mi imamo dvije godine i pred dva dana sam slucajno primijetila da mu se s pisonjom nesto desava.
ne znam kako da dobro opisem, izgledalo je kao mali zuti pristic i oko njega crvenkasto - sastrane na mjestu gdje mu je kozica sljepljena s glavicem (da mu se nategnuti cca. do pola glavica i tu je okolo na okolo sljepljena).
danas sam mu ponovo pogledala i izgleda mi da je gore, mozda cak kao crvenkasti mjehuric i dalje s tom zutom tockicom kao pristicem.
Na moru smo i sve me je strah tu ici na hitnu da mu ne nategnu na silu ili ne preporuce ko zna kakav zahtjev (pricala s jednom curom na plazi, njen mali 2.5g kroz koji tjedan ide na obrezivanje).
Ima li tko slicnih iskustava. Nemam pojma sta da radim. Ne bih htjela da mu se zakomplicira...![]()
Ne znam da li mu je mozda moglo uci zrno pijeska...ili neka druga necistoca jer ga non stom prevlaci koliko ide...
Da ga vodim na hitnu, pricekam jos malo, probam sama malo dalje prevuci i ocistiti ako imam sta. Inace kad god mu vidim glavic, cist je. nema nikakvih naslaga i sl.

Odgovori s citatom