Stranica 12 od 15 PrviPrvi ... 21011121314 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 716

Tema: Ovaj forum je postao...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Maslačkice, zato mi sugeriramo da se poznatima (a i nepoznatima) nikada ne nudi savjet, informacija, pomoć... ako to taj sam i ne zatraži.

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

to cijelo viđenje Roda i njihove "ekstremnosti"....
    rode je kao neka sekta
    Sigurna sam da mnogim clanicama foruma koje nisu tu 100 godina to izgleda kao najnormalnije pitanje. To bi i bilo da nije postavljeno svaki put kad god neka rasprava krene
    pa da završimo kako se uvijek i završi:

We are the Borg, resistance is futile

da se razumijemo ja vooolim biti dio borg-a

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moram priznati da ja kad dijelim savjete (a dijelim ih zbilja s mjerom i oprezno) ne govorim odakle stižu... tj. kažem obično nešto kao čitala sam na netu bar ne lažem... ljudi se boje, što ću...

Sad zašto bi nekom ovi stavovi bili ekstremni, ja zapravo ne znam. Meni su krasno legli. Onaj Cvijetin popis poželjnih osobina moderne-retro-majke, bio karikiran ili ne, to sam ja, i još bi se nešto moglo povrh toga dodati. Htjela - ne htjela. I nije da se hvalim, to u rl nikom ne guram pod nos, inače bi došli ljudi u bijelom po mene. Zato mi je super što ovdje doznajem da nisam jedina.

Meni je drago da ste se ispuhale.
    Jel vam sada lakše?
    Inače obožavam rasprave, možda ste i primjetili. I uopće me ne živciraju. Ako me živciraju pokušavam ne sudjelovati. Ali ako vam smeta, neću više, evo zaobilazit ću kutak za filozofski trenutak, bit ću samo na dojenju i prirodnom porodu. Jel tako bolje? Meni je bitno da su rodine volonterke čile, odmorne i dobre volje. Volonteri su osjetljive biljke i treba ih njegovati.

I potpis na kory.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

wtf is going on here?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mikka :D pa gdje si ti dosad

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa čita žena...ima i što...12 stranica

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

citala sam nesto ali nis ne kuzim, tko je koga, kako zasto.. ?!

ovaj forum je jedini na kojem postam, drzi me "budnom" jer se osjecam kao da imam odrasle sugovornike. rasprave volim, pogotovo u finom tonu u kakvom obicno i budu, makar se ponekad zahuktaju.

primjetila sam da ponekad netko nov bude napadnut, i to mi se ne svida.

nisam primjetila uvlacenje u dupe "popularnim" forumasicama.

to je uglavnom to.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

idem voziti bicikl, neki od nas moraju i smrsaviti

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

mene brine što je mc obrisala avatar, potpis i ne javlja se.
    no, možda se samo odmara. ko ivarica.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa
    Bas sam malo prije to primijetila na nekom skroz desetom topicu.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    Maslačkice, zato mi sugeriramo da se poznatima (a i nepoznatima) nikada ne nudi savjet, informacija, pomoć... ako to taj sam i ne zatraži.
    Znam, ali oko mene 100% ljudi ne traži pomoć

I ustvari, i kada traži ili kada raspravljamo o tome ne vjeruje mi, pa ne znam čemu me pita...

Ma ja ponudim i pitam da li žele pročitati, a onima bliskima, kao npr. svojim jako bliskim prijateljicama kažem da MORAJU pročitati i da ću ih "ISPITATI"
    Uglavnom, da vide da postoji nešto drugo, a ako ne žele da se drže toga onda ok, njihova odluka... ali "ispit" postoji

Mikka - baš sam se pitala gdje si ovih dana...
    I to za MC sam primjetila i iznenadila sam se... nisam to očekivala (ako je to to)

Moja početna stranica nije forum, nego portal.... pa onda ona forum...
    A prije nego što sam uopće skontala da postoji forum prošlo je sigurno mjesec dana čitanja tekstova i čuđenja "od kud sad ovo", a u mojoj glavi skroz neke druge informacije...i prihvatih ovo, jer odgovori poput "to se tako radi" mi nešto nisu baš sjeli...
    A kako sam došla na Rodu? U tražilci sam tražila tekstove o prirodnom porodu.... i našla ih...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa
    Bas sam malo prije to primijetila na nekom skroz desetom topicu.
    ode žena u ilegalu... :? :/

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

uf, los zakljucak donesen iz (ociglednog) neiscitavanja topika. hmmm, teska su slova pala dok sam ja ucila svog sina skijati :/

ako mc ode, slijedi mi totalna bedara. uglavnom se razilazimo, al mi je draga do j.

nadam se da je sve ovo ipak bila ventilana.

da smo u doba prije nego sam imala djecu, pozvala bi vas sve kod mene na lulu mira.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

i to sve zbog takve bedastoće, da je o tome glupo i pričati.
    jer je nekad davno bilo 30 roda i sve su postale na forumu na kojem nije bilo neroda. i život je bio lijep i tralalala...
    bezveze komentar.

a s druge strane, svi bi se mi jako uzrujali da nas netko, nakon toliko truda, učenja i pomaganja drugima, optuži za "nadrijiječništvo i šarlatanstvo" jer, kakti, nemamo papira da bi dokazali da znamo kako pomoći ženama koje imaju problema s dojenjem. ne bi da savjetnice za dojenje operiraju mozak prek telefona

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I meni je draga do j. A, nabrojale smo ravno jednu temu oko koje smo se slozile do sada.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sladjanaf, za ne povjerovat, ali potpisujem.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

iz ove kaljuže svašta isplivalo 8)

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    iz ove kaljuže svašta isplivalo 8)
    o dabome da je, ponekad treba samo zagrebat i da vidiš što sve izađe.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

nemam puno postova, al zato svakodnevno prođem teme na ovom forumu koje me interesiraju, pa tako i ovu 8)
    uglavnom puno sam toga naučila, saznala.
    ali, jedino što me je malo zapecnulo ( no tome sam si vjerojatno i sama kriva, pa sam i iz toga nešto naučila ) je da sam jednom prigodom prepuna frustracija na temu koju je ne znam više ni koja forumašica započela o preporuci pedijatra fest ispljuvala pedicu od mojeg djeteta.
    I stvarno sam jako ružno i neprimjereno rekla što mislim o njoj da bi jedan dan došla s djetetom k njoj i ona mi tutne pod nos ispis toga s ovog foruma s mojim imenom i prezimenom( dakle, nekog je morala kontaktirati da sazna tko je iza tog nicka koji je o njoj to napisao ) i da ispišem dijete iz njene ambulante ( ako bude sad to čitala ona bude znala ko ovo piše )
    Možda mi je zapravo učinjena medvjeđa usluga, ne zna se
    Ne optužujem nikoga, sve je to životna škola. Zahvaljujući forumu slučajno je ovaj, al mogao je biti bilo koji drugi, naučila sam da mi dijete mora biti najvažnije, ispred svega, ispred mojeg nezadovoljstva, mojih frustracija, mojih želja.
    Razmišljala sam čak zamoliti moderatoricu da mi promjeni nick, no ja se ionako rijetko uključujem u diskusije, a ionako sad ću znati držati jezik za zubima ako mi ikad padne na pamet opet pružiti jezik 8)

oprostite na dugom postu

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj svjetlic prvotno napisa
    ...
    I stvarno sam jako ružno i neprimjereno rekla što mislim o njoj da bi jedan dan došla s djetetom k njoj i ona mi tutne pod nos ispis toga s ovog foruma s mojim imenom i prezimenom( dakle, nekog je morala kontaktirati da sazna tko je iza tog nicka koji je o njoj to napisao ) i da ispišem dijete iz njene ambulante ( ako bude sad to čitala ona bude znala ko ovo piše )
    :shock: kako je ovo moguće? pa tko joj je otkritio tvoj nick? neko od tvojih poznanika?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj svjetlic prvotno napisa
    ( dakle, nekog je morala kontaktirati da sazna tko je iza tog nicka koji je o njoj to napisao ) i da ispišem dijete iz njene ambulante ( ako bude sad to čitala ona bude znala ko ovo piše )
    Nije morala (nismo imali takav upit)... jer ona dobro zna tko su njeni pacijenti, i sigurno nije tesko skuziti tko je tko Zapamtite to. Ovaj forum je jaaako posjecen i vase postove moze citati bilo tko.

Zato mi ne dozvoljavamo pljuvacinu zbog pljuvacine, nego da se konstruktivno iznese problem.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

svjetlic, sigurno nije nitko slao tvoje podatke na upit. Ne bi vjerovala kako je nekad mali detalj dovoljan da te netko prepozna. Recimo, mm je jednom čitao sa mnom neke teme i prepoznao jednog tatu po samo par postova. I ja sam prepoznala kolegicu po struci jer je navela struku bilo je dosta da virnem na ostale postove i sve mi je bilo jasno.

Tako da bez obzira koliko krili identitet kao zmija noge, najbolje je ne pisati ništa što ne bi htjeli da itko tko vas zna pročita. A pogotovo taj na koga se odnosi.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    Ne bi vjerovala kako je nekad mali detalj dovoljan da te netko prepozna. Recimo, mm je jednom čitao sa mnom neke teme i prepoznao jednog tatu po samo par postova. I ja sam prepoznala kolegicu po struci jer je navela struku bilo je dosta da virnem na ostale postove i sve mi je bilo jasno.
    Upravo tako Pronasla dosta svojih poznanika tu i javila im se

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa

a s druge strane, svi bi se mi jako uzrujali da nas netko, nakon toliko truda, učenja i pomaganja drugima, optuži za "nadrijiječništvo i šarlatanstvo" jer, kakti, nemamo papira da bi dokazali da znamo kako pomoći ženama koje imaju problema s dojenjem.
    Rado bih se nadovezala na ovo: drago mi je da postoje savjetnice za dojenje, vjerujem da pomažu mnogim mladim majkama koje se suoče s problemima, ali ukoliko su iste te savjetnice za dojenje i osoblje foruma jako mi je čudno što iste te žene koje smatraju da im za pomoć koju pružaju ne trebaju certifikati dozvoljavaju da se na forumu (naročito u temama koje se dotiču vjere) vrlo ružno govori o alternativnoj medicini. Mene osobno to pogađa tim više što za ono čime se bavim više od 13 godina imam međunarodno priznate certifikate. Znači-"papir" ništa ne znači, ali i kad ga netko posjeduje to ne znači da je "spašen" od negativnog stava okoline.

Što se samog foruma tiče-atomesfera tu me podsjeća na previše ljudi na jedrilici koji si nisu dugogodišnji prijatelji: sve funkcionira donekle prvih par dana, a onda nastanu nesporazumi zbog različitih stavova i životnih navika. Ništa neočekivano.
    (da karikiram: preveć "baba" na malo "kvadrata" )
    Usput, u jednom slikovnom pismu simbol za svađu su nacrtane dvije ženske osobe pod istim krovom .

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mim prvotno napisa
    Rado bih se nadovezala na ovo: drago mi je da postoje savjetnice za dojenje, vjerujem da pomažu mnogim mladim majkama koje se suoče s problemima, ali ukoliko su iste te savjetnice za dojenje i osoblje foruma jako mi je čudno što iste te žene koje smatraju da im za pomoć koju pružaju ne trebaju certifikati dozvoljavaju da se na forumu (naročito u temama koje se dotiču vjere) vrlo ružno govori o alternativnoj medicini.
    Ne vidim poveznicu savjetnice, osoblja i alternativne medicine... al dobro.

Isto kao sto ce nas druga strana optuziti da dozvoljavamo da se pljuje po vjeri Uvijek je trava zelenija s druge strane ograde. Tako to uvijek biva

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa
    Rado bih se nadovezala na ovo: drago mi je da postoje savjetnice za dojenje, vjerujem da pomažu mnogim mladim majkama koje se suoče s problemima, ali ukoliko su iste te savjetnice za dojenje i osoblje foruma jako mi je čudno što iste te žene koje smatraju da im za pomoć koju pružaju ne trebaju certifikati dozvoljavaju da se na forumu (naročito u temama koje se dotiču vjere) vrlo ružno govori o alternativnoj medicini.
    Ne vidim poveznicu savjetnice, osoblja i alternativne medicine... al dobro.
    Poveznica je "papir" (odnosno posjedovanje istog ili ne) i nešto nekonvencionalno tj. nešto što Ministarstvo zdravstva ne priznaje. Ja je, za razliku od tebe, baš dobro vidim .

A ovo drugo neću ni citirati ni komentirati jer je odavno jasno ko dan tko smije govoriti protiv čega. I tko ne smije :/ .

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Primljeno na znanje

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Usput, u jednom slikovnom pismu simbol za svađu su nacrtane dvije ženske osobe pod istim krovom .
    daj reci u kojem to pismu?
    Baš zanimljiv detalj.
    Sori na ot.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

daj reci u kojem to pismu?
    Baš zanimljiv detalj.
    Sori na ot.
    Ot, jedan od jezika eskimsko-aleutske jezične porodice.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kad kliknem na postove mame courage na ovom topicu je zadnji. Pa zar je moguće da je otišla? Već par dana gledam i čekam da pročitam nešto 8) u njenom stilu, da se nasmijem ili nešto pametno naučim, a nje nema više. Obrisala avatar, potpis, i otišla pred 6 dana.

MC vrati se, bez tebe to nije to, uz dužno poštovanje drugim forumašicama, a super ste mi.
    MC kome ćemo mi zapišat perzijanera. Vrati se

Sad nek mi kažu da se ulizujem, ali baš sam primjetila da je MC nestala.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

jest, izgleda da je tako.
    To već prerasta u epidemiju, svaki čas se netko odjavljuje.
    Ja si mislim da raspišem natječaj tko će mene najbolje naljutiti pa da imam malo više vremena za realne probleme u svom životu.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jest, izgleda da je tako.
    To već prerasta u epidemiju, svaki čas se netko odjavljuje.
    Ja si mislim da raspišem natječaj tko će mene najbolje naljutiti pa da imam malo više vremena za realne probleme u svom životu.

Vidiš, i tebe obuzima ta epidemija. :shock: Diši Pomikaki...diši...idemo zajedno 1...2...3...4..........10
    Koje odjavljivanje.

Mislim znam da od kad sam se snašla ovdje pati kuća, MM, obaveze, firma, osobna higijena (još će mi i brkovi narast)...
    Ali ajde da vidim tko će mene naljutiti.

I imaš pp.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma zezam se...
    nego mi je čudno da odrasli ljudi uzimaju za ozbiljno nešto što neko napiše na netu.
    i ja bih pisala MC da se vrati, i mariji, i raznoraznima, simpatični su bili, šteta što su se nasekirali, ali u svakom zlu nešto dobro. Možda će im biti ljepše uz manje interneta, skinu kile, izravnaju kralježnice, a možda će im biti dosadno pa se i vrate. Nije to nikakva tragedija, ljudi imaju faze u životu i sami za sebe odlučuju...
    U nedostatku tih legendi piskarat ćemo mi preostali...

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma zezam se...
    nego mi je čudno da odrasli ljudi uzimaju za ozbiljno nešto što neko napiše na netu.
    i ja bih pisala MC da se vrati, i mariji, i raznoraznima, simpatični su bili, šteta što su se nasekirali, ali u svakom zlu nešto dobro. Možda će im biti ljepše uz manje interneta, skinu kile, izravnaju kralježnice, a možda će im biti dosadno pa se i vrate. Nije to nikakva tragedija, ljudi imaju faze u životu i sami za sebe odlučuju...
    U nedostatku tih legendi piskarat ćemo mi preostali...
    E pa legendo a šta reći nego X

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ma zezam se...
    Nepravda je nepravda, bez obzira na medij.

Meni nije svejedno kada pisem po internetu, jer s druge strane su takodjer ljudi, osobe. Ne zelim nikoga povrijediti i uvrijediti, i jednako tako ne dozvoljavam da drugi to meni cine.

Potpuno razumijem mc, i zbog cega je otisla. Kako god, forum je na gubitku.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa
    Meni nije svejedno kada pisem po internetu, jer s druge strane su takodjer ljudi, osobe. Ne zelim nikoga povrijediti i uvrijediti...
    to je istina...
    međutim, ja sam tako navikla da se u stvarnosti nosim s različitim mišljenjima, navikla sam biti autsajder, ali i tolerirati da drugi misle puno stvari s kojima ne da se ne slažem nego mislim da su katastrofalne. Pa opet nekako moram živjeti u miru sa svijetom.
    Pa i ako me netko napada zbog različitog stanovišta, ja se nemam što naljutiti. Mogu samo reći, ne slažemo se i kraj priče.

Ali nešto sasvim drugo su ovi odnosi na internetu. Dok se meni čini da bi ih ljudi trebali uzimati puno više s dozom opreza, ljudi kao da čine suprotno. Poistovjećuju se s nekom imaginarnom zajednicom, koja zapravo postoji samo u glavi korisnika, i svako je doživljava na način koji njemu odgovara. Možemo reći da se recimo ovaj forum javlja u bezbroj varijacija, kao paralelnih svijetova, u glavi svakog od nas. Dobro, zabrijala sam. Hoću reći, ovo je sve imaginarno. Nema nikakve zajednice. Pozovite nekog na kavu i otkrit ćete, koliko god taj bio iskren na forumu, da je to sasvim drugačija osoba od one koju ste zamišljali.

Žao mi je za MC, i za sve koje su se ranije našle uvrijeđene, ali ne mogu reći da razumijem. Razumijem ako netko kaže - dosta mi je surfanja, idem se baviti nečim drugim u životu, ovo je postalo naporno. Ali da se uvrijedim zbog različitog virtualnog mišljenja, pa čak i zbog virtualnog sukoba... :/

Znam da treba paziti, i ja se trudim da nikog ne povrijedim, a tko zna, možda se opet netko našao povrijeđen bez obzira na moje najbolje namjere. Ali svatko tko se upušta u ćaskanja po forumuma mora zadržati odmak od svega toga i jednostavno ne primati ništa od toga osobno, niače su ovakve stvari neizbježne.

Oprostite što dužim, a baš sam rekla da ću smanjiti broj postova na KZFT-u da osoblje foruma lakše diše, ja isto vjerujem da imaju pametnijeg posla.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Komunikacija može biti virtualna, pa čak i neki sukob... dopuštam...
    Ali virtualno mišljenje - :/
    Mišljenje ipak proizlazi iz naših glava...
    Pa što ako je i drugačije, ako se sa svime ne slažemo, ako mislimo dijametralno suprotno, ako nam se na neku temu ne da natezati, ako nam se čini da se vrtimo u krugu ili ponavljamo isto, ako netko ne odstupa od svoga i gotovo, ako smo i mi sami zapeli za nešto što smatramo da je samo tako i nikako drugačije... pa što?
    Svi ljudi imaju "mušice", ali ih kod onih s kojima smo bliski toleriramo.
    Tolerancija ne znači da smatramo ljude jednakima ili da zatvaramo oči pred nekim "nesavršenostima", nego znači biti snošljiv za ono što nas kod drugih ljudi smeta, tj. ono što nam se ne sviđa.
    Ako time ne štete svojoj okolini, ljudi imaju pravo biti različiti. I misliti različito.
    Ona uključuje odbacivanje dogmi i "apsoluta" i prihvaćanje činjenice da ljudska bića, prirodno različita u svojim nastupima, situacijama, govoru, ponašanju i vrijednostima, imaju pravo biti onakvi kakvi jesu. No, to također znači da se nečija viđenja ne bi trebala nametati nužno drugima.
    Tolerancija je harmonija u različitostima.
    I zato bih voljela da se emsa vrati.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Uopce nije problematicno to sto razliciti ljudi imaju "razlicita virtualna misljenja", niti mi Emsin odlazak izgleda kao da ima veze s tim. (Isprika ako sam u krivu.)

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nema ni emse ni adiomare

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    nema ni emse ni adiomare
    ...ni načimateljice topica...

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj nenaa prvotno napisa
    Kad kliknem na postove mame courage na ovom topicu je zadnji. Pa zar je moguće da je otišla? Već par dana gledam i čekam da pročitam nešto 8) u njenom stilu, da se nasmijem ili nešto pametno naučim, a nje nema više.
    I ja sam nekoliko puta klikala na njen profil jer sam voljela čitati njene postove, ne da sam se s njom slagala uvijek, ali mi je bila onako oštra. Ono direkt u glavu. To mi se sviđa jer ja nisam nikad tako oštra u komunikaciji s ljudima, pogotovu nepoznatima niti se uvlačim u rasprave. Lagano čitam sa strane.
    Zaist mi je žao da MC više ne posta.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovo definitivno treba preimenovat u "a di je emsa..."

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i AM

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a jel neko primijetio koliko ima novih?

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da fakat, ja sam primjetila
    samo iskaču topici iz "da se predstavimo".

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Je li odustala i a zakaj?

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

O, daaaa...
    To samo znači da je ovaj Forum popularan !
    (ma što neki mislili o tome...)

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

...ovo se odnosilo na Sorcien komentar...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa

da i trebalo bi im uputit malo više dobrodošlice, samo poćirimo vidimo da je nova i ne pozdravimo je nije mi to baš lipo a mislim da ti to u početku puno znači, točnije meni je značilo

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa
    Citiraj sorciere prvotno napisa

da i trebalo bi im uputit malo više dobrodošlice, samo poćirimo vidimo da je nova i ne pozdravimo je nije mi to baš lipo a mislim da ti to u početku puno znači, točnije meni je značilo
    tako je.
    Ljudi dolaze i odlaze.
    Nakon godina bjesomučnog postanja svakom jednom mora bit dosta.
    Zato bi to trebalo nekako držati pod kontrolom, a ne ovako kao ja
    na kraju počneš shvaćati postove osobno i identificiraš se s forumom, a to nikako nije dobro.
    Tako da kužim što ivarica hoće reći.
    i stvarno je ok pozdraviti nove.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •