Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 114 od 114

Tema: Reverzna psihologija

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ok, kako sam ja začetnica priče o laži, pojasnit ću (iako je bilo jasno i prvi put). U Činjenici #1 se kaže da nitko nikad ne promiče dijetu, prehranu, sunčanje i tjelovježbu kao način sprječavanja mnogih bolesti. To je naprosto laž (osim za sunčanje, gdje su svi više fokusirani na opasnosti). Toliko je očigledna, da nemam šta to dokazivati. Kako rekoh, dalje nisam čitala.
    E sad, da li je ovaj članak pisan samo za Ameriku i šta je tamo istina, nemam pojma. Uostalom, ja u ovoj raspravi ne sudjelujem konstruktivno. Samo destruktivno, i to kad mi ćefne.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Gle, MC, bez uvrede, ali mislim da je Cubana sigurno kompetentnija osoba od tebe za tumačenje što je ONA mislila.
    cubana je potvrdila da sam bila dovoljno kompetentna reci ti sto je ona mislila.

Obzirom da si i sama znatiželjna, činiš nepravdu članku koji je naštancao hrpu teza ako ih kolektivno nazoveš laž. Izaberi i obrazloži.
    o cemu ti trkeljas? :? ajd nadji gdje rekoh da je clanak laz il' sebe (posteno) nazovi lazljivcem. izaberi, obrazlagat' nemoj.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    o cemu ti trkeljas? :? ajd nadji gdje rekoh da je clanak laz il' sebe (posteno) nazovi lazljivcem. izaberi, obrazlagat' nemoj.
    I oštrim prodorom po desnom boku Mc se približava protivničkom golu....hoće li zabiti ili će se protivnička ekipa uspjeti obraniti ....napeto se čeka...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A činjenica 5, ajmo onda generalizirati pa kolektivno odbiti ići na Papa testove (sigurno nema smisla, onako nas samo plaše s tim CIN-ovima). A ovo s mamografijom, tako nešto može pisati samo netko tko se nikad nije susreo s karcinomom dojke, a nadam se da i neće.
    A drugo prevencija i programi probira nemaju veze jedno s drugim. Ali stavio si prevenciju u navodnike pa vjerojatno ni ne misliš da je to isto.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Cubana
    Citiraj Cubana prvotno napisa
    Antibiotici fakat ubijaju bakterije te time rješavaju uzrok, a ne simptome bolesti.
    Upravo to je dio kojim nas tjeraju u zabludu. Antibiotici stvarno ubijaju neke bakterije na nekim mjestima, ali ne sve i ne svugdje. Antibiotici uglavnom "ulete" u trenutku dok još nismo stekli nikakav imunitet na boleštinu i onda se boleština vraća, a striček doktor te gleda ovako: $-)
    Više o tome škicni ovdje: Streptokoki grupe A rano tretirani antibiotikom ne ostavljaju nikakav imunitet
    Ima sjajan rad na temu usporedbe homeopatije i "klasične" terapije gdje se ova pojava lijepo opisuje: Homeopatija opravdana kao prvi izbor kod otitisa (nemam cijeli rad)

Karcinom dojke? Sahranio punicu . Ubila ju je "prejaka" kemoterapija nakon potvrđene remisije na koju su ju poslali "za svaki slučaj". Najbolji dio: sama je platila.
    O mamografiji samo prati novosti - neće dugo.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

vertex, uz tvoje opredjeljenje za destrukciju i odbijanje argumentacije, bit ću slobodan tvoje pisanje zanemariti u potpunosti. Govor je srebro, a šutnja je zlato

yaya, slobodno se uključi, puno je zanimljivije igrati na terenu nego na klupi.

MC, OK, sad kužim da je tvoja prisutnost ovdje samo u svojstvu tumača.
    Please correct my errors!Thanks.
    Corrigez-moi, s'il vous plaît! Merci.
    Пожалуйста исправьте мои ошибки!Большое спасибо.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

vertex, uz tvoje opredjeljenje za destrukciju i odbijanje argumentacije, bit ću slobodan tvoje pisanje zanemariti u potpunosti.
    Ma samo daj, tako je i zgodnije i ugodnije.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Govor je srebro, a šutnja je zlato
    OT
    Hej, a jesi li čuo za onu:"Zlatom piše, a govnom zapečati?"

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

nista ti ne kuzis. postavila sam pitanje na koje jos uvijek cekam odgovor. a pored toga sto nisi odgovorio, nisi ni ucinio izbor za koji sam te zamolila.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

joj Davore, dođe mi skoro da ti stanem u obranu kad vidim koliku si kritiku na sebe navukao.....
    ....ali ne mogu kad pišeš takve "bedarije"

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Da bi osoba uopće krenula tako razmišljati mora biti dobro potkovana raznim "člancima".
    Ja ti ne mogu kontrirati jer mi se ne da kopati po Medlineu i inim serverima da bih pokušala dokazati suprotno.
    I za svaku moju studiju ti bi našao dvije suprotne...
    Tak da neću više...
    Ali da se samo vratim na antibiotike.
    Totalno je senzacionalistički staviti link kao naslov članka koji se uopće tako ne zove, a i iz površnog čitanja (uvoda doduše jer sad ne stignem) nisam izvela takav zaključak.
    A ta tvrdnja da antibiotici ulete prerano... Ok, pa ajmo onda čekati da se razvije imunitet. Pa tko preživi, preživi.

a zakaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nista ti ne kuzis. postavila sam pitanje na koje jos uvijek cekam odgovor. a pored toga sto nisi odgovorio, nisi ni ucinio izbor za koji sam te zamolila.
    eh MC, ...
    tak si vec dugo na forumu - morala si primijetiti da 'veliki kombinator' nikad ne daje jednoznacan odgovor na jednostavno postavljeno pitanje

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj a zakaj prvotno napisa
    eh MC, ...
    tak si vec dugo na forumu - morala si primijetiti da 'veliki kombinator' nikad ne daje jednoznacan odgovor na jednostavno postavljeno pitanje
    I evo ga MC dodala a zakaj zabila...Gooooooooooooooooooooooool :D Davore iskreno tu na tribini mi je baš ugodno i zanimljivo..

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Vjerojatno vam je jasno da ste pretjerali s vrijeđanjem... tako da zaključavam bez prethodnog upozorenja!

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •