juce navecer sam izdojila jadnih 30ml i stavila u frizider. danas sam izdojila jos ca. 10ak ml u drugu bocicu i prvo isto ohladila u frizideru prije nego li sam oboje pomijesala. onda sam ga ugrijala tako sto sam bocicu uronila u vrucu vodu. bilo je to vrlo brzo toplo. no pomirisem, i ono smrdi malo prokislo. probam ja, ono stvarno ko prokislo. :/ je li od postupka grijanja? htjela sam vidjeti hoce li piti to izdojeno, moramo skontati nesto kad pocnem raditi, i izdojim jedva nesto, a onda to moram bacati :/

Odgovori s citatom
em je ne uhvatim dobro i na kraju je samo izgnječim, a izdojim par kapi :/ je li do tog pogrešnog zatvaranja?
joj, to mora da je dobar feeling, ako možeš izdojiti za lavor...
neki dan sam ga zagrijala, pa zamrzla i kad smo odmrzli nije smrdilo. nisam pokušavala samo zamrznuti, morat ću i to, al htjela sam ići na sigurno. nego, on to nije jeo, nije valjda bio gladan. odmrzli smo na sobnoj temperaturi (60ak ml) i stajalo je tako pola dana, pa sam stavila u frižider, bilo mi žao baciti. ni sad ne smrdi. jel mu smijemo ponuditi? sad se opet izdajam, ali žao mi baciti, kad se toliko izgnječim da izdojim to malo... jel se mogu btw ozlijediti izdajanjem? malo mi je koža onak "ranjena" gdje stišćem, no dobro to, nego jel mogu unutra što povrijediti?