-
Gljivice ili stogod vec?
Prije nekoliko mjeseci mi se ispod pazuha, na pregibu pojavila crvena suha mrljica u obliku oblacica.
S vremena na vrijeme bi bila jace i manje crvena i isto tako bi ponekad svrbila ili pekla i nekad kao da se peruta,
tj. imala je bijele ljuskice, rekao mi je doktor da su to gljivice i dao mi jednu kremicu,
pa drugu pa bi se povuklo pa opet i tako u krug.
Sada mi se to isto pojavilo na preponi, samo sto vise pece i vise je crveno. Nije da se vidi ali uskoro cu u badic,
a ne znam kako i sa cim da to rijesim. Please HELP!!! Sto je to? Nikad prije to nisam imala...
-
To mi se čini kao "šoferska bolest": gljivice. Ništa što se pomoću canestena ili plimicola ne bi dalo srediti za dva tjedna. No, imaj u vidu da će ti koža u tom dijelu ostati drukčije boje još koji tjedan.
Jogurt je zakon.
-
A meni izgleda kao reakcija na depilator (obzirom na lokaciju)
-
Probaj si namazati Elcom kremom. Namaži jedanput dnevno u vrlo tankom sloju. Najviše za tri dana. Nakon toga (nakon ta tri dana) maži hidratantnom kremom (bepanten ili neka slično).
Možeš probati i sa propolisom mazati. Kupi u apoteci propolis otopinu za djecu(ne sadrži alkohol) i maži više puta dnevno. Samo imaj na umu da od propolisa ostaju smeđkaste mrlje na koži, pa nakon mazanja moraš prekriti to odjećom.
-
Nije reakcija na depilator, jer se ispod pazuha nalazi bas na pregibu, skoro pa na ledima, a tu nema dlacica koj depiliram
. Dok na preponama nisam dugo depilirala tu stranu samo zbog te ''ranice'', samo sam mazala ali ne prolazi... Hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma