Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Dečki i njihovo 'češkanje' po mišu

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Dečki i njihovo 'češkanje' po mišu

Evo mi upali u novu fazu...naime, moj sinčina se pretvara u pravo muško....većinu dana mu ruka provede na mišu...gnječi li ga gnječi. Nije to ono natezanje kada je gol, nego cijeli dan, kad je obučen, gol, u gradu, u kadi, za stolom....ja sam ga par puta pitala da li ga nešto boli i definitivno nije bol ni ništa slično u pitanju već je to ono pravo muško češkanje....par puta sam mu i rekla da to nije lijepo kada vani ili u društvu puno draga mišića ali vidim da mu to baš nije jasno pa ne znam ni sama koji pristup da izaberem a da ne pomisli da je diranje miša inače nešto grozno....znate već....Jučer je bilo smiješno, stojimo u gradu i pričamo sa nekim poznatima a on jedna ruka na mišu, a druga u nosu...umrla sam od smijeha...postaje pravi mali zemo.....
    Cure, kako ste vi to riješile.....ili ste pustile pa se samo riješilo.....

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

podižem...

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj je malac malo veći, ne sjećam se kako je bilo sa dvije godine, sada mi se čini učestalije nego tada. Kada smo na ulici upozorim ga da se pišo smije dirati u njegovom krevetu i u kući općenito, čak me povremeno radosno obavijesti kada je u krevetu da dira pišu
    Mislim, kada ga dira i vani ne treba od toga dizati paniku ali mu blago skrenuti pažnju da se to na cesti ipak ne radi.

Sada ga prvi puta šaljem baki i dedi na more samog i prvo pravilo koje sam im postavila je: pišo se u kući smije dirati! da ga jadnog ne isfrustriraju...

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi još nismo u fazi diranja miška, ali zato jesmo u kopanju nosa. Svako malo mu je prst u nosu i onda kada nešto izvadi nosi meni i kaže: Evo mama!
    Ne znam da li da ga opominješ ili ne. Ja Svenu kažem da ne kopa nos, i on izvadi prst, ali na ravno 3 sekunde i onda je opet u nosu.

Jedna kolegica je svom malom kada se je dirao samo rekla leđa i mali bi odmah stavio ruke iza leđa i zaboravio na miška, ali vrlo brzo bi opet imao ruku na njemu. Tako da bi mu ona u 10 minuta valjda 20 puta rekla leđa. To je isto bilo tako smiješno.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ne pridajem tome toliku paznju
    mislim da j faza koja ce proci a ne zelim mu stvarati nikakve frustracije i zabrane....

opomenem ga ako smo na ulici, ili plazi, i kad pretjera pa ga pitam da li mu se piski pa zato dira pisu

inace, nadam se da ce proci

a kako vidim neke muske velike, vidim da nekima ne prolazi nikako

ili su im bile zabraneda ih en diraju kad su bili mali, ma tko ce ga znati

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa
    ja ne pridajem tome toliku paznju
    mislim da j faza koja ce proci a ne zelim mu stvarati nikakve frustracije i zabrane....

opomenem ga ako smo na ulici, ili plazi, i kad pretjera pa ga pitam da li mu se piski pa zato dira pisu

inace, nadam se da ce proci

a kako vidim neke muske velike, vidim da nekima ne prolazi nikako

ili su im bile zabraneda ih en diraju kad su bili mali, ma tko ce ga znati

Ma ni ja tome nisam pridavala toliku pažnju sve dok se ta ruka zadnje dane nije makla sa miška.....i ja ga uvijek pitam da li mu se piški...naravno nema veze sa tim.
    Nadam se da će to proći samo od sebe iako me ponekad strah kada vidim da to i velikima ostaje ....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako ti baš imaš osjećaj da je to pretjerano onda bi trebalo možda skrenuti mu pažnju na nešto drugo - ne zabranama nego: idemo li malo crtati ili na bilo koji drugi način mu okupirati pažnju...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kod nas je pocelo ovo proljece. kupili smo vece gacice. onda je prestalo. sad se zna zaigrat kad je gol, ali onda je to iskljucivo u istrazivacke svrhe.

Početno

A ja imam curicu (3godine) i isto se stalno drži za pišu. Vodila sam je kod doktora da vidimo jel' ju nešto boli ali ispada da je to psihološki. To me već fakat opterećuje....Ne smijem ju ostaviti 5min samu, vratim se u sobu ona već leži na podu i stiska pišu. Ili prije spavanja....Nije baš lako stalno joj zaokupljati pažnju s nečim. A doktorica je rekla da ako to potraje da ćemo ju morati voditi kod psihologa. Pitam ju zašto to radi a ona kaže da joj je tako lijepo. Doktorica (pedijatrica) kaže da ju ne smijemo pustiti a vidim da vi svoje dečke puštate...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sve što vrijedi za dečke vrijedi i za curice, masturbacije ili "diranje po piši " je normalno, često to klinci rade upravo na večer, prije uspavljivanja, ali i tokom dana ili kada su malo uznemireni i sl. Problem može postati jedino kada uvidimo da ta aktivnost postaje preokupirajuća djetetova aktivnost...tada bi trebalo vidjeti u čemu je stvarno problem, posavjetovati se sa nekom stručnom osobom i sl. Diranje po piši ne traba niti tada braniti (možda ograničiti na situacije u kojima je to prihvatljivije) već treba poraditi na osnovnom problemu...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sandraf prvotno napisa
    kod nas je pocelo ovo proljece. kupili smo vece gacice. onda je prestalo. sad se zna zaigrat kad je gol, ali onda je to iskljucivo u istrazivacke svrhe.
    I kod Vedrana je bila jedna faza kad se stalno ceskao i poslije ga je to proslo, osobito kad su nabavljene nove gacice.

Inace, malo da obranim muski rod (a ovdje se ipak mahom javljaju zene koje nemaju takvih problema), onaj tamo medjunozni visuljak koji se nalazi u gacama zaista zahtjeva tu i tamo intervenciju ruke da se ugodnije namjesti (to je osobito istina za bokserice) jer inace zna biti vrlo neudobno, osobito za erekcije koja se ponekad javi u najnezgodnije vrijeme i bez da vlasnik iole pomisli na seks.
    Naravno, oni muskici koji drze do sebe rade to diskretno, kad ih se ne gleda, a ne na ocigled svih (sto nas cesto dovodi na stup srama ... :/ ).

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma samo želim potpisati sva ona mišljenja o tome da je "haklanje" oko piše normalno (mislim i na curke i na dečke). Klinci preispituju svoje tijelo i ne treba ih učiti da je to nešto grdo, neugodno, zločesto, pogotovo ako je to roditeljima neugodno. Preusmjeriti pažnju sa pišeka ne nešto drugo ako se akcija dešava među ljudima, vani...ok! Ali klinci s vremenom nađu neku drugu preokupaciju, a ovu ostave za intimne trenutke.
    Sve to znam iz iskustva mojih dva nećaka koji su u dobi od cca 2 godine krenuli sa otvorenim aktivnostima i postepno uživali u šokovima koje su izazivali (pogotovo kod bake). No dok je stariji svoju pažnju preusmjerio na sport, mlađi je već sa pet g. postao pravi mali pastuh. Svako jutro klinac je otišel u dnevnu sobu, pustil si je crtiće i pipkao se je. Jednom ga je našla kako je zaspao na koljenima, glava na podu, guza u zraku, gaće sastrane.....
    I danas tvrdi starijem bratu (10g., a on 7 g.) da se pišo mora vježbati jer inače ostane mali.....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •