritizirate.

Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •