Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Stalno je bolesna...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Stalno je bolesna...

U prosincu prošle godine je imala upalu oba uha i nađena joj je e.coli. Taman smo to riješili onda je prije dva tjedna završila na zaraznoj sa dijagnozom influence tipa A, bakterijske super infekcije i respiratornog katera. Dva dana nakon povratka iz bolnice evo nas opet na zaraznoj zbog proljeva i povraćanja - pokupila rota virus u bolnici. U srijedu opet navečer opet temperatura (do jutra se smirilo) i jučer popodne joj počelo curiti lijevo oko (neki žuto-zeleni sekret) i temp narasla na 39,5. Otišli opet na hitnu dobila antibiotik Klavocin bid 7 dana ( a u nedjelju je prestala piti amoksicilin) i Tobrex mast za oči.

Danas smo bili kod pedijatra i rekao je da ćemo joj uništiti probavni sustav sa toliko antibiotika - to znam i sama- (moram spomenuti da ništa ne želi jesti), ali neka ga sad pije tih sedam dana pa bi nas opet poslao na bolničko liječeje da joj naprave sve moguće pretrage i mi svi doma moramo napraviti briseve jer je neko kliconoša.

Stvarno sam već očajna - da li je to normalno kod takve "osjetljive" djece sve ide jedno na drugo, a od same pomisli da opet mora u bolnicu...

Da li ima tome kraja?

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Čuj, ne mogu ti baš dobro odgovorit jer je moja L. kroničar i kod nje je "normalno" da je stalno bolesna i da je stalno u bolnici (doma je bila sve skupa možda 2,3 mj u prekidima), ali ti mogu reć da je meni već stvarno muka od bolnice, a mogu si misliti kako je njoj. I već mi je zlo kad pomislim koliko je već kura antibiotika primila (i to one žestoke, Meronem, Vankomicin). Ja se tiješim da će to proć, a posljedice antibiotika pokušavam ublažit probiotikom (Probiotik Premium), prehranom i homeopatijom.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Re: Stalno je bolesna...

Citiraj TinaB prvotno napisa
    ali neka ga sad pije tih sedam dana pa bi nas opet poslao na bolničko liječeje da joj naprave sve moguće pretrage i mi svi doma moramo napraviti briseve jer je neko kliconoša.
    a koju bakteriju su pokazali brisevi svega ovoga pa bi pedijatar vas slao na pretrege?

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Njoj su radili bris nosa i grla na zaraznoj i nije pokazalo nikakvu bakteriju. Nas hoće slati preventivno - da slučajno mi nismo nositelji i da joj to ne prenosimo cijelo vrijeme... Ima li to smisla?

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

kljucic

Kako to ublažvaš homeoptijom? što koristite?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pa nema smisla ako nisu ništa našli, ali napisala si ovo
    bakterijske super infekcije i respiratornog katera
    po tome ispada da ipak je bilo nešto.

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Da. U pravu si. Ja u svoj toj zbrci nisam ni skužila...

Baš gledam povijest bolesti... piše bris nazofarinksa: Haemophilus influenzae, influenca A.

Sorry, totalno sam luda. ostalo mi je u sjećanju kako je jedan od doktora rekao mužu da je bris čist, a drugi dan je drugi došao sa dijagnozom gripe.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj TinaB prvotno napisa
    kljucic

Kako to ublažvaš homeoptijom? što koristite?
    Koristimo Levico comp. za bolju apsorpciju tvari u organizam, tako nešto mi je homeopatica to objasnila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •