Da li je još netko bio kod doktorice Ujević iz Vilija?
Meni je odlična, no prva mi je trudnoća pa rekoh da provjerim za svaki slučaj
Da li je još netko bio kod doktorice Ujević iz Vilija?
Meni je odlična, no prva mi je trudnoća pa rekoh da provjerim za svaki slučaj
Ja sam se htjela kod nje prebaciti, jer sam od više žena čula super preporuke, ali je tada bila na porodiljnom.
Još uvijek je na porodiljnom (što se tiče DZ Siget).
sjajna doktorica, divna osoba
Podižem:
danas sam nazvala Vili sa namjerom da se naručim kod dr. Kosa kod kojega sam kontrolirala prvu trudnoću a bila i na redovnim pregledima. Računala sam da će me naručit kroz max tjedan dana (tako je barem bilo ranije), međutim sestra koja se javila kaže da može tek za mjesec dana jer je na godišnjem a i da mu je inače prilična gužva. Meni je, pak, jako hitno jer po napravljenom kućnom testu vjerujem da sam trudna :D (napokon!).
E, sad - kako sam čula dobre preporuke i za ostale liječnike u Viliju, rekla sam joj da me zapiše kod bilo koga idući tjedan ko je slobodan i ona me upisala kod dr. Ujević pa me zanima kakva je, razmišljam da možda i ostanem kod nje ako bude OK ako je kod Kosa gužva.
Vjerujem da je dobar profesionalac te me posebno zanima kakva je prema pacijentu, može li otrpjeti pitanja zabrinutih trudnica, jel pristupačna ili šutljiva? i jel ima ona kakve veze sa sv. Duhom (sjećam se kad sam tamo rodila da su spominjali nekog ili neku dr. Ujević)?
Hvala unaprijed!
evo teme za mene!
Ja sam kod dr. ujević vodila prvu trudnoću i bila je SAVRŠENA!!!
Ja sam imala svaki put listu pitanja, na koja je ona puna volje i optimizma uvijek odgovorila, ohrabrivala me, slušala moje gluposti, strahove ( i šire od ginekološko-trudničkih)!
Vrlo je profesionalna i obrazovana, i detaljna.
Ima supruga na Sv.Duhu, koji mi nije sjeo tak ko ona, al je ok, nije napuhan ko neki dr.
Kod njega sam išla na zadnja 2 pregleda pred porod.
Kaj da Vam još velim, ma sve pohvale, simpa, otvorena, iskrena, moš ju zvat na mobač kad hoćeš, brine se za tebe, baš smo se vezale.
Plakale smo pred rastanak prije poroda![]()
U kontaktu smo, i sad sam opet trudna i idem dalje kod nje.
Neko vrijeme mi je drica Ujević bila socijalni ginekolog, i bila je THE BEST!
(nažalost, više ne radi u toj ambulanti)
Da, njih dvoje su supružnici. Ja prošlu T cijelu pratila kod njega na SD, onak je za zezanciju, nije napuhan kako kaže Princeza.
Baš vam hvala! Sad ću opuštenije na pregled idući tjedan.
Samo molim Boga da bude sve u redu.
E, da - sestra mi je rekla da se cijela poliklinika preselila (ja sam još hodočastila u Deželićevu). Sad su u Ilici 119? Jel to već na Črnomercu?
ja sam cijelu trudnocu vodila u Viliju kod dr.Radoncica a u slucaju da sam nesto hitno morala doci kad nije bila njegova smjena, on bi javio dr.Ujevic da me primi. Ja sam s njih oboje u Viliju odusevljena. Oboje strpljivi, temeljiti, a kod dr. Ujevic mi se sviđalo sto je pricljiva i kad bi na uzv gledala uvijek je puno pricala i sve pokazivala meni i mm... Posto sam imala nekih manjih problema, znala me cak i na mob nazvati poslije pregleda da me smiri i uvjeri kak je sve ok...
Evo ja njih dvoje toplo preporucam a kolko sam uspjela cuti od poznanica one su prezadovoljne s dr. Latin i dr.Kosom u Viliju![]()
Prije križanja Ilice i Selske, s lijeve strane.buba klara prvotno napisa
I ja imam same pohvale! Kod doktorice Ujević sam u Viliju vodila trudnoću, a kod njenog muža dr.Ujevića sam otišla na zadnji pregled i on mi je radio carski na Sv.Duhu. I on je super! Oboje pristupačni, razgovorljivi itd...
popodne sam bila kod nje na pregledu i stvarno je opravdala vaše preporuke. Jako sam zadovoljna!Mislim da ostajem kod nje :D
ja sam pratila trudnoću kod nje - vrhunska dr, pristupačna, pametna, sposobna. Da ju je klonirati![]()
Igrom slučaja dospjela kod dr. Ujević u Vili, oduševila se i ne mičem se od nje! Ovo mi je prva trudnoća sa dosta problema, a doktorica je predivna! Da li ona šalje dr. Ujeviću (suprugu) u Sveti Duh kao preporuku za porod ??
Mislim da da!andaluzija prvotno napisa
Svakako "voli" svoje trudnice poslati ka njemu u kojeg ima povjerenja i zna da će "posao" napraviti kako treba.
Drago mi je da "si ju pronašla" i da si zadovoljna! Stvarno je divna žena![]()
Cure, koliko plaćate preglede u poliklinici Vili? Ne mislim na ove trudničke, UZV i to, nego standardne "netrudničke", dakle samo kontrola i papa?
Mislim da je pregled i papa (bez uzv koji je 200-300kn) cca 250kn.
100 kn pregled i 150 kn papa. Nisam ziher doduše, lako nazovi pa pitaj, možda su promijenili cijene.
![]()
I ja se pridružujem pohvalama za nju... jedina zamjerka je što me ranije trebala poslati na neke pretarge nakon dva spontana, al nekako se ona iskupi...
super je na UZV i sada idem 11.02. opet kod nje nakon 4 tjedna![]()
...jedino me malo strah s obzirom da je dr Ujević mlada žena kolika je njezina stručnost i iskustvo u vođenju trudnoća (npr. dijagnostika UZV)...jer kao osoba mi se čini fenomenalna !
Koliko sam ja čula jedna je od boljih dijagnostičara.andaluzija prvotno napisa
Pridružujem se svojim svesrdnim pohvalama za odličnu dr Ujević
Danas sam kod nje obavila svoj prvi trudnički pregled i oduševljena sam! :D
Topla, simpatična, nasmijana, zezatorica, stručna, nježna prilikom pregleda ... definitivno ostajem kod nje!![]()
Netko je prije pitao za cijenu pregleda ... baš gledam na današnji račun, 250 kn pregled (bez pape, s uključenom analizom urina) + 250 kn UZV.