Evo malo i naših lipanjskih fotki sa mora....
http://private.fotki.com/MammaSan/lovro_na_moru/
ako ne možete ući password je Lovro
Evo malo i naših lipanjskih fotki sa mora....
http://private.fotki.com/MammaSan/lovro_na_moru/
ako ne možete ući password je Lovro
Ne mrem bilivati..ja sam ušla sad normalno. Probaj još jednom.
i mene traži screen name...
neku opciju si zeznula, stavila na privat umjesto na public album ili nešto slično...
Ti si već bila logirana, vjerojatno te zato ne traži!
Evo sve sam preroštala..probajte na ovo
http://public.fotki.com/MammaSan/lovro/
Jao što ste lijepi!
A on... Odmah drugo!
Ajme mamma, što vam je lijepi Lovro!
Preslatka mu je frizurica. Baš me mm prije pola sata uvjerava da moramo ošišati S. a ja nedam. Sad sam mu pokazala Lovru kako i dečkići izgledaju lijepo sa dugom kosicom, pa je komentirao kako je medeni.
Inače je komentirao i da tata liči na rukometaša Dominikovića, a ja komentiram da i mama izgleda odlično (pogotovo s obzirom na godine) s čim se složio i on (dobit će on mlotekom :hihi
.
Još samo da pitam, gdje ste to bili? Izgleda odlično![]()
Prekrasni ste!
Stvarno je lijep k'o curica!:namig:
Baš ste mi zgodni, Lovro naravno najzgodniji :D . Mama i tata super izgledaju![]()
Preslatko! Podsjetila me ona slika gdje Lovro čisti za mamom kak se Fran jednom popiškio baki po terasi i da nikom nije rekao sam je otišao po krpu i počeo čistit![]()
![]()
stvarno šteta da ih nemate još (dječice), a i fotki.
Brunda prvotno napisa
U Velom Ižu. MMov tata je od tamo..
Hvala curke na komplimentima.![]()
Pravi medenjak!!! Slika "tichice" mi je predivna :D
I mama izgleda superiška![]()
A tko hoce vidjeti mammu san i lovrine slike uzivo moze dogovoriti kavicu (za vrijeme radnog vremena)n u mercatoru. :hihi:
Mamma san....nisam te ovako zamišljala....svi troje ste prekrasniiiiiiiiii!!! A Lovro je divan..hm a i tata je....
Ni ja. Zgodni roditelji, presladak dečkoNani prvotno napisa
.
slatkiš mali, slatki, preslatki, premedeni... rastop, rastop...![]()
Ma malecki je divan! Svo troje ste mi prekrasni!
Svi troje ste mi lijepi al Lovro je naj ljepsi, presladak djecak.
Mamma san cestitam na liniji, bas si zgodna a i lijepa.
Cijela femili je kao s reklame!![]()
Ni ja te nisam uopće ovako zamišljla.Kakva ljepotica! Fotke su vam prekrasne, a Lovro je pre-pre sladak. Obožavam kad dečkići imaju dugu kosicu. Sad još više ne dam šišati Frana.![]()
Znala sam ja da je mamma san sex bomba :hihihi:
Stvarno ste prekrasni svo troje, a strašno su me raznježili pejzaži sa Iža - tamo smo prošle godine MM i ja proveli dva radna tjedna, ja sam bila u prvom tromjesečju trudnoće... eh...![]()
Vaaaaaaaaaaau, vas dvoje ste takvi komadi da jednostavno nije bilo sanse da imate drugacije dijete osim - prekrasnog, premedenog, predivnog Lovre...ma stvarno je prelijep :raznjez, raznjez:
A na komentar o malom apostolu sam riknula od smijeha![]()
nisam te tak zamišljala(očekivala sam valjda kljun),a lovro je presladak !
Hvala moje slatke curkolinčice!!!![]()
zet mi je stvarno zgodannnnn. A on i Edi imaju isti hobi -ciscenje![]()
Samo, kao da je Edi malo veca od njega. Ne znam hoce li mu to smetat :?
Snorki, narasti će moj miš. Tata mu nije mali (a niti muški u mojoj familiji). Ali ko što reće moj frend Tihi: "Važno je pupak na pupak. A ostalo...." hihihihihihisnorki prvotno napisa
Mama i Vjeko...i ja se ponekad iznenadim kad se pogledam u ogledalu: "A di mi je kljun???" (nema kljuna, tupo-pogled ostaje....)
...potpisujemNani prvotno napisa
Pa mora biti lijep kad se zove Lovroa koja kosica, mrak!!!
A ovo za kljun![]()
Mama je sex bomb
Ajme, sto je divan, pravi zavodnik ( a kad vidim vas dvoje- i ne cudim se da je takav)! Svi ste mi![]()
malo smo se aplodali...
http://public.fotki.com/MammaSan/lovro/
naravno da mama čupa kosu...
kad je tatina već počupana!
super su fotke, super, super!
Hendrix je sve ljepsi i ljepsi!
Ja jednostavno ne mogu da ga se nagledam.
Mama san, nek vam je ziv, zdrav i veseo...stvarno je prekrasan.na gugol
kako ste divni :D
Lovro je cudesan,pogotovo s tom kosicom (kad to naraste,moj je sa 13mj jos uvijek celav??)
a najvise me iznenadila mamma san...zamisljala sam neku jako strogu zenu (svi nesto spominju godine), a kad tamo....imas sta i vidit!
mamma san, lovro izgleda bas onako kakvim sam ja zamisljala mog sina dok se jos nije rodio!
onda ne moram nista da dodajem..
Prelijepo djete, jako zgodna mama, a zgodan je i tata.
Prekrasna obitelj.
Lovro i Edita imaju istu frizuru. Posebno slice one uvrnute kofrdze oko usiju :D
Snorki, već sam ja primjetila da se mladenci "kopiraju" sa zurkama.....![]()