radim doma integralni kruh, ali mi ga na dane zna ostati viška
htjela bih ga prepeči tj. napraviti dvopek
al nemam iskustva u tome?
da li prvo mora osušiti ili se može osušiti u pećnici , na koliko °se upće peče ....
?
![]()
radim doma integralni kruh, ali mi ga na dane zna ostati viška
htjela bih ga prepeči tj. napraviti dvopek
al nemam iskustva u tome?
da li prvo mora osušiti ili se može osušiti u pećnici , na koliko °se upće peče ....
?
![]()
U nedostatku boljeg rješenja mi šnitice grillamo u mikrovalnoj:po 2.5 min na svaku stranu najmanje.
60 min na 50°
je previše
ispali tvrdi ko opanak
![]()
![]()
A nego kakvi![]()
Baš sam razmišljala o ovom tvom pitanju i da me ubiješ ne mogu se sjetiti na koliko ikako ga pravim,a pravim ga![]()
Ja to uvalim, i izvadim kad porumeni...obično iskoristim priliku kad nešto drugo pečem.