-
Pitanje je bilo postavljeno na pdf-u O udruzi, što je za mene neprikladno, jer je stav Udruge u vrlo čestim slučajevima različit od onoga što se piše (svekrve, svi iz obitelji koji su mi naštetili ovim ili onim, tko me krivo pogledao itd.). Meni je izuzetno žao kada čujem "Ah, ona i Rode!" ili "Ma daj, te Rode..", jer smatram da je to mišljenje isprovocirano isključivo radi onog što forumaši prenose, i to pogotovo zbog načina na koji to prenose, a da nije isključivo stav Udruge. Koristi koje Udruga čini su nesrazmjerno veće od onoga što se po forumu piše. Slažem se sa Kory - u svakoj velikoj organizaciji treba delegirati posao kada se vidi da kvaliteta trpi, pa tako bi osoblje trebalo razmisliti o novim snagama.
Osim toga, na forum se može ulogirati SVATKO. Tu ne mislim da bi se trebala raditi policijska provjera, ali primjetila sam post gdje neko mlado biće pita kako skinuti alkoholni flomić sa dukse, jer će ga inače mama ubit(!), pa dva topica "Imala odnos, dečko svršio u mene, sad imam iscjedak, jesam li trudna?", kao što je i Melange primjetila, pa od iste autorice "Imam li gljivice?", a nakon brižnih odgovora - od nje ni traga ni glasa. Meni je to "zasmrdilo" na dobru zezanciju klinaca, s oproštenjem.
Time i forum postaje neozbiljan ili meta za iživljavanje i gubi na vjerodostojnosti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma