Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Vrtic u Zidovskoj opcini

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Vrtic u Zidovskoj opcini

Ima li tko bi mogao podjeliti svoja iskustva?

Principessa nam od Jeseni 2009. krece u vrtic u sklopu Zidovske opcine (Palmoticeva) i bas me zanimaju iskustva drugih roditelja ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel u njemu radi jedna teta Mateja?

AKo radi onda ju javno pohvaljujem, odlicna teta.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Nemam pojma, prosetali smo se kroz jaslice/vrtic i bili na razgovoru kod direktorice tako da tete jos nismo upoznali ...

Hobita avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Da, Mateja radi u vrtiću.
    Naš bubac ide u DV Mirjam Weiller i sretan nam je tamo i mi smo prezadovoljni i ... pucaj s pitanjima!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hobita drago mi je da ste zadovoljni. teta Mateja je divna teta

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Nevena sve me zanima!
    Suprug i ja smo odlucili da ce kraljica za pocetak odlaziti od 09 do 13h u jaslice/vrtic.

Kako klincima izgleda dan? Da li tete imaju sluha za pojedinice potrebe djeteta? Da li djeca popodne MORAJU spavati ili su tete tu fleksibilne? Kako izgledaju dodatne aktivnosti?

Svaki savjet je dobro dosao i zaista me sve zanima. Dugo smo trazili vrtic koji pase uz nasu obiteljsku filozofiju i nadam se da ce ovaj vrtic nasoj curi pruzati sto mi kao roditelji ocekujemo ...

Hobita avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Maxime, nisam nevena, ali mislim da tvoj post mene ide pa ću ti odgovoriti...

Što se dnevnih aktivnosti tiče, postoji raspored na ploči tako da možeš vidjeti što se i kad u danu zbiva pa ti ja tu ne bi puno pisala. Samo da ti napomenem da djeca imaju tjelesni, glazbeni, engleski, hebrejski, likovni - sve u cijeni vrtića i naravno po izboru - i tzv. likovnu akademiju koju vodi jedna akad. slikarica 2x tjedno i plaća se posebno, 100 kn mjesečno. Aktivnosti ima dosta, ali traju po pola sata i ostavljaju djeci puuuno prostora za slobodnu igru.

S tetama smo oduševljeni, četiri su + jedna prekrasna predivna gospođa koja je zadužena za njihove obroke, ali je u biti čitavo vrijeme s dječicom i oni je obožavaju kao baku. Tak da ja računam da ima 5 'doda'. Svako se dijete s pažnjom prati, barem ja imam takav osjećaj. Uvijek se možeš dogovoriti za konzultacije s dodama ili ravnateljicom, ako hoćeš detaljniji feedback. S djecom se puno radi, tete su kreativne, svako malo na panou osvanu nove fotkice njih u akciji, evo u četvrtak su baš sadili cvijeće - urnebes. U srijedu im u posjet stiže jedna kazališna skupina i imat će predstavu...

S obzirom da je riječ o mješovitoj skupini, naravno da ima popodnevnih spavača i nespavača koji se u to doba igraju s dodama.

Ma sve 5![/b]

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

joj oprosti hobita, u brzini sam sve nickove zmiksala :/ Hvala ti puno na informacijama i vidimo se na Jeseni u vrticu

Hobita avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

See ya!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •