Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: tri herpesa u tri tjedna

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno tri herpesa u tri tjedna

više sam luda, u tri tjedna sam imala tri herpesa, prođe jedan i drugi dan već izlazi drugi.
    Čim bi osjetila da ide van namazala sam prvo sa alkoholom, pa stavila herplex, a drugi put sam stavila onaj flaster, ali ne pomaže. izađe van i usnice mi izgledaju "bolje" od ciganovićevih.
    Ne znam kaj da više radim.
    Čini mi se da je to sve od stresa- vratila se sa porodiljnog, promjenila posao, ali opet.....malo previše.
    Jel ima tko kakvo učinkovito rješenje?
    Samo da napomenem da dojim, pa ne znam niti kaj sve smijem staviti na herpes.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

nije fora da liječiš herpes za herpesom, nego da podigneš imunitet i da ti se uopće ne pojavljuju.

herpes je virus koji miruje u tijelu i bukne kad ti padne imunitet (stres, da)

evo par tema, doduše s pdfa zdravlje djece, ali možda pronađeš koju ideju

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...light=imunitet

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...light=imunitet

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

MM je veteran što se tiče herpesa, i svojedobno je dosta čitao na tu temu. Trenutno je u boljoj fazi, a radi se o tome da treba podići imunitet, jer herpes izbija kad je organizam iscrpljen.
    On uzima tablete Aloe vere (ima u svakoj apoteci), jednu dnevno, a kad mu akutno izbija, uzima i kapsule L-lizina (zaboravila sam točno zašto). I povećane količine vitamina C.
    Kad izbije, maže se herplexom.
    Nadam se da ti bar nešto od ovog koristi!

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    MM je veteran što se tiče herpesa, i svojedobno je dosta čitao na tu temu. Trenutno je u boljoj fazi, a radi se o tome da treba podići imunitet, jer herpes izbija kad je organizam iscrpljen.
    On uzima tablete Aloe vere (ima u svakoj apoteci), jednu dnevno, a kad mu akutno izbija, uzima i kapsule L-lizina (zaboravila sam točno zašto). I povećane količine vitamina C.
    Kad izbije, maže se herplexom.
    Nadam se da ti bar nešto od ovog koristi!
    Hvala cure, i mislila sam da je do imuniteta, baš se osjećam općenito slabo.
    pijem Prenatal, ali ne baš redovito. morat ću stvarno poduzeti nešto.
    A jel mogu ove kapsule L-lizina za vrijeme dojenja i gdje se mogu kupiti?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj llella prvotno napisa
    A jel mogu ove kapsule L-lizina za vrijeme dojenja i gdje se mogu kupiti?
    Čuj, ne znam, MM ne doji niti je ikad dojio ali s obzirom na to da je lizin aminokiselina koju uzimamo u hrani, svakodnevno, ne vidim razloga zašto se ne bi mogao uzimati i kao dodatak prehrani.
    Kupuju se u ljekarnama i koštaju dosta :/ ali i traju dosta dugo.

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo da ti kazem

znam kako tije..o znam, znam

da pokucam, (kuc-kuc) dugo ga nisam imala 8par mjeseci), ali cesto se dogodi da kad dodje, dodje nih 2-3 za redom

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Re: tri herpesa u tri tjedna

Citiraj llella prvotno napisa
    više sam luda, u tri tjedna sam imala tri herpesa, prođe jedan i drugi dan već izlazi drugi.
    Čim bi osjetila da ide van namazala sam prvo sa alkoholom, pa stavila herplex, a drugi put sam stavila onaj flaster, ali ne pomaže. izađe van i usnice mi izgledaju "bolje" od ciganovićevih.
    Ne znam kaj da više radim.
    Čini mi se da je to sve od stresa- vratila se sa porodiljnog, promjenila posao, ali opet.....malo previše.
    Jel ima tko kakvo učinkovito rješenje?
    Samo da napomenem da dojim, pa ne znam niti kaj sve smijem staviti na herpes.
    A da nisi trudna?
    Ja sam i u prvoj i u drugoj trudnoci dobila 5 u 2 tjedna, izgledala sam ko da imam sugu

A ako nisi trudna onda samo i jedino podizanje imuniteta pomaze, vitamini, vise spavanja i kako to vec ide...

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

koksy da bar jesam, kao radimo na bebici, ali ja još nisam uopće dobila mengu pa niti ne bi skužila i da jesam.
    A umorna sam već 15 mj, a cice bole na dodir isto toliko
    tanjas a ja se baš nadala da će tm znati za dojenje
    a jel piše šta u uputama kapsula, ono dojilje i trudnice.......

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

tanjas- tanja_b, sorry

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •