ivarica prvotno napisa
zadnjih tjedana, otkad sam prepustila svoje ovlasti i forumasenje svela na najmanju mogucu mjeru (mislim na citanje foruma uopce, ne pisanje), skuzila sam koliko me forum crpio, koliko se ja tom forumu dajem, sebe, svojeg vremena, vremena koje sam mogla provesti sa svojim djetetom (ok, svi ce reci da oni nece zrtvovati svoje vrijeme s djetetom za forumsko vrijeme pa da se odma ispravim - vrijeme sa partnerom, sa samom sobom, s poslom, s idejom ili s daljinskim ili s knjigom ili s peglom), dakle, koliko se trosim, a koliko je taj moj doprinos nevazan.
ne moj kao ivarice, nije ovo depresija ili lov na komplimente, nego sam se pocela pitati sto je to u cemu sam ja sudjelovala sa sat - dva dnevno
promet koji ima nas forum nije zdrav u nijednom smislu
on moze super prodavat nase bannere i mozemo se mi busat u prsa dojilacka (ko sto se busam kad treba) kako okupljamo toliko roditelja, najvise u hrvata, ali sto mi to radimo?
jel se volimo? jesmo li zajednica?
jel nam stalo jednima do drugih?
a provodimo zajedno nekoliko sati u ovom okruzenju
ovdje dolazimo kukati o svojim svekrvama, ali se mi medjusobno nazivciramo puno vise nego sto to napravi svekrva u 4 RL
onoliko energije koliko potrosimo na razmjenu iskustava i podrsku, isto toliko potrosimo na agresivne sale i njegovanje lika svoga virtualnoga.
ne da mi se to vise, gadi mi se to, lose je i mislim da ne moze biti dobro i zdravo nikako