Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 157 od 157

Tema: koji deo, stick, roll-on?

mamma2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja sam godina kupovala urtekram. super mi je
    zadnji put sam kupila dr Hauscka, i isto mi je odličan...

prije sam kupovala razne po dućanima i svi su mi bili koma, i znojila sam se sve više i više

SpOOklica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    http://www.naturalnews.com/027072_aluminum_dementia_cleansing.html
    I eto, dok sam se prvo zabrinula, na kraju si mi pomogla MGrubi.

Prvi link govori o aluminiju općenito, tj. o aluminiju koji se apsorbira (tu se radi o aluminiju koji se nalazi u antiperspiransima). Izgleda da je to jedan oblik aluminija, koji uđe u kožu, tamo organizam reagira i doslovno otekne, zatvori pore i voila... nema znojenja. Ali naš drenažni sustav te spojeve očisti, pa nakon nekog vremena opet treba nanijeti antiperspirant.

Kod aluminum allum-a se radi o drugoj modifikaciji aluminija, koja ima znatno veće molekule i ne može se apsorbirati u kožu zbog veličine. Prilikom nanošenja koristi se voda, i u reakciji vode i te soli dolazi do hidrolize i nastaje neka kiselina, i to je zapravo ono što spriječava razvoj bakterija, upravo ta kiselina. Ako liznete prste poslije nanošenja kristala uvjerit ćete se u kiseli okus.

Mene je ovo uvjerilo, pitala sam prijateljicu kemičarku ima li to smisla, kaže da da.

SpOOklica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

BTW, ovaj TCCD naturally fresh je upravo kristal koji prodaje DM.

Zapravo, svi takvi kristali su ista stvar - aluminum allum.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj SpOOklica prvotno napisa
    Citiraj MGrubi prvotno napisa
    http://www.naturalnews.com/027072_aluminum_dementia_cleansing.html
    I eto, dok sam se prvo zabrinula, na kraju si mi pomogla MGrubi.

Prvi link govori o aluminiju općenito, tj. o aluminiju koji se apsorbira (tu se radi o aluminiju koji se nalazi u antiperspiransima). Izgleda da je to jedan oblik aluminija, koji uđe u kožu, tamo organizam reagira i doslovno otekne, zatvori pore i voila... nema znojenja. Ali naš drenažni sustav te spojeve očisti, pa nakon nekog vremena opet treba nanijeti antiperspirant.

Kod aluminum allum-a se radi o drugoj modifikaciji aluminija, koja ima znatno veće molekule i ne može se apsorbirati u kožu zbog veličine. Prilikom nanošenja koristi se voda, i u reakciji vode i te soli dolazi do hidrolize i nastaje neka kiselina, i to je zapravo ono što spriječava razvoj bakterija, upravo ta kiselina. Ako liznete prste poslije nanošenja kristala uvjerit ćete se u kiseli okus.

Mene je ovo uvjerilo, pitala sam prijateljicu kemičarku ima li to smisla, kaže da da.
    Je, istina, kiselo je.

Ja i dalje na DM-ovom kristalu valjda već devetu godinu.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Maslackice, nisam narucivala jer mi je nekako ok ovaj od Burt's Beesa, a i ona stranica mi ne izgleda kao nesto sto treba dobiti moj broj kartice (pa cak i PayPal). Glavno da nemam nikakvih nuspojava od ovog novog cuda, a Uriage cu kupiti kad dodjem doma. (U medjuvremenu, istina, mozda i komarci ostanu daleko od mene. )

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    i ja ću pohvaliti uriage, otkako sam ga prvi puta kupila nema više bolnih, odvratnih, otečenih žlijezda, a bome niti ne smrdim.
    evo jučer cijeli dan u grazu i baš je bilo sparno, a ja u majici i vesti i došla doma još uvijek mirisna sinoć u pola devet. prije bi obavezno morala imati nekakav stikić sa sobom i non stop se šprickat.
    gdje se može kupiti?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

u ljekarni. do sada je bilo u svim u kojima sam tražila.

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •