-
Trebaju nam fotke mastitisa, ragada i sl.
Trebaju nam fotke stanja vezanih uz dojenje koje nije baš lako "uhvatiti" na dogovorenim fotosessionima, npr. mastitisa, ragada itd.
Dakle, ako imate ragadu, soor, mastitis, zastoj, kvrgu, fotkajte, samo dojku ili samo bradavicu i pošaljite nam.
Isto bi bile zahvalne da nam poslikate početnu prepunjenost dojki. I fotke iz rodilišta, na kojima se kuži da se radi o dojenju u rodilištu i situacijski beba u rodilištu.
Dakle, da ponovim:
1. Ragade
2. Soor
3. Mastitis, kvrge, crvenilo, otekline..
4. Početna prepunjenost
5. Blisteri
6. Kakvi god problemi vas eventualno snađu
Slike šaljite u originalnoj većini na dojenje.roda@gmail.com i napišite o čemu se radi. Fotke nam trebaju za naše materijale (iako vjerojatno nećemo objaviti sve) pa vas molimo da dodate u mail dozvolu za objavljivanje.
Hvala
-
Ovo pod 6. ti nije trebalo.
Najezila sam se od samog naslova.
-
iskreno se nadam da nećemo upasti opet u neki od problema pa da imamo 'štofa' za slikati i poslati. ali pišem mentalnu zabilješku da ako se desi... kako stare babe pljuju puj puj puj
-
Da Bog da da odjednom svim mamama nestanu problemi sa dojenjem i vi imadnete grdnih muka da pribavite slike!
-
Ne razumem zasto je moj post obrisan.
-
Sorry, nisam videla da je na 2 pdf-a
-
re
imala sam
1.Ragade
2.Soor
3.Mastitis,kvrge,crvenilo,otekline
4.Početnu prepunjenost
5.Blistere
6.Operaciju
nažalost imam fotku sam od ovoga pod 6, i to samo zavijenu dojku, ne vidi se rana
da sam samo znala da će vam trebat, imali bi kod mene sve u jedan
-
panterica i kod mene 6 u 1
...mislim da nemam slike mojih muka,ali ajde baš ću pogledati malo...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma