-
Osoblje foruma
Hm. Ne znam. Nije bas da sam tu jako dugo pa da mogu reci sto i kako se promijenilo. Nista, valjda, otkako sam dosla. Neki su otisli, mnogi su dosli i to je to. Bas kao i bilo gdje drugdje (i na internetu, i bilo gdje drugdje). Voljela sam citati forumasice koje su otisle otkako sam ja dosla. Neke. Steta sto ih vise nema. Isto tako volim citati i nove ljude. Neke. Lijepo da i dalje dolaze.
Pdf gdje su predstavljanja otvorim kad mi je dosadno i kad imam vremena. Ne pozdravljam nikoga, nikad se nisam predstavila. Ponekad gledam slike (sto mogu, vizualni sam tip
).
Ne zanima me tko je tko (osim slika, jelte), onako po defaultu, zanima me sto ima za reci. A to mogu procitati, i citam, na drugim pedeefovima. S vremenom se pohvata i vise. Ovisi o tome koliko tko zeli otkriti i koliko se meni u nekom odredjenom trenutku pamti.
Ne uzimam nista k srcu, ali opcenito sam takva, ne samo na internetu. Tko mi se svidja, svidja mi se, tko mi se ne svidja, fiju briju. Sto ne znaci da se moramo izvrijedjati na ruzan nacin. Naprotiv.
Sad vec baljezgam bezveze. Odoh radit'.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma