a ja bih rekla da nije.krumpiric prvotno napisa
opet vrelu vodu na moj mlin: ja pijem mlaki **scafe :poklapaseušima:
a kad pijem vreli čaj, stavim ga na sredinu visokog stola. neke stvari se mogu predvidjeti i spriječiti, ali ako se već i dogode, neću čestitati onome tko je dozvolio da se to dogodi. tako su i neki ljudi ostavili bebu u autu, pauk ju je odnio zajedno sa tim autom, pa su se svi zgražali. pa jel i to primjer "može se svakome dogoditi"???
da se moje dijete ozbiljno ozlijedi, a ja sam to mogla spriječiti, ne bih tražila tapšanje već bih nešto pokušala naučiti. a pedijatricu bez specijalizacije neću ni komentirati. mislim da se na studiju medicine jako dobro zna tko je specijalist a tko je dr opće medicine (ma i za to treba specijalizacija, mislim). i u medicini je jako izražena hijerarhija, pa se ne možeš praviti da to ne znaš.
inače, što se tiče marije, nisam primijetila da je netko bio tako grozan prema njoj, daj rinama linkaj tko i gdje? prije bih rekla da ima neke svoje razloge za povlačenje, koje ne mora nikome objašnjavati.
i da, bio je super tulum, na kome je sudjelovala i svimbalo, a sad vidim na drugom topicu spominje raspojasane babe. svimbalo, tu i sebe ubrajaš, ili?