Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Gljivice ili stogod vec?

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Gljivice ili stogod vec?

Prije nekoliko mjeseci mi se ispod pazuha, na pregibu pojavila crvena suha mrljica u obliku oblacica.
    S vremena na vrijeme bi bila jace i manje crvena i isto tako bi ponekad svrbila ili pekla i nekad kao da se peruta,
    tj. imala je bijele ljuskice, rekao mi je doktor da su to gljivice i dao mi jednu kremicu,
    pa drugu pa bi se povuklo pa opet i tako u krug.
    Sada mi se to isto pojavilo na preponi, samo sto vise pece i vise je crveno. Nije da se vidi ali uskoro cu u badic,
    a ne znam kako i sa cim da to rijesim. Please HELP!!! Sto je to? Nikad prije to nisam imala...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

To mi se čini kao "šoferska bolest": gljivice. Ništa što se pomoću canestena ili plimicola ne bi dalo srediti za dva tjedna. No, imaj u vidu da će ti koža u tom dijelu ostati drukčije boje još koji tjedan.
    Jogurt je zakon.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A meni izgleda kao reakcija na depilator (obzirom na lokaciju)

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Probaj si namazati Elcom kremom. Namaži jedanput dnevno u vrlo tankom sloju. Najviše za tri dana. Nakon toga (nakon ta tri dana) maži hidratantnom kremom (bepanten ili neka slično).

Možeš probati i sa propolisom mazati. Kupi u apoteci propolis otopinu za djecu(ne sadrži alkohol) i maži više puta dnevno. Samo imaj na umu da od propolisa ostaju smeđkaste mrlje na koži, pa nakon mazanja moraš prekriti to odjećom.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nije reakcija na depilator, jer se ispod pazuha nalazi bas na pregibu, skoro pa na ledima, a tu nema dlacica koj depiliram . Dok na preponama nisam dugo depilirala tu stranu samo zbog te ''ranice'', samo sam mazala ali ne prolazi... Hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •