Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: kakanje i 5 mjeseci

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno kakanje i 5 mjeseci

Imam pitanje u vezi kakice...koliko na dan ih mora biti? kod novorođenčadi 3-4, to znam, a kod dojenčadi...isto toliko?
    moja beba ima 5 mjeseci i zadnja 3 dana jako teško kaka i to samo 1-2 puta na dan. a do tada je kakala barem 5 puta na dan!!!
    nije bolesna, to sigurno, i dalje je vesela beba, ali kad mora kakati dosta se muči....

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Samo prvih par tjedana (ne znam više točno koliko) treba imati više stolica dnevno.
    Kasnije je normalno i da ne kaki 8 dana. To vrijedi za isključivo dojene, za ostale nisam sigurna. Moja je večinom kakila svaki dan, ili svaki drugi, ali znalo je biti i zastoja od par dana.

Kako je sad?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Re: kakanje i 5 mjeseci

Citiraj sisalo prvotno napisa
    Imam pitanje u vezi kakice...koliko na dan ih mora biti? kod novorođenčadi 3-4, to znam, a kod dojenčadi...isto toliko?
    moja beba ima 5 mjeseci i zadnja 3 dana jako teško kaka i to samo 1-2 puta na dan. a do tada je kakala barem 5 puta na dan!!!
    nije bolesna, to sigurno, i dalje je vesela beba, ali kad mora kakati dosta se muči....

Za svoj uzrast, kaka sasvim dovoljno. Malo je nosi kad vidis da hoce kakati nek i sila zemljine teze uradi dio posla...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja bih H uvijek skinula pelenu kad bih vidjela da treba kakati... stolica mu je znala biti tvrda pa mu je pelena bila strašna prepreka.
    Kad sam vidjela da se započeo grčiti, crveniti, brzo sam mu skinula pelenu, pridržala nad wc-om i - hop! Kakica ispala.
    S pelenom je bila koma.

I to smo započeli upravo u petom mjesecu života.

Preskočili smo i tutu, htio je kasnije samo na wc.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Re: kakanje i 5 mjeseci

Citiraj sisalo prvotno napisa
    Za dojene bebe je do šestog tjedna 3-4 stolice dnevno.
    Kasnije ne moraju kakati svaki dan.

Jel bebica još isključivo dojena?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hvala svima!!!

beba je isključivo dojena

napokon smo dobro...kakamo 2 puta na dan. kakica se malo promijenila. više nije zlatnožuta, već tamnosmeđa. ima li to veze s mojom prehranom ili je to normalno da se događa?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •