-
Trudnicki tecaj u privatnoj klinici u Zagrebu
Molim da me usmjerite dalje ako se ova tema vec negdje obradjivala.
A ako nije, mene zanima da li je netko polazio tecaj U Podobnikovoj klinici i kakva su iskustva, te imate li kakve savjete? :?
-
vodim trudnoću kod Podobnika, i dosta dugo sam čekala da se ostvare 'građevinski' uvjeti za tečaj.. mislim da košta 600 ili 700 kn.
ovih dana su me nazvali da tečaj napokon počinje, ali na kraju nisam otišla tamo nego u Petrovu - čisto jer sam ziheraš pa se želim osigurati za slučaj da radi komplikacija završim u nekoj državnoj bolnici..
koliko ja znam, tečaj iz Petrove je jedini koji se priznaje (omogućava tati da bude na porodu) u svim drž. bolnicama. al traje li ga traje.. 8x po dva sata kroz mjesec dana!
-
Evo ja sam upravo odradila tečaj ovaj petak i subotu. Bilo je ok, nije obavezno za prisustvovanje porodu oca, što se tiče informacija, više manje ja nisam ništa novo saznala (pročitala sam hrpu knjiga) ali moj muž je bio oduševljen. Najvažnije mi je bilo što su ispričali koji pristup porodu oni imaju, što se može odbiti, na koji način, upoznala sam dvije primalje (od 4 koje imaju) vidjela točno rađaonice u kojima se rađa, odnosno u kojima ću ja roditi, gdje ću doći, kako će me dočekati. Sada sam se nekako "familijarizirala" s prostorom. Mogli smo pitati što god smo htjeli i koga god smo htjeli, vidjeli smo i Podobnika i druge ginekologei anesteziologa, sestra, primalje...ma sve.
Sve u svemu, kao i druge stvari, Podobnik ovo radi profesionalno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma