Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: domaći prepečenac

  1. #1
    MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    10,389

    Početno domaći prepečenac

    radim doma integralni kruh, ali mi ga na dane zna ostati viška
    htjela bih ga prepeči tj. napraviti dvopek
    al nemam iskustva u tome?
    da li prvo mora osušiti ili se može osušiti u pećnici , na koliko °se upće peče ....

    ?

  2. #2

    Datum pristupanja
    Jun 2005
    Postovi
    2,709

    Početno

    U nedostatku boljeg rješenja mi šnitice grillamo u mikrovalnoj:po 2.5 min na svaku stranu najmanje.

  3. #3
    MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    10,389

    Početno

    60 min na 50°
    je previše
    ispali tvrdi ko opanak

  4. #4

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Najlipši grad na svitu..
    Postovi
    635

    Početno

    A nego kakvi
    Baš sam razmišljala o ovom tvom pitanju i da me ubiješ ne mogu se sjetiti na koliko ikako ga pravim,a pravim ga
    Ja to uvalim, i izvadim kad porumeni...obično iskoristim priliku kad nešto drugo pečem.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •