Citiraj Deaedi prvotno napisa
Citiraj kinder prvotno napisa
Citiraj Deaedi prvotno napisa
a što se tiče savjetnica i njihovih verificiranih svjedodžbi - meni taj papir ne bi promijenio ništa u mišljenju koje je najbolje, vjerovanju i povjerenju koje je neupitno. jer i teta babica u nekoj bolnici ima papir, ilitiga verificiranu svjedodžbu, a o dojenju ne zna ništa ili zna jako malo.
meni papir nije mjerilo.
ali to sam samo ja.
Meni je vidiš to jako bitno. To mi daje neku sigurnost da se ne radi o nekom nadriljičništvu ili šarlatanstvu. Za sve struke.

Čuj, i onaj dr. Filipović je super glumio doktora u Vinogradskoj, ali hvala lijepo, ipak ne bi njemu pod nož.
Kakav bi tvoj stav bio da na ovom forumu ima i članica Udruge koje su doktorice i savjetnice za dojenje, bi li im više vjerovala nego nekim drugim savjetnicama ?
Njihova primarna struka nije uopće bitna, gdje stoji da sam rekla moraju biti doktorice, nemoj postavljati takva provocirajuća pitanja, molim te.

Moj odgovor je: vjerovala bi više da imaju verificirani "papir", da znam da nadležna tijela kontroliraju njihovu edukaciju i njihov rad, da je program edukacije verificiran (kao što je i za liječnika, frizera ili operatera na računalu) da znam da vode evidenciju o svojim "slučajevima"...kao i za svako drugo zanimanje...

Da, vjerujem više onome tko ima verificiranu diplomu, tko se educirao na verificiranom učilištu za svoju struku...od auto-mehaničara do ljiečnika...
Kao prvo , ja ne provociram , žao mi je što ti stalno imaš osjećaj da te netko provocira pa tako reagiraš.

Upravo te savjetnice ne liječnice su educirale o dojenju liječnice, koje to btw nigdje ne uče na faksu .