Citiraj Dalm@ prvotno napisa
Citiraj Davor prvotno napisa
Prema Pulsovom istraživanju 44% muškaraca svakodnevno pere suđe....
...Stereotipe je potrebno njegovati kako bi preživjeli...
Ispitivanja je potrebno provoditi na reprezentativnom uzorku kako bi dobili što vjerodostojnije rezultate.
Za ovo mi se prije čini da je učinjeno na (npr.) uzorku samaca u dobi 45-55 g.
sudje se kod nas pere vise od dva puta dnevno...
eto, ako revolucija pocinje u sudoperu na dobrom smo putu po pulsovom 'istrazivanju'...

ili se mozemo kao (kršitelj koda)iei na 'rainbow' festivalu sa space-out osmjehom ozarenim licima primiti za ruke i krug i reci 'od sad je patrijarhat - ukinut!' i nastaviti u revijalnom tonu...

Dalm@, imam prijedlog, zašto ne "zatrudniti". Za razliku od ostajanja u nekakvom stanju daje barem nekakav dojam postignuća.
pa taj naziv se i koristi dosta,koliko sam skuzila... ali i 'napumpati'...

a sto se tice 'sigurnosti u sebe i roditeljstva' potpisala bih bubicu iako bi (kad vidim kako 'samopouzdano' lemaju svoju djecu) rado da su mnogi malo manje 'samopouzdani'...

pitanje autoriteta i 'strucnog autoriteta' je dosta tesko i moze nas dovesti na tanak led... tim je vise zanimljivo ali i tesko... ovako nekako kako je mamitzi napisala:
i ja sam puka električarica i muči me što sva saznanja od autoriteta i ostalih ne možeš nekako bezbolno provjeriti. nema proračuna koji bi ti nešto potvrdio a još manje nekog eksperimenta-pa sad ti vjeruj autoritetima.
ono sto je meni bitno je barem pokusati doci do informacija pa 'misliti svojom glavom' koliko mi moji kapaciteti dozvoljavaju ... plus, koji 'reality check' s vremena na vrijeme...