Pozdrav! Zanima me da malo prodiskutiramo, sto mislite kada je vrijeme da se beba pocne navikavati i na druge osobe, bila to najuza obitelj, rodbina, prijatelji i dr. Pod tim mislim, ostati s nekim bez mame i tate.
Evo, ja cu napisati kako je kod nas:
MM ima kratko radno vrijeme pa je i on puno s malenom. Nazalost, mama mi je umrla i zbog toga nemam osobu koja je od pocetka puno s malenom pa da je ona prihvaca kao i nas. Svekrva je srcani bolesnik i seceras pa isto bas nije mogla puno pomoci.
Znali smo Leu ostaviti kod svekra i svekrve kad zaspi pa mi trknemo u trgovinu. Ali to je sve na kratko. Nedavno je imala epizodu vristanja kad je skuzila da nas nema pa su me zvali na mob da dodjem. Da me se ne shvati krivo, ja ju ne zelim ostaviti nekom na cuvanje zato da bi ja landrala okolo, nego mislim da bi za nju bilo bolje da uci i na druge osobe jer pocet cu i ja raditi i ne bih voljela da onda ima traume. Za sada smo dogovorili da jednom tjedno dodje moj tata a mi se sklonimo u drugu sobu pa da malo bude s njim a jednom tjedno isto tako kod obitelji MM. Naravno da idemo nekad i vise puta i uvijek se trudim odmaknuti i pustiti njih da se bave s njom. Jer vole ju i zele se baviti njome a i ne zelim da ispadne da ju stalno drzim kraj sebe.
Ajde malo mi opisite svoju situaciju ili jos bolje ako netko ima i starije dijete pa je to vec prosao. Jel ja mozda pravim od buhe slona??