Stranica 14 od 15 PrviPrvi ... 412131415 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 716

Tema: Ovaj forum je postao...

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj bilbo7 prvotno napisa
    Čini mi se da je forum kao "beba" Rode postao prevelik i da ga je postalo teško kontrolirati

Izgleda da je forum ušao u pubertet, a zna se kakvi problemi dolaze s tim: svojeglavost, svi su protiv mene i ja protiv svih, ja znam najbolje, dokaži, a zašto bi ovo ili ono ( ne mislim mene osobno )......aaa svi smo to prošli.
    Sad nam treba čvrsta ruka da nas vodi, šta nedaj Bože da odemo nekom stranputicom i stvarno izgubimo kompas

nemoj da mi ovo netko osobno shvati, bit će belaja

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hm. Ne znam. Nije bas da sam tu jako dugo pa da mogu reci sto i kako se promijenilo. Nista, valjda, otkako sam dosla. Neki su otisli, mnogi su dosli i to je to. Bas kao i bilo gdje drugdje (i na internetu, i bilo gdje drugdje). Voljela sam citati forumasice koje su otisle otkako sam ja dosla. Neke. Steta sto ih vise nema. Isto tako volim citati i nove ljude. Neke. Lijepo da i dalje dolaze.

Pdf gdje su predstavljanja otvorim kad mi je dosadno i kad imam vremena. Ne pozdravljam nikoga, nikad se nisam predstavila. Ponekad gledam slike (sto mogu, vizualni sam tip ).

Ne zanima me tko je tko (osim slika, jelte), onako po defaultu, zanima me sto ima za reci. A to mogu procitati, i citam, na drugim pedeefovima. S vremenom se pohvata i vise. Ovisi o tome koliko tko zeli otkriti i koliko se meni u nekom odredjenom trenutku pamti.

Ne uzimam nista k srcu, ali opcenito sam takva, ne samo na internetu. Tko mi se svidja, svidja mi se, tko mi se ne svidja, fiju briju. Sto ne znaci da se moramo izvrijedjati na ruzan nacin. Naprotiv.

Sad vec baljezgam bezveze. Odoh radit'.

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma ovaj forum je zakon!
    Nadam se da se Ivarica samo salila kad je predlagala da se forum malo ugasi. Pa ovdje sam rjesila toliko svojih nedoumica oko bebe, spoznala da nisam jedina frikusa koja provjerava svakih 5 min bebu dok spava cak i uz baby phone, nasla kako dopremit namjestaj iz ikee, zatim, mogu li glinu stavit na celulit i nasla jos puuuuno rjesenja za takve probleme i "probleme".
    Upoznala sam ljepote dojenja, co-sleepinga i slinganja.

Po broju postova sam nova novcata , ali ni u jednom trenutku se nisam osjetila izignoriranom, naprotiv na sva moja pitanja odgovarali su mahom starosjedioci sa preko par tisuca postova.
    I da, ne podilazim nikome, ne ulizujem se jer to ne radim ni u RL pa ne vidim potrebu za tim ni na forumu. Ne vidim sto bi s tim dobila.

Svidja mi se da se prati sto se pise, sto se sankcioniraju uvrede i krsenje forumskih pravila. Mozda je malo militaristicki , ali kad vidim koliko se smeca generira po ostalim forumima, milina mi je boravit ovdje.

.kala. avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

nova forumašica, mali broj postova...kako mi je tu? ok nisam došla stvarat nova prijateljstva, ali ni neprijateljstva...došla sam podijelit iskustvo, naučiti iz tuđih iskustava, udijeliti koju toplu riječ i biti iskrena (ne, neću koristit platnene pelene, dojit do 5 godine, niti odbijat cjepivo...ali ću zato rado pročitati o odgoju, ima li koja preporuka za dobru knjigu, gdje pronaći crtić, kada otići da mi opet provjere AS)

nemam vremena "živjeti na forumu", niti ću pratiti sve teme...niti me zabrinjava što je bilo prije, što je sada...nije me briga za etiketiranja ni u rl, niti u ovom virtualnom svijetu...ljudi su ljudi - ima ih svugdje svakakvih. ja volim vidjeti ono lijepo što nose, a ako trenutno baš i ne blistaju nemam potrebe komentirati...

nisam nikakav Gandhi u duši...i kako god drugima toleriram loš dan, tako ga toleriram i sebi (znači, da ću ponekad i poprilično hladno odgovoriti...)

sve u svemu...ugodno mi je na ovom forumu....

a tete savjetnice nisam nikad pitala gdje su se i kako educirale...no dok sam živa bit ću im zahvalna što su bile uz mene kad mi je najviše od svega trebala topla, prijateljska riječ

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ima nešto u toj teoriji o pubertetu

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hahaha ne mogu vjerovat da ova tema ima vec 14 stranica...mlacenje prazne slame....ja volim ovaj forum, svidja mi se sve za sto se udruga zalaze i sto radi i sretna sam da postoji i forum.tak.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hm, mlaćenje prazne slame kažeš :/

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa

zadnjih tjedana, otkad sam prepustila svoje ovlasti i forumasenje svela na najmanju mogucu mjeru (mislim na citanje foruma uopce, ne pisanje), skuzila sam koliko me forum crpio, koliko se ja tom forumu dajem, sebe, svojeg vremena, vremena koje sam mogla provesti sa svojim djetetom (ok, svi ce reci da oni nece zrtvovati svoje vrijeme s djetetom za forumsko vrijeme pa da se odma ispravim - vrijeme sa partnerom, sa samom sobom, s poslom, s idejom ili s daljinskim ili s knjigom ili s peglom), dakle, koliko se trosim, a koliko je taj moj doprinos nevazan.
    ne moj kao ivarice, nije ovo depresija ili lov na komplimente, nego sam se pocela pitati sto je to u cemu sam ja sudjelovala sa sat - dva dnevno

promet koji ima nas forum nije zdrav u nijednom smislu
    on moze super prodavat nase bannere i mozemo se mi busat u prsa dojilacka (ko sto se busam kad treba) kako okupljamo toliko roditelja, najvise u hrvata, ali sto mi to radimo?
    jel se volimo? jesmo li zajednica?
    jel nam stalo jednima do drugih?
    a provodimo zajedno nekoliko sati u ovom okruzenju
    ovdje dolazimo kukati o svojim svekrvama, ali se mi medjusobno nazivciramo puno vise nego sto to napravi svekrva u 4 RL
    onoliko energije koliko potrosimo na razmjenu iskustava i podrsku, isto toliko potrosimo na agresivne sale i njegovanje lika svoga virtualnoga.

ne da mi se to vise, gadi mi se to, lose je i mislim da ne moze biti dobro i zdravo nikako
    E ovo sve, a pogotovo boldano mogu potpisati.
    I zato me sve manje ima ovdje.
    I zato sam na jednom drugom forumu gotovo prestala pisati. Nakon što sam se dobro naživcirala.
    pa što to meni treba u životu?
    Da,iskoristila sam super informacije koje sam u određenom životnom periodu ovdje dobila, nadam se da sam i ja nekad nekome pomogla nekim savjetom, ali živcira me jer mi ovakve stvari ponekad nepotrebno oduzimaju moje slobodno vrijeme kojeg ionako imam jako malo, umjesto da ga iskoristim za čitanje, odmaranje i sl.
    Stalno kukam kako nemam vremena za čitanje, a onda se ulovim kako ovdje čitam neku potpuno blesavu temu. Čemu?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    hm, mlaćenje prazne slame kažeš :/
    pa vidiš da nije dovoljno namlaćena . žena se javila isključivo zbog toga da pomogne u toj raboti

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sorcie, Sorcie, ts, ts, ts

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa
    Sorcie, Sorcie, ts, ts, ts
    ne kužim tvoj komentar. :?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ni ja tvoj

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ni ja tvoj

Vala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Napokon moj prvi post nakon godinu dana boravka s vama!
    Ne znam da li mogu opisati koliko mi je ovaj forum pomogao oko samog poroda, kod dojenja i svih tekucih nedoumica s kojima se kao novopeceni roditelji suocavamo. Pružili ste mi sigurnost da se ne stavljam u poziciju ucenja na svojim greškama. Divim vam se da nađete vremena toliko sudjelovati, pošto ja ne stignem ni procitati svaku temu do kraja. Kao ni ovu, samo prva i zadnja stranica. U biti, obicno citam iz pretražnika ciljane teme stare i po dve godine.
    Da ne duljim....normalno je da nam se mjenjaju interesi, razmišljanja, kritika ponekad pomaže da vidimo sebe u drugom svijetlu ( ako to dopustimo). Svi smo razliciti, što je nama dobro drugome nije, ne možemo druge mjenjati vec samo sebe.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj branka1 prvotno napisa
    Ni ja tvoj
    možda ga kuži osoba kojoj je upućen?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

aha. Mislila samda je meni jer sam postala nekoliko dana nakon zadnjeg posta, a tek kasnije to skužila

velika.jabuka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

i ja sam relativno 'nova', iako uopće ne mislim da mi to umanjuje neka prava.. prije svega, pravo na normalno i pristojno ophođenje, na razumijevanje, savjet..

do sada sam jako zahvalna i zadovoljna sa manje-više svim odgovorima i komunikacijom, ali priznajem da je bilo par i sl. što definitivno nije prihvatljiv odgovor na pitanje. više govori o osobi koja je 'odgovorila'.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vala, dobro nam dosla medu pisace

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj branka1 prvotno napisa
    aha. Mislila samda je meni jer sam postala nekoliko dana nakon zadnjeg posta, a tek kasnije to skužila
    tebi

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Da oživim spominjani metatopic pitanjem potaknutim jednim drugim hot topicom-koliko su Forumu kao entitetu s velikim F bitni njegovi korisnici?
    Tj. da li Udruga, admin, moderatori ili netko četvrti smatra važnim/zabrinjavajućim/alarmantnim činjenicu da neki "viđeniji" forumaši odlaze? Ili je to sasvim svejedno jer se svakim danom broj registriranih korisnika povećava, pa je to dovoljno?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa
    Da oživim spominjani metatopic pitanjem potaknutim jednim drugim hot topicom-koliko su Forumu kao entitetu s velikim F bitni njegovi korisnici?
    Tj. da li Udruga, admin, moderatori ili netko četvrti smatra važnim/zabrinjavajućim/alarmantnim činjenicu da neki "viđeniji" forumaši odlaze? Ili je to sasvim svejedno jer se svakim danom broj registriranih korisnika povećava, pa je to dovoljno?
    Samo promijeni upitnik u zadnjoj rečenici u točku i mislim da si sama ogovorila na svoje pitanje.

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tema je otkljucana

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Otključano
    Objašnjeno
    O....

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ljudi moji brzi ste - ubit cu se... taman maknem ove postove sto placu sto je tema zakljucana, kad ono vec drugi postovi.. AAAAAA.. morat cu i ovu zakljucati da mogu do rijeci doci

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa
    I da ti kazem da nam je bitno, neces mi vjerovati vjerojatno. Dakle, sto reci

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ma ja sam ti u biti jedna jako uvjerljiva osoba
    Pokušaj

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hoces mi vjerovati da nemam vise snage za rasprave? :/

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Vjerujem, vjeruješ, vjeruje, vjerujemo, vjerujete, vjeruju...
    I ja sam pukla
    See you

bilbo7 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja već neko vrijeme razmišljam o tome na što će forum izgledati za jedno (samo) 2-3 godine, kada se broj korisnika poveća sa svim svojim pitanjima koja su već obrađena? Koji će moderator imati snage/volje/vremena odgovarati ljudima:"Na tu temu pročitaj..." ili "To je već obrađeno..." i link pored toga? Ne kažem da se pretražnik ne treba koristiti, nego da novim roditeljima može biti "stara" rasprava o temama koje su tu, možda velika većina forumaša neće biti prisutna...Forum će izgledati zastarjelo, ižvakano. Ja znam da se stari postovi brišu, pa me zanima po kojem kriteriju se vodite kako bi rasteretili forum?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Neki drugi moderatori, neki drugi korisnici koji ce biti spremni odgovarati na pitanja jos novijih, neki novi korisnici koji ce vise kopati po starim temama... Rastemo i mijenjamo se oduvijek, i to ce definitivno biti slucaj i u buducnosti

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure, nije ovo tema za razno razni chateraj Postovi su uklonjeni jer nemaju veze s ovom temom.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Na nekim drugim forumima je "običaj" da se tema postavi, ali je ostatak foruma ne vidi dok admin ne da zeleno svjetlo. Pretpostavljam, ako ne da zeleno svjetlo, da na pp uputi onog ko je temu postavio na već postojeću temu o istoj tematici (nisam probala, pa zato samo pretpostavljam).

Pade mi ovo na pamet, pa reko da napišem. Možda bi bila korisna praksa za barem neke od podforuma.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

De, de malo mi pojasni tocno o cemu pricas.

U teoriji mislim da kuzim, al neznam o kakvim temama tocno pricas.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad sam citala 3. put, i mislim da sam skuzila. Ukratko, da osoblje odobrava teme?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

mislim da priča o moderiranju postova prije nego se objave, tj. nakon što postaš ne vidi se sadržaj posta nego piše "sadržaj će biti prikazan nakon moderiranja" i onda ti moraš isčitati sve postove prije nego dopustiš objavu

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa
    mislim da priča o moderiranju postova prije nego se objave, tj. nakon što postaš ne vidi se sadržaj posta nego piše "sadržaj će biti prikazan nakon moderiranja" i onda ti moraš isčitati sve postove prije nego dopustiš objavu
    da, baš sam to mislila, ali ne same postove i ne na čitavom forumu. Prije svega sam mislila na postavljanje novih tema na određenim podforumima (pri tome uglavnom mislim na one "podrškaste" kako se neko duhovito izrazio na jednoj drugoj temi).

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sva sreca pa nisam moderator Neznam da li ovaj forum uopce ima tu mogucnost... no za neke pdf-ove fakat ne bi bilo lose da to imamo.. Hvala ti na ideji Vjesticice

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam bila ta duhovita
    vještičice, super ideja

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I iako sam rekla da neke se forumašice napadaju, mislim da ima i novih forumašica koje pretjeruju i koje bi trebalo ustraniti sa foruma isključivo radi njihovog napadačkog stava i neprihvaćanjem drugačijeg, tuđeg mišljenja i nametanjem svog...
    UH!
    Mislim, ima dosta forumašica koje imaju drugačije mišljenje, pa i ja imam različito mišljenje od xy forumašice, ali prezentacija i ispoljavanje mišljenja zna biti :shock:

I da li ima pravo neka forumašica tražiti ban za drugu?
    Čisto informacije radi...

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma mozes ti trazit i buket cvijeca - a dal ces ga dobit?

ne mozes traziti ban za nekog, bilo bi totalno neprimjereno da postoji takva mogucnost - ali mozes i trebas upozoriti moderatore/admina na necije nepristojno ili vec neprigodno ponasanje to svakako...

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    ma mozes ti trazit i buket cvijeca - a dal ces ga dobit?

ne mozes traziti ban za nekog, bilo bi totalno neprimjereno da postoji takva mogucnost - ali mozes i trebas upozoriti moderatore/admina na necije nepristojno ili vec neprigodno ponasanje to svakako...
    Ok... samo pitam! Možda uključim i buket cvijeća u molbu
    Ma i mislila sam na to: prijavu na ponašanje...ali to sam već znala (sjetila se kad sam pročitala tvoj odgovor)

(a onaj post gore je bio ustvari moje ispucavanje...)

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma sve pet, svi smo mi samo ljudi pa ponekad pozelimo da imamo mogucnost i sami nekom opalit ban mozda bi to bilo bas super, a mozda je ipak bolje da ne mozemo

gadna stvar - taj svrab u prstima

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ma sve pet, svi smo mi samo ljudi pa ponekad pozelimo da imamo mogucnost i sami nekom opalit ban mozda bi to bilo bas super, a mozda je ipak bolje da ne mozemo

gadna stvar - taj svrab u prstima
    ma nisam poželjela ban do sada... još mi prije i bio glup! kad eto ti ga...
    Ma ne bih ja ban...šta bi onda, bila na crnoj listi jako puno ljudi!? - ne mogu ja to... ali ovo mi bi jako specifična situacija... (da ipak možda i želim imati vlasti)

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vještičica prvotno napisa
    Na nekim drugim forumima je "običaj" da se tema postavi, ali je ostatak foruma ne vidi dok admin ne da zeleno svjetlo.
    savršen način za ubijanje foruma.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    Na nekim drugim forumima je "običaj" da se tema postavi, ali je ostatak foruma ne vidi dok admin ne da zeleno svjetlo.
    Koliko se dnevno otvori novih tema, to bi bio savršen način za ubijanje - administratora

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Imga prvotno napisa
    Citiraj sorciere prvotno napisa
    Koliko se dnevno otvori novih tema, to bi bio savršen način za ubijanje - administratora

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Imga prvotno napisa
    to sam nekako ja pomislila... možda eventualno na određenim podforumima :/

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ako bi se vratila mogućnost biranja raznih profila za forum,
    jedan bi svakako trebao sadržavati mogućnost ignore liste,
    na kojoj forumaš stavlja nadimak/nadimke forumaša čije postove ne želi čitati, i jednostavno mu se oni ne prikazuju. (a ujedno je i vrsta osobnog bana )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •