-
Drage cure, hvala vam jos jednom
Danas smo malo manje zabrinuti.
Dajem mu ciku svaka tri sata, na jedno 30 minuta, nakon toga malo AD, kako nam je i savjetovala pedica. Nazalost, jos uvijek ne zeli prihvatiti bradavicu bez sesirica, ali ja sam malo smirenija jer barem vidim mlijeko u sesiricu kad ga skinem da podrigne. Mislim da i dalje nemam dovoljno mlijeka, ali vjerujem da svaka tri sata dobije barem malo od mene. Od kad smo na ovakvom rasporedu, stvari su puno bolje, on je mirniji, a ja sam opustenija, pa se nadam da ce i to doprinjeti povecanju proizvodnje i mozda potpunom prelasku samo na dojku. Uzimam i caj za dojenje od Welede. Nadam se da cu ga moci skinuti sa sesirica kad bude malo veci i jaci i kad bude posteno mogao napraviti vakuum i povuci moju bradavicu.
S pumpanjem sam se pozdravila - to me uzasno iscrpljivalo psihicki, a da ne govorim fizicki. Bolje me on posise, onako bi bljucno pola toga sto bi mu davala na spricu, a ja se mucila 30 minuta za par ml mlijeka i onda zavrsila u suzama.
Jos kad bi uspjeli nekako bez sesirica...ali mozda ne moram to jos forsirati, tek jucer je ima tjedan dana, mozda bolje korak po korak.
Da li su ti sesirici toliko strasni?
Sto se tice zacepljenih kanalica na bradavici - koji je najbolji nacin da ih se odcepi? Jucer sam ih trljala gazom pod vrucim tusem i uspjela nesto skinuti. Ima li bolja metoda?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma