sudje se kod nas pere vise od dva puta dnevno...Dalm@ prvotno napisa
eto, ako revolucija pocinje u sudoperu na dobrom smo putu po pulsovom 'istrazivanju'...
ili se mozemo kao (kršitelj koda)iei na 'rainbow' festivalu sa space-out osmjehom ozarenim licima primiti za ruke i krug i reci 'od sad je patrijarhat - ukinut!' i nastaviti u revijalnom tonu...![]()
pa taj naziv se i koristi dosta,koliko sam skuzila... ali i 'napumpati'...Dalm@, imam prijedlog, zašto ne "zatrudniti". Za razliku od ostajanja u nekakvom stanju daje barem nekakav dojam postignuća.
a sto se tice 'sigurnosti u sebe i roditeljstva' potpisala bih bubicu iako bi (kad vidim kako 'samopouzdano' lemaju svoju djecu) rado da su mnogi malo manje 'samopouzdani'...
pitanje autoriteta i 'strucnog autoriteta' je dosta tesko i moze nas dovesti na tanak led... tim je vise zanimljivo ali i tesko... ovako nekako kako je mamitzi napisala:
ono sto je meni bitno je barem pokusati doci do informacija pa 'misliti svojom glavom' koliko mi moji kapaciteti dozvoljavajui ja sam puka električarica i muči me što sva saznanja od autoriteta i ostalih ne možeš nekako bezbolno provjeriti. nema proračuna koji bi ti nešto potvrdio a još manje nekog eksperimenta-pa sad ti vjeruj autoritetima.... plus, koji 'reality check' s vremena na vrijeme...

... plus, koji 'reality check' s vremena na vrijeme...