Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Sveta Nedelja - Brezje, napuštena zgrada

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Sveta Nedelja - Brezje, napuštena zgrada

Nadam se da sam na pravom mjestu - ako nisam molim premještaj. Naslovom sam htjela privući mještane, zapravo građane Svete Nedjelje.
    Radi se o napuštenoj zgradi - bivšoj pilani u našoj ulici.
    Svi smo već ludi od nje, ima li netko na ovom forumu tko zna nešto o tome, čije dijete odlazi tamo, ili netko tko bi savjetom pomogao.
    Dakle tamo se skupljaju djeca od 11- 20 god, psuje se, po noći skupljaju automobili - malo bolji. Ja osobno nisam vidjela - no neki susjedi su vidjeli kako iz tih automobila davaju u ruke nešto djeci.
    Ima roditelja u toj ulici koji znaju da im djeca tamo idu - samo kažu pa negdje moraju. :shock:
    Uglavnom mi smo kontaktirali par puta policiju - djeca bi se razbježala i nikom niš.
    Sad smo pisali peticiju gradonačelniku pa ćemo vidit.
    Mjesto je pravo ruglo, puno smeća, stakla, ploče od krova vise, žice neke.....
    Kažu da je to pod hipotekom, pokušala sam saznati čije je ... ne ide i ne ide, nitko ne zna.
    Što bi vi napravili kao roditelji? Djeca tud prolaze u školu i iz škole, nije nam svejedno jer navečer kad idu iz škole iz te ruševine se čuje vika, galama, psovke......
    Uglavnom i u školi se zna za to mjesto i da na ta mjesta odlaze kao narkomani (jedan od tih ide u 8 raz. i pao je taj 8 raz. i živi u našoj ulici) - ja ga ne znam, ni roditelje ne znam.
    Mislim da sam dala sve od sebe što sam mogla, jel ima ko savjet ili možda neko zna čije je to čudo pa da ga kontaktiram i pitam 100 puta na dan što misli poduzeti????? Pisala sam i MIN ZAŠTITE OKOLIŠA - bez odgovora naravno.....
    Kome da pišem???? Baracku Obami možda????? Putinu????
    Bilo kakav savjet ili saznanje ako može, ako nisam na krivom mjestu......... što me ne bi čudilo jer sve u vezi te zgrade je KRIVO

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Komunalni inspektor za to područje? (u toj općini)
    Pa s njim vidjeti što i kako dalje :/

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ništa ni od njega - neće ili ne zna ili ne može........
    kao da je mjesto začarano. možda gradonačelnik odgovori ako ne ni on......... zaista ne znam.... baš frustrirajuće

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Zovi novinare,
    oni će već smisliti nešto i privuči pažnu na to pa se valjda i javi/nađe netko nadležan/odgovoran.

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

... da nije ni to loše..... razmislit ću, pričekat ću još gradonačelnika pa ako ne to onda TV
    hvala
    ako još netko zna nešto o toj zgradi...... javite

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •