-
Ma ne, zapravo je sve prilično zbrda-zdola, jer sam to nadrndao nabrzinu, a strpljenje sam izgubio negdje na pol puta. Samo malo pomnijom pretragom našlo bi se boljih primjera. Redosljed je isto zbrda-zdola. Cijeli trud mi služi jedino kao reality-check, a ako netko nešto nauči o krnjoj argumentaciji - tim bolje.
Osim od kako veliš "dotičnih osoba" nisam toliko redovito primao ad hominem pljuske pa nekakve ekstra osobe nisam uključivao u analizu.
Oko cijepljenja ima sasvim dovoljno kontroverze i bez zastrašivanja ili osobnih napada. Jednom ispravnom postupku dovoljni su tek argumenti i svaka sumnja nestaje. U situaciji da mi se uskraćuje sloboda odlučivanja o praksi koja zadire u zdravlje mojeg djeteta nema uopće govora o bilo kakvoj odgovornosti mene kao roditelja. Odgovornost je isključivo u rukama onoga tko mi je tu slobodu oduzeo, a u tom slučaju opravdano tražim (i ne dobijam) vidjeti na koji način se ta odgovornost provodi. Dok roditelji djeteta obogaljenog cjepivom protiv polia moraju sudski tražiti zadovoljštinu, a najveći problem u procesu je pronaći na kome je odgovornost, zaključujem da sustav nije briga za moje dijete nego za svoju prćiju.
Tek slobodom izbora dolazi odgovornost, a sve ostalo je tek ucjena.
Reality check: provjeri gdje se nalazi rubrika za roditelja na formularu za prijavu nuspojava.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma