U prosincu prošle godine je imala upalu oba uha i nađena joj je e.coli. Taman smo to riješili onda je prije dva tjedna završila na zaraznoj sa dijagnozom influence tipa A, bakterijske super infekcije i respiratornog katera. Dva dana nakon povratka iz bolnice evo nas opet na zaraznoj zbog proljeva i povraćanja - pokupila rota virus u bolnici. U srijedu opet navečer opet temperatura (do jutra se smirilo) i jučer popodne joj počelo curiti lijevo oko (neki žuto-zeleni sekret) i temp narasla na 39,5. Otišli opet na hitnu dobila antibiotik Klavocin bid 7 dana ( a u nedjelju je prestala piti amoksicilin) i Tobrex mast za oči.
Danas smo bili kod pedijatra i rekao je da ćemo joj uništiti probavni sustav sa toliko antibiotika - to znam i sama- (moram spomenuti da ništa ne želi jesti), ali neka ga sad pije tih sedam dana pa bi nas opet poslao na bolničko liječeje da joj naprave sve moguće pretrage i mi svi doma moramo napraviti briseve jer je neko kliconoša.
Stvarno sam već očajna - da li je to normalno kod takve "osjetljive" djece sve ide jedno na drugo, a od same pomisli da opet mora u bolnicu...![]()
Da li ima tome kraja?

Odgovori s citatom