Evo mene zanima, beba mi ima 3 mjeseca i dojim je. no, izdajalice nemam, jer mi to uzima vrijeme (ko da imam još jedno dijete) ako želim nekud otić. No zanima me , još mi beba nema neki ustaljen ritam, a tako bi rado otišla malo do City centra ili sl. na dva -tri sata, no strah me jer ne znam kako će mi se bebe ponašati. Dosada sam je vodila par puta u šetnjui uglavnom popodne ( baš kada bi ja išla nekuda s njom) ona plače u kolicima, ne znam zašto, samo se jednom smirila i zaspala. Prije toga ju ili podojim, ako hoće cicu,a ko neće okreće glavu, gleda oko sebe, pa zaključih da nije gladna i odvedem je u šetnju na 30 min i ona plače.
Kako otići nekuda malo dalje od kuće ? Onda ja rađe sama odem i velim mužu da joj da bočicu ako bude jako plakala a ja se uvijek tako žurim i sva sam napeta i to mi je koma onda nekud ići bez nje.,na sat-dva.
Kako ste se vi snašle u tome?Ponekad kada plače flašicu ni neće i dalje plače, navečer kada je čopi nervoza.Inače nemamo nikakve rituale prije spavanja, kupam je 1-2 puta tjedno. :? Help!
apricot editirala ime proizvođača