-
aaa Mija "đe me nađe?" 8)
kad se ja sjetim svog prvog dolaska u Tvornicu, jos kao mali I.Kicmanovic, tek dosla u Zg
, nikoga ne poznam, a cure su bile tako simpa...Ivakika koja je prolila kavu po sebi pa je morala obuci trudnicke hlace, mamita koja me odvezla doma (iz Tvornice do Kruga, ali inzistirala je), Mara koja mi je rekla "ma imat ces i ti malu bebu"
, Casper ...i puno drugih dragih osoba. Neke (mnoge) nemaju veze sa MPO-om, ali toliko pozitivne energije stvarno se rijetko srece. Tamo se moze dok se slaze/razvrstava roba pricati, razmjenjivati iskustva, kukati, zezati, sutiti i biti u svom filmu...i ono meni najbitnije, razumije vas se, ne gleda poprijeko, sa cudjenjem...naravno, ima tu i povlacenja za nos
(to vam je kao radna kava), pa divljenja trudnicama, pa djecici, pa se malo nesto prezalogaji (kolacici su uvijek dobrodosli)..
I full volim kad mi nick dobije lice
(sta cete ja kao i Mija, kurioza baba).
a kako se ja tek dobro osjecam nakon rasprodaje. Ono, napravila sam malo, ali od srca nesto dobro. Tamo sam upoznala stvarno puno cura, i svakoj od vas bih to preporucila. I ja sam krenula sa MPO-a podforuma, brojevi djecije odjece su mi bili naucna fantastika, sta su "medici" da ne pricam..onda sam postala trudnica, a sad ponosna mama male plave Cvrckice
i ako dodjete mozemo se vidjeti.
i da se zna
Apricot je mrak, a Frida legenda skupa sa svojim slatkim klincima...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma