Citiraj ivarica prvotno napisa

neke knjige ce ostati dostupne samo savjetnicama, ali ako ti trebaju za strucno usavrsavanje, ljudi smo, dogovorit cemo se
Bilježim se sa štovanjem.

u programu se ne obradjuju ovi aspekti koji tebe zanimaju, nego prakticna pomoc kod dojenja: nas je cilj pomoci zeni u problemu. ne mijenjati lijecnike, geneticare ili imunologe.
Kuzim i jasno mi je što vam je prioritet i da nećete ženi koja nazove s konkretnim problem držati predavanje prek telefona o svim mogućim aspektima dojenja. No, svejedno mislim da je dobro imati znanja koja iako možda nisu praktična i upotrebljiva prilikom savjetovanja, svakako su korisna jer razjašnjavaju fiziološke procese, biološku osnovu dojenja itd. i zapravo čine temelj i daju vjerodostojnost, ako hoćeš "težinu", edukaciji za pomoć u dojenju koju Roda provodi.
Ne kažem da vam tog znanja nedostaje, nego me zanimalo koliko ga i na koji način pokrivate prilikom edukacije savjetnica. OK, tu si mi odgovorila da imate literaturu i ja bih zaista voljela baciti pogled na nju, jer me to živo interesira.

mi smo "male od sise"
8)